Úgy táncolnék veled... de nem tudok

Fogggalmam sincs még mi lesz, ami jön. ;)

regina 2008.12.17. - 19:04 3322 látogatás 1 bejegyzés

A kezdetek...

2008-12-17 19:05:40

A szerelem az egy olyan érzés, amit nem tudunk megmagyarázni, még talán körbeírni sem lehet, azt csak kifejezni tudjuk egy olyan személy iránt, aki megtetszett nekünk és nagyon megszerettünk.

A szerelem és a szeretet egy-két különböző fogalom.

A szeretet azt családtagjainknak mondjuk, míg a szerelem azt a szerelmünknek mondjuk.(naponta vagy 100-szor). A szerelem ott kezdődik, hogy az ellenkező nemű fiatalok szemkontaktust létesítenek, azaz tini nyelven szemezni kezdenek a másikkal, észreveszik egymást. Megtetszenek egymásnak. Előjön az a bizonyos bizsergés, ami a kiválasztottunk közelségét jelenti, vagy ha csak rá gondolunk is.

Majd később az egyik fél kezdeményezni kezd, és létrejön a két fél közötti kommunikáció. Ez a legfontosabb egy kapcsolatban, azon kívül, hogy tetszenek is egymásnak, a párok közötti megértés. Ha a két fél nem tud jól elbeszélgetni, akármilyen téma kerüljön is szóba, akkor már semmi értelme az egésznek.

A következő lépés a kommunikációs megértés után (ami hosszú folyamat, mondjuk először barátságnak indult), egyre közelebb kerüljenek egymáshoz és kialakuljon a párkapcsolat. Csókok naponta 1000-szer és minden nap egy kiadós beszélgetés. Ha ez megvan, akkor a szerelmünk teljes, és boldogok vagyunk a kapcsolatunkban.


Hozzászólások száma: (0)