/ Blogok / SULI / Iskoladráma, avagy mi folyik a suliban

Iskoladráma, avagy mi folyik a suliban

Mi folyik a jelenlegi osztályomban? Iskola, a 7. osztály közösségi rangsorának legalján álló lány szeméből. Ezt még 2-3 éve írtam, le is akarnám törölni, csak nem megy, mert a rendszer már rég buggos.

Catnika Redcat 2015.11.16. - 18:42 37451 látogatás 5 bejegyzés

Rövid sztorik és az Alfa Farkasok

2016-02-29 21:30:33
Oké, tök rég óta nem írok, mert iskolai dráma mostanában nem történik sok. Max. egy hete Major Gábor kiakadt azon, hogy lerajzoltam. Az egész úgy volt, hogy Ramónának lerajzoltam 13 osztálytársamat, köztük őt is és reggel az aulában elkezdte kitalálgatni, hogy ki kicsoda. A rajzokhoz fedőneveket és segítő ismertetőket írtam. Aztán megérkeztek a többiek is és ugyanúgy elkezdtek találgatni. Köztük volt Gábor is és elolvasta a róla írt ismertető első sorát, aztán kitéptem a vázlatfüzetet a kezéből, mert nem akartam, hogy megtudja, mit gondolok róla. Nem, nem! Semmi szerelmes! Gábor kivágta a hisztit az ismertetőmön és követelte a vázlatfüzetem. Oké, tényleg szemét vagyok, nem is kellett volna megmutatnom neki, de most már mindegy. Én csak azt írtam le, amit hallok az osztályról. Gábornak is voltak olyan tettei, amikről azt hisszük, hogy a saját neméhez vonzódik! Ez olyan, mint amikor én véletlenül elfingtam magam alsóban és azóta gúnyolnak miatta, meg az egyéb alsós tetteim miatt is, amik nagyon betegesek voltak! De hát Major Gábornak is vannak beteg húzásai!
Lia a múlthéten nem jött suliba. Ma megmutatta az addig írt kisregényét. Elolvastam néhány oldalát, addig ő is a múlthét hétfő óta vezetett naplómat, hogy részletesen megtudhassa Major Gábor hisztijének a történetét. Nos, kis vélemény Lia alkotásáról: Csinálják meg mangában vagy RPG-ben!!! Eszméletlen! Nagyon kötődik a háborús témához, de hát neki ez a stílusa! Én nem is tudok olyan jól fogalmazni, mint ő! Az én ötleteim eltörpülnek mellette. Igaz, az én hosszú regényemet jó másfél évig vezettem, de sajnos, elmúlt. Amikor szerdán a fodrász megkérdezte, hogy hogy álok a regényemmel (Jó sokaknak elmondhattam, amikor éppen nagy volt az ihletem), akkor azt kellett mondanom, hogy sehogy.
A szerdai napban még az volt a full véletlen, hogy a fodrászatban pont a fogorvosommal találkoztam, akihez a következő nap fogszabályoztatásra mentem! Amúgy, a fogszabályozásra kitaláltam egy nagyon jó hasonlatot:

A te fogad a festővászon, a fogorvos pedig műalkotást készít rajta. Vizsgál, rámázol valamit, ragaszt, érdessé teszi a fogat, megvilágítja azt, hogy a ragasztó megkössön, rátesz néhány színes gumit, megigazítja, és kész a fogszabályozó!

De most térjünk el ettől a témától, mert most egy kicsit Tamásról akarok írni. Nem távolítottuk el a suliból, de a küldetés mégis sikerrel járt. Tamás már nem piszkál egy ideje, de ki tudja, hogy pár nap múlva újra rájön-e a piszkálási roham. Na, mindegy! Ki kell élvezni, hogy végre békén hagy!
Most megint témát váltok!

Veletek is előfordult már, hogy nem a saját évfolyamoddal, hanem egy-két évvel fiatalabbakkal vagy idősebbekkel lógtál? Nem? Oké, lehet hogy csak én vagyok ezen kevesek közötti személy...
Igazából öcsémékkel inkább már nem is foglalkozom, régen egész jól össze tudtam haverkodni velük, de mikor beléptek az 5. osztályba teljesen megbolondultak! Totál hülyén viselkednek! Azt hiszik, hogy bármit megtehetnek, a dobálózástól a lopástól a szeméremsértésig! Igen, az utóbbiakat tényleg megtették, de az öcsém semmiben nem volt benne, mert ő normális, nem úgy, mint a többi. Na, jó, azért van néhány gyerek náluk is, aki nem tartozik a bolondgárdához, szerencsére!
Oké, ötödikesek kivégezve, ők nálam már kukák, viszont mi van a felsőbbévesekkel? Itt jön képbe az Alfa Farkas úszócsapat, amit csak én hívok így.
Amikor bekerültem oda, az első napon szóba került a "farkasfalka" szó és olyan elit az egész csapat, hogy elneveztem Alfa Farkas úszócsapatnak. Ez a csapat leginkább nagyon gyorsan úszó kilenc-tizedikes kamaszokból áll és egy év után végre be tudtam illeszkedni közéjük! Azért 1 év után, mert én voltam a leglassabb a csoportban és úgy éreztem, hogy nem vagyok méltó rá, hogy velünk barátkozhassak. Tavaly februárban még képregényt is rajzoltam a szenvedéseimről. Utáltam odajárni, de októberben minden megváltozott. Elkezdtem beilleszkedni. AZ egész egy szaunázás következtében történt! Egyik úszáson az edző megengedte nekünk ezt a fantasztikus lehetőséget és beszélgetni kezdtem a csapattagjaimmal. Akkor leginkább a felvételi volt a téma, mert ugye, nekem egy év múlva fog eldőlni az életem (oké, én tényleg így veszem a felvételit! Az életed múlik rajta, ember!). Később egyre több emberrel kezdtem el beszélgetni a csapatból. Van egy srác, aki nagyon szimpi. Kicsit tamásos, de van benne valami, ami kitaszítja ezt a személyiségét. Ő nem csak egy ember, aki szeret beszólogatni, nem, egyáltalán nem! Ő egy különc, mint én és ezért szerettem meg a személyiségét. Úgy érzem, belőle biztos lesz valami, mert általában az ilyen különleges emberek törnek ki, mint ő! Hogy miért gondolok róla ilyeneket?
Egyik nap ketten voltunk az úszómedence előtti padon. Ahogy vártunk a többiekre elkezdtünk dumálni, majd az edzés felénél elengedtek minket jakuzzizni és tovább beszélgettünk. Ahogy tovább beszéltünk, kirajzolódott a fejemben róla egy kép. Addig tamásosnak hittem, de akkor tényleg tök szimpivé vált! Fogalmam sincs miért! Mindenkinek megvan a maga ízlése... én a különcöket bírom. Meg abban a srácban van egy kis lazaság és nem tudom miért, de kicsit titokzatosnak érzem. Majdnem olyan, mint a regényemben lévő kedvenc karakterem, akit naaaaagyon bírok!
Ott van még egy másik lány, akivel szintén egész jó barátok lettünk. Mert az írói lelkek tartsanak össze! Most is várom, hogy holnap vagy csütörtökön találkozhassak vele. Már 2 hete nem voltam úszni! Szívesen lerajzolnám az Alfa Farkasokat, de már január óta nem tudok képeket beszúrni, mert vagy a nettel vagy a weboldallal van egy kis gond.
Hozzászólások száma: (1)

Megbolondulok és a TKK

2016-02-17 18:00:03
Tamás, már megint ő! A lelkem már épp eléggé meg van sérülve, erre ő természetesen rátesz még egy lapáttal.
Az előző bejegyzésembe már leírtam, mit tett velem a múlthéten. Ezeket az utóbbi napokban is folytatta.
Tegnap tesiórán megint összetörtem. Furcsa, mindig a keddin kell. A lányok már nagyon kivoltak a falat rövidgatyámon. Nem volt más a tesizsákomban mert a hosszú cicanacimat elvesztettem. Ebből a falatgatyából meg még a bugyim is kilátszott, ami illetlen. Mindenki ezzel cikizett. Rajtam kívül az összes lány normális, bokáig érő cicanadrágban tornázik, erre én falatnaciban. Tamás persze beszólogatott és ennek mindig az a következménye, hogy elbőgöm magam. Délutánra már nagyon kivoltam, este lecsaptam egy hatalmas nagy hisztériát, az éjszaka közepén nem tudtam elaludni és könyörögtem anyámnak, hogy ne ma ne mehessek suliba.
Így is lett. Sulimentes nap. Legalább ki tudtam aludni magam, mert tegnap már nagyon betegesen viselkedtem. Anyának már könyörögtem, hogy kerítsenek elő egy pszichológust! Hogy miért? 1. Tamás miatt kivagyok lelkileg 2. A felvilágosítás miatt zavar van a fejemben és hülyeségeket gondolok és csinálok ami miatt már teljesen megbolondultam! Valakinek már igazán rendet kéne raknia a fejemben!!!! (amúgy, két felvilágosító oldalt böngésztem és az egyik ez volt, a kamaszpanasz)

Tegnap este hatalmas tervet szőttünk. A mostani célom az, hogy kiiktassam Tamást az iskolából és én legyek a hős, a megmentő! Amúgy, kiderült, hogy Brigivel valóban egy cipőben járok. Őnála is már betelt a pohár. Szóval Tamást ki kell csapatni!
Anya tegnap elmondta Tamás anyukájának, hogy beszéljen a gyerekével, mármint Tamással, de ez nem sokat segített. Lia ma azt mesélte, hogy Tamás ma majdnem megverte az egyik lány osztálytársunkat, Almát és k*[email protected] is nevezte, de az ofőnk elvileg elkapta a grabancát és elküldte az igazgatóhoz. Tegnap az o.f. látott sírni az öltözőben tesi után és megkérdezte mi a baj. Gondolkodás nélkül rávágtam, hogy azt akarom, hogy Tamás eltűnjön ebből az iskolából. Az osztályfőnökünk valószínüleg szólt az igazgatónak, de azt már nem tette meg, hogy elültetett Tamás elől. Lia mondta,hogy ma ültetés volt, de a mi ügyünk helyett az o.f. csak a szerelmes gerlepárokat (Brigi+Szilárd köztük elvileg volt valami, Janka+Vince) költöztette össze, meg még néhány padtársat előrébb vagy hátrébb ültetett. Nem értem, miért nem velünk foglalkozott. Szerintem Tamásra még az igazgató sem fog hatni. Hm, akkor mindent be kell vetnünk! A Tamás-kiiktató-küldetés, rövidítve TKK elkezdődött! Esküszöm, hogy a bevégzem az akciót és az osztályban végül béke fog uralkodni és Tamás be se fogja már tenni a lábát az iskolánkba!

Folytatjuk...
Hozzászólások száma: (0)

Tamás újra támadásba lendült!

2016-02-12 14:15:14
Naaagyon utálom ezt a gyereket! Kikészíti a tanárokat, kikészít engem is. Egyedül Jutka és az új föcitanárunk tudja megállítani. A föcitanár amúgy nagyon fura. Szigorúan laza és Lia belezúgott. De most inkább Tamásról írok. Nézzük, az elmúlt pár napban miket is művelt velem:

SZERDA
Mikor bioszon másik terembe voltunk Tamás elkezdte kiradírozni az odafirkált horogkeresztet a padjáról (fogalmam sincs miért, de vannak a suliban ilyen náciimádó srácok. Pl. a levelezőnoteszben is a gázkamrával viccelődött az a két fiú és néhány részt németül írtak le). Tamás a radírjának a leesett darabjait a hajamba szórta. Alig tudtam kiszedni.
- Anna néni, nincs már több radírdarab a hajamban? - kérdeztem az óra után a biosztanárnőt.
- De még egy kicsi - mondott valami ilyesmit. - Viszont legalább belerúgtál egyet ebbe a Tamásba.
- Nem - hát persze hogy nem merem! És erőm sincs hozzá!
- Akkor tedd meg mihamarabb!
Ja, Tamás Anna nénit is terrorizálja. Persze nem szóltam semmit Tamásnak, nem is rúgtam belé. Helyette ő és Ricsi szórta a hajamba a krétaport. Na, találjátok ki, hogy Lia erre mit csinált? Hát persze, hogy röhögött! Bezzeg, amikor nagy baj van akkor legalább kiáll mellettem, de ilyenkor beleszáll a mérgező barátnő éne.

CSÜTÖRTÖK
Tamás és Ricsi szeret egymás mellett ülni, de egyes tanárok elültetik őket egymástól. Jutka már intőt is adott Ricsinek, hogy nem bír visszaülni a helyére. De amikor a két haver egymás mellé jut, akkor mindig tologatják és rugdossák a székemet, ezzel finghangot imitálva nekem. Utálom, hogy az alsós énem mindenféle hülyeséget művelt! 4.-ben leckeírásnál például elfingtam valami himnuszt (ezt Szilárd mondta, mert olyan hosszan csináltam, mintha valami egész himnusz lett volna) és azóta büdös és fingó gyereknek hívnak. Meg azt is utálom, hogyha vissza akarok a fiúknak vágni, akkor azt leszarják magasból, mert ők erősebbek. Most is ez volt.
Fizikán fogalmam sem volt, mi a frászt veszünk, ezért elővettem egy könyvet és olvasni kezdtem. Fizikából csak összefoglalásnál húzok bele, mert csak akkor áll össze mindenről a kép, még is ötös témazárókat írok. (Csak ne bízzam el magam.) Tamás közben rugdosta a székem. Na, az is szar, hogy pont előtte ülök! Bárcsak Ramóna előtt vagy mögött ülnék! Vele legalább jól el tudnék dumálni és még Virág is a közelben lenne! Tamás még azt is mondta, hogy ne olvassak. A körülöttem ülők is beszólogattak, hogy figyeljek. De ha nem értek semmit abból az altató tananyagból, minek figyeljek? Képtelen vagyok rá!
- Tamás, te szerelmes vagy belém!? Ha nem, akkor ne foglalkozz velem! - szóltam rá az idegesítő Tamásra azon a módszeren, amit apa tanított nekem. Hát, ez sem segített.
- Jaj, hát persze, hogy szerelmes vagyok egy ilyen szar énekesbe, akinek még a videói is gagyik, a Catnikába! - mondta kicsengetés után gúnyosan.
- Ja, Catnika facecam-es hülyülései! - folytatta Krisztián. - Miért is kezdett el videózni? Tehetségtelen azzal a pasijával együtt!
Pedig az a bizonyos személy már nem is a pasim. Azért kicsit sajnálom. Őt is terrorizálják a suliban, de inkább fizikailag, szóval véresre verik.

PÉNTEK
- Melyiket választanátok? Egy éjszakán keresztül a villamos nyikorgását hallgatni vagy a Catnikácska éneklését öt percig? - kérdezte Tamás a többi fiútól ma az aulában. Hát persze, hogy a villamost választották.
Ilyenkor már nagyon rosszul voltam. Egész nap görcsölt a hasam és a szüleim nem tudtak értem jönni. Végül 4. órában, angolon kidobtam a taccsot. Szerencsére Brigi segített. Ez előtti szünetben még Regi és Janka felajánlotta, hogy segít engem hazavinni, de nem kellett. Anya már angol után haza tudott vinni. Legalább az osztályban a lányok normálisak. Bezzeg Tamás még angolórán is finghangot imitált nekem a székkel.

