/ Blogok / SULI / Iskoladráma, avagy mi folyik a suliban

Iskoladráma, avagy mi folyik a suliban

Mi folyik a jelenlegi osztályomban? Iskola, a 7. osztály közösségi rangsorának legalján álló lány szeméből. Ezt még 2-3 éve írtam, le is akarnám törölni, csak nem megy, mert a rendszer már rég buggos.

Catnika Redcat 2015.11.16. - 18:42 39272 látogatás 4 bejegyzés

Összetörve!!!

2016-01-26 21:24:54
Ma tesiórán röplabdázás közben a földre rogytam és elkezdtem sírni. Nem bírom tovább! Minden olyan negatív! Utálom ezt az évet! Semmi boldog emlék!
Na, álljunk meg egy kicsit! Hogy miért gondolom ezt? Fel is sorolom, hogy mekkora változások történtek az elmúlt 13 napban!
1. Nagyon alul
Most már tényleg az osztályközösségi rangsor legalján állok. Hirtelen szinte mindenki elkezdett utálni. Tisztelet a kivételnek, pontosabban, Liának, Ramónának, Virágnak, Matyinak és Viviennek. Legalább ők nem néznek idiótának! A többi lány mind annak néz! Kiderült, hogy rengeteg lány Vincére hajt, még Lia is! Nekem esélyem sincs, mert már Vincét is bevették az utáljanak-projektbe. Vince szerintem észre se vesz csak Mihállyal zenél, aki mindig leordítja a fejem, ha egyméteres körzetébe kerülök. Pedig Misi szuper zenéket nyomat. Vince meg K-poppot hallgat! PSY-t!!! Ezzel a két fiúval naaagyon hasonló az ízlésem. Annyira szeretném, ha átküldenék a számaikat, de nem lehet, ha még a közelükbe se tudok férkőzni. Lehet, hogy Vince is hülyének néz, mint a többiek! Sőt, biztos!
2. Az a hülye rák!
Ez elég személyes. Csak annyi, hogy a nagymamám 55 éves önpusztítás után hamarosan... tudjátok.
És most egy kis tanulság a dohányzó kamaszoknak! NE DOHÁNYOZZATOK, MERT TÜDŐRÁKBAN FOGTOK MEGHALNI!!!!!! VAGY VÉGELGYENGÜLÉSBEN!!! Szóval, a nagymamám miatt is tök depi vagyok, de Lia legalább kiáll mellettem.
3. Figyelem...
Olvasnak egyáltalán? Talán. Bár, szerintem senkit sem érdekelnek az érzéseim. (Nyugalom, nekem általában ilyen a természetem, hogy szeretek a középpontban lenni.) Az iskolában is, ha megszólalok, folyton csak lehurrognak. Mit tegyek?
4. Fantázia
Nem gyengült le, csak már nem az igazi. Nem arról fantáziálok, amiről tavaly, hanem olyanokról, amik 13 évesen "kicsit" felnőttes. Igazából ez mind Lia hibája, mert ő kezdett belerángatni ebbe az egészbe. Mert miért is ne levelezzen két 13 éves lány kémiaórán nem oda illő dolgokról, amikor a tanár kijelenti, hogy izgul és ezt mi félreértjük? Na, a fantáziám piszkos oldala miatt tünt el a tiszta.
5, ami miatt már végképp sírok: Nyitnikék!
Tudjátok, a madár, aki azt csiripeli nyitnikék! Meg az össze madárcsicsergés miatt is könnybe lábad a szemem. Amikor meghallom őket 2015-re gondolok, amikor minden sokkal jobb volt. Az a tavasz, az összes szép emlék, a normális fantázia! Minden, ami ahhoz a tavaszhoz köthető! Amikor azokra a pozitív dolgokra gondolok, sírok, mert most minden negatív és sosem lesz újra olyan pozitív!
Valaki segítsen! Ez most depresszió-e vagy sem. Pesszimista már alapból az vagyok. Ez most csak egy kicsit fokozódott vagy mi van??? Egyszerűen nem tudok már igazán boldog lenni és igazán nevetni!!! De nem akarom megölni magam, mert még élni akarok és nem akarom, hogy körülöttem már mindenki végképp összetörjön!
Hozzászólások száma: (2)

Az első próba, fogszabályzó és...

2016-01-13 21:26:19

    Jutka úgy döntött, hogy mindig osztályfőnökiről fogja elkérni a darabban szereplőket próbálni. Az alsós néptáncterembe mentünk. Ma még csak felolvastuk a szerepeinket és elpróbáltuk játszani a jeleneteket. Az egyiknél én vagyok a nagymama és Lia az unokám :P. Ja, és Janka Vince férje :(, jaj, és ez csak most jutott eszembe!!! Én bezzeg Vince anyósa lettem :(. Talán Jutka tud a tavalyi erdei iskolás esetről, amikor Vince járni akart Jankával, de Janka nem fogadta el, mert még nem áll rá készen? Össze akarja őket hozni!? Na, azt próbálja csak meg! Mindig velem csesz ki. Kedden is olyan hardcore nyelvtanTZ-t iratott velünk, hogy az is egy hatalmas nagy karó lesz! Gyűlölöm Jutkát! 

   Amúgy, a néptáncteremben szívesen ültem volna Vince mellett, de nem mertem. Egyre gyakrabban hord szemüveget, amitől úgy néz ki, mint egy programozó. Lia legszívesebben leverné róla. Igaz, Vincén tényleg kicsit furcsán áll a szemüveg, de még akkor is tökéletes. Liának nem szívesen vallanám be, hogy szerelmes vagyok Vincébe, mert akkor megint az lesz, mint ötödikben: kikotyogja mindenkinek, én is kikotyogom, hogy kibe szerelmes (bár ezt már sokaknak elmondtam, de nem osztálytárs, hanem egy kilencedikes) és hatalmas nagy veszekedés tör ki.  Ezt nagyon nem akarom. 

   Ez most nem tartozik ide, de egész nap fájt a fogam. Tegnap húztak egyet a fogszabályzómon és nagyon szoros lett :(. Február 25-én pedig kapok előre is egyet. Liától megkérdeztem, milyen színű legyen, erre ő azt mondta, hogy szívárványszínű. Jó, ha már a karakterem hajszíne olyan, akkor muszáj a fogszabályzómnak is olyannak lennie? Bár, az egyik úszótársamnak is olyan van és tök jól áll neki (ha a fogszabályzó jól állhat valakinek), meg ő is azt mondja, hogy tök buli, szóval szívesen vállalnám a színes fogszabit, de mit szólna hozzá anyukám? Lia megfogalmazta a választ: 

   - Ne érdekeljen! A te fogad, a te fogszabályzód. Te döntöd el, hogy milyen színű legyen! 


   Elősször kéket szerettem volna, mert az illik a szemüvegemhez, de a szívárványszínű az tök buli.


   És búcsúzóul még egy másmilyen topic (figyelem, kissé kényelmetlen!)

   Naaagyon kamaszodom, naaagyon! A kamaszpanaszon véginyálaztam egy csomó cikket a vágyak témakörből, egy csomó infót belegyömöszöltem a fejecskémbe. Csak a mellékhatása az volt, hogy elkezdtek megjelenni a mocskos fantáziák és gondolatok. Még a suliban is, ezzel kissé kényelmetlen érzést keltve az unfelvilágosult osztálytársaimban. Na, íme is egy példa: 

   Én még a kémiából is felnőttes cuccot varázsolok a hidrogénatomok kapcsolatáról :P! Ja, és ezt az asztalra rajzoltam, mert unatkoztam. Bocs kémiaimádók, de én így kötöm össze a dolgokat.
Hozzászólások száma: (0)


Netbaj és Vince

2016-01-12 22:00:40
 

   Tudjátok mennyire fos, ha bedöglik a netetek? Nagyon!!! Azért is tudok ilyen későn írni, meg amúgy is most volt rá időm, mert úszni voltam és most vagyok akkora inlove-ban, hogy ezt le tudjam írni! De most komolyan mi ez a katasztrófális internetzavar a kamaszpanaszon? Volt már ilyen nem is egyszer. Minden mást megnyit csak pont azt nem amit kellene!


 Na, de most ezt félretéve (csak ki ne törölje az előbb leírtakat a net!) Vincéről szeretnék írni. Akik már november óta olvasnak, azok tudják, hogy Vince az a srác, aki fejbevágott a labdával tesiórán. De utána amúgy tök cuki módon hozott nekem Kitkat csokit :3!


 Ötödik osztályban már egyszer bele voltam zúgva, de az erdei suliban kiderült, hogy Jankába szerelmes, rá egy évre pedig megkérdezte tőle, hogy járna-e vele, de Janka nemet mondott, mert még nem áll készen egy komoly kapcsolatra. Addigra már kiszerettem belőle, de most rá két évre visszajött ez a nagy szerelem. Vince az egyetlen normális fiú az osztályban, ráadásul tökéletes! Vicces, szőke, kékszemű (az utóbbiakra nagyon bukom), gumimaci (erre szintén), jó fej a csajokkal, egyszóval nekem teljesen perfect! Ma pl. tesin látta, hogy Szandra és Alma mennyire gagyin tollasozik, és beállt hozzájuk harmadiknak segíteni, aztán csatlakozott hozzájuk Szilárd is. Én Ramónával tollasoztam, akivel tök jól el lehet beszélgetni és nagyon klassz barátnő. Mellettünk a két kissé kirekesztett csaj röplabdázott, Melinda és Viviven. Ők a hátsó padsorban szoktak ülni, Vivivel péntekente váltok pár szót, mert egy csoportba járunk infóból és technikából. Vele nincs bajom, a többieknek se, de Melindát szinte mindenki kiközösíti mert emo meg 1-es, 2-es tanuló. Személy szerint, nekem semmi bajom vele. Ha kell dumálok vele meg segítek neki, ha nem kell akkor meg nem. Csak az nagyon idegesített, hogy folyton felém passzolta azt a nyamvadt röplabdát (persze csak véletlenül) és sokszor majdnem fejen talált. Ja, vonzom én a labdákat, főleg a fejemmel! De akkor még jobban, amikor Vince elkapja azt és Melinda felé próbálja rúgni, mert most is ez volt! Na, most is ez volt. De szerencsére nem kellett, hogy megint elbőgjem magam, mert kivételesen nem találtak el. Vince már annyira felidegesítette Melindát, hogy az fenékbe rúgta. Nem tudom Melindának mi ez a seggberúgós szokása, de már Major Gáborral is megtette, aki összefüggésképp Vince haverja és hokistársa.


 Utána Ramónával leültünk Virághoz, aki a gerince miatt nem tesizhet és elkezdtünk vele dumálni. Virággal összeszámoltuk, hogy hány fiú tart ocsmánynak az osztályból és hány nem.


 Itt a megfejtés:


 3 fiú szerint nem vagyok ocsmány (Matyi, Vince és Szilárd)


 2 fiú ismeretlen, mert mindig game-elnek (Roland és Bali)


 7 fiú szerint ocsmány vagyok (Tamás, Ricsi, Ernő, Antal, Mihály, Krisztián, Major Gábor) 


  De Vince szerint nem vagyok ocsmány, remélhetőleg! Viszont holnap valami tök jó dolog fog történni. Jutkát rávettük, hogy szerepelhessünk az iskolai fesztiválon feb. 13-án! Az előadásunk címe: Kamasz szavak és nekem is van némi szövegen ("Nesze, itt a szövegem! Látod, van sok szerepem", ami most nem annyira igaz). nem csak lányok lesznek benne. Major Gábor és Vince (a két hokis...) vállalkozott fiúszerepre :) ! Vincével egy színpadon <3!!! Csak az a gond, hogy Janka is ott lesz :( meg Brigi is, aki nagyon hajt Vincére és mellette ül! Nekem esélyem sincs a közelébe menni! Most úgy szeretnék yandere lenni, aki még gyilkolni is tudna a szerelmeért, de ezt ugye az országunkban tilos, szóval ezt el kell, hogy vessük. Hahj, de várom már a holnapot, viszont, most már jobb lenne aludni!A másik blogom (a regényemről: irjunkregenytkamaszkorban.blog.hu/ 


Hozzászólások száma: (0)

1000! és +

2016-01-06 21:21:20

 Nálam a + nem meget jelent hanem plusszt.


Elősször is thank you soo much, hogy több, mint 1000 kattintás történt a blogomon! Szóval bemutatok nektek néhány rajzot csak úgy. Vannak köztük újjak meg régiek is., digitálisak és papírra vetettek is. Amit jónak találok azt feltöltöm ide: És ezekre mind vonatkozik az, hogy COPYRIGHT alatt vannak.  Most komolyan ne használja föl senki sehol! 


Viszont van egy jó hírem azoknak, akik naaagyon kíváncsiