/ Blogok / SULI / Iskoladráma, avagy mi folyik a suliban

Iskoladráma, avagy mi folyik a suliban

Mi folyik a jelenlegi osztályomban? Iskola, a 7. osztály közösségi rangsorának legalján álló lány szeméből. Ezt még 2-3 éve írtam, le is akarnám törölni, csak nem megy, mert a rendszer már rég buggos.

Catnika Redcat 2015.11.16. - 18:42 37436 látogatás 2 bejegyzés

E.I.S. : Már csak 11 nap?!

2016-04-21 21:18:04
Hellósztok! Hamarosan Erdei Iskola Survival. Megállapítottam, hogy a survival legveszélyesebb pontja a medvék. Lia mutatott nekem egy cikket arról, hogy a Magas-Tátrában jelenleg rengeteg a medve. Most még viccelődök vele, de, amikor szemtől-szembe fogok egy medvével kerülni, meg se fogok szólalni:

Erdei suli verse:
Erdei iskola survival
Ne kívánd, hogy velünk jöjj
Mert a medvék megesznek
A tanárok meg kikészítenek

Erdei suli mottója
Erdei iskola survival: Halálos sérülésekért felelősséget nem vállalunk, utasbiztosítást pedig nem kötünk :)

Oké, amikor befizettük az erdei sulira a pénzt, nem mondták, hogy medveveszély lesz és hajnali négykor kell kellni vagy valakinek hamarabb, mert 5:20-kor gyülekező! Akkor még fel se kell a nap vagy akkor dugja ki az első sugarait! Az utóbbi szép látvány, de nem akarok rohadt hidegben gyülekezni!

Az életveszélyes tanárokon, a medvéken és a korai induláson kívül még az osztálytársak jelentenek nagy gondot. Most mondok is néhány példát:

ÉNEKÓRA
Tamás: Ezt tényleg eltaláltam.
Én: Igen
Tamás: Te csak kussolj

Tamás és a többiek ilyen "szép" szavakat vágnak hozzám:
Csúnya, büdös, gusztustalan, hülye, hisztéria

A fingós vicceket meg még meg se említettem.
Lia sem akar velem egy szobában lenni, ahogy mindenki más sem. Magányos farkasként simán kibírnám az E.I.S.-t max. legrosszabb esetben magammal beszélgetnék, ahogy gyakran szoktam, mert otthon mindenki elfoglalt. A húgom meg már unja, hogy csak dumálni tudok vele, játszani meg nem megy, mert valamit ő nem akar, valamit meg én nem. A legjobban az öcsémmel tudnék dumálni, de ő is inkább a barátaival szokott dumálni, vagy videókat néz. Liát is már idegesítem azzal a rengeteg beszédemmel, de a suliban nem nagyon másnak tudom elmondani azt, amit akarok. Virág és Ramóna egymással szokott elbeszélgetni és nem akarok a nyakukra mászni. Liáról is már le kéne szállnom, de akkor csak kigúnyolnának, hogy megint magamban beszélek. Liának csak jót akartam, ezért nem akartam vele egy szobában lenni, de a végén csak mi ketten maradtunk és mindenkinek meg volt már a maga társasága. Megint egy szobába kényszerültünk össze az Erdei suliban. Sajnálom.
Az egyetlen hely, ahol nyugodtan ismerkedhetek és beszélgethetek az az Alfa Farkas úszócsapat, ahová úszni járok. A tagjai nagyon jó fejek és sokkal kulturáltabbak, mint a legtöbb osztálytársam. Velük tudok beszélni és jól érzem magam velük. Tán azért, mert idősebbek. A többségük már túl is élte a felvételit. Mázlisták.
Hozzászólások száma: (0)

Készüljünk az E.I.S.-re!

2016-04-13 20:04:01
E.I.S., azaz Erdei Iskola Survival(, csak mostanában szeretem rövidíteni) egy olyan esemény, ahol négy napig össze vagy zárva egy egész évfolyammal és életveszélyes táborvezető tanárokkal. A cél az hogy túléld! Nálam ez az esemény május másodikától ötödikéig tart. A mostani extra pedig az, hogy olyan hideg helyre megyünk, ami vagy 250 méternél magasabb, mint a Kékes, január reggeli időjárással és ez mind májusban! Ez a hely nem más, mint a magas Tátra, ahol lehetséges, hogy májusban még a tavak is be vannak fagyva, ráadásul a medvék ilyenkor bújnak elő! IGAZI SURVIVAL! Rohadt hideg, medvék, + az egész évfolyam. Ilyenkor szokott előbújni a Tavaszi Veszekedési Szezon is a lányok körében. Akkor fel is sorolom az alap veszélyeket!

Alap veszélyek:
- Életveszélyes tanártípusok: Sok harmadfokú (tipikus ofő), és valószínűleg lesz egy másodfokú is. Elsőfokú szerencsére nem lehetséges.
- A hőmérséklet mínuszokban!
- Medvék!!!
- Kimerítő, egész-napos túrák
- Nincs bevásárlás (nem merek megszólalni, na!!!)
- Tavaszi veszekedési szezon!
- Szobabeosztás = Szegény Liának már megint el kell viselnie :(
- Nem tudok senkivel sem beszélni, csak a naplóm van ott nekem
- 4 napig csak cikizni és kirekeszteni fognak valószínűleg, mert más vagyok
- FUTÁS A REGGELI MÍNUSZOKBAN???!!!! UGYE NEM!?
- Nem tudok gyakran telefonálni, mert ugye külföldön leszünk (pedig jó lenne az öcsémmel mindent kibeszélni, hogy ki, hogy bírja, mert ugye ő is megy E.I.S.-be csak nála meg pont rohadt meleg lesz (Zánka). Majd megmondom anyának, hogy alaposan töltse fel a telefonjainkat...)

És ezek még csak az alapvetőek voltak.

Kihívások, igazi survival!!!:
1. Gyülekező: hajnali 5:20 !!!???
2. Selmecbányán lemegyünk a bányába elemlámpa nélkül???? MIVAN!!!???
3. Elkerülni a medvetámadásokat

Eddig csak ennyiről tudok. Remélem túlélem!

Az öcsémnek az egyik kihívása az, hogy nehogy egy szobába kerüljön 7 idióta osztálytárssal. Muszáj lesz vele beszélnem a survival alatt!
Hozzászólások száma: (0)