De nem csak engem támad ez a srác. Fruzsinak folyton azt mondja, hogy nagy a feje, Briginek meg azt, hogy deszka, pedig nem tehetnek róla! Tamás anyját már az osztályfőnök is behívta. Apukám szerint az igazgatónak kéne szólni. Hát, nekünk sajnos nagyobb gondjaink is vannak, szóval ezt nem tudjuk megkísérelni. Remélem, vagy Briginek vagy Fruzsinak vagy bárki másnak az anyjánál egyszer betelik a pohár és elmondja az igazgatónak a panaszát. Aztán Tamást szépen kicsapják az iskolából! Szegény anyukája! Szerintem Tamás már annyira fegyelmezetlen, hogy ő sem bír vele!
Hozzászólások száma: (0)

A kis levelezőnotesz

2016-02-04 21:06:35
Egyszerűen imádok levelezni. Gyűjtöm az időkapszulámba a levelezőnoteszeket, amikbe néha 16+ témák is belekerülnek. Ezért a 3. levelezőnoteszem elejére felírtam, hogy 16 éven aluliak számára nem ajánlott, bár mi még csak 13 évesek vagyunk. Most már hivatalosan Lia is az. Tegnap készítettem neki egy nagyon szép képet a kedvenc animéjéből és bekereteztem, meg az Éhezők viadala 1. részét is odaadtam neki. 5.-ben olvastam utoljára, szóval már nem igazán érdekel max. a film, amit már angolul is láttam.
Na, ezzel a 3. levelezőnotesszel az történt, hogy az 1. nap használat után, pontosan 1 héttel ezelőtt otthagytam az énekterem padjában. Azóta házi készítésű egy-két napig tartó levelezőnoteszeket használok. Ma énekóra volt és meg is találtuk a noteszt a padban. Elszörnyedve láttuk, mi történt vele. Teljesen szétszedték. Bele is írtak. Először azt hittem fenyegető üzi, mert igen trágár módon írtak bele, de utána elolvastuk Liával azt a pár oldalt. Csak 2 fiú (a stílusuk alapján biztos gimisek vagy nyolcadikosok) beszélgettek benne. Hol németül baromkodtak. Az első soron ez állt:
"Sziasztok srácok! Kicsit kölcsönvennénk ezt a noteszt..."
Ennyit jegyeztem meg belőle, mert aztán jöttek a baromságok. A notesz lapjait megtépték, a tetejét és az alját leszedték. Az aljából kivágtak egy pénisz alakú darabot is.
Végül Liával odaírtuk, hogy a tiétek lehet, majd veszünk másikat (vettünk is suli után), majd azt, hogy Kellemes irogatást és búcsút vettünk a megtépett, alig használt noteszünktől. Azért emlékként még kitéptem belőle néhány lapot és ráírtam a notesz "halálának" az okát.
Hozzászólások száma: (0)

Catnika ügyetlen próbálkozásai

2016-02-02 22:21:16
Holnapután lesz Lia szülinapja. Nekem ugye tök jó cuccokat adott, de én saját kezükleg akarok neki cuccokat csinálni! Most az összes próbálkozásom eredményét fogom leírni
1. Üdvözlőlap készítése
Eredmény: Összecsillámporoztam az egész szobám. Anyámnak úgy kellett összeporszívóznia
2. Egyedi póló festése textilfestékkel
Nem volt időm és pénzem egyedi pólót rendelni ezért vettem textilfestéket és azzal kezdtem kifesteni egy szekrényemben talált pólót.
Eredmény: Véletlenül pont az apám fehér pólója került a szekrényembe és azt festettem ki.
3. Szupér füzet párna funkcióval
Nem volt fölös füzetem ezért lapokat tűztem össze. Majdnem az ujjam is összetűztem. A párnának karúszót használtam mert azt láttam abban a videóban amiben egy ilyen füzetet csináltak.
Eredmény: A gélpasztától büdös a szobám az öcsém meg cikinek tartja a karúszóval tett kísérletemet.
Hozzászólások száma: (0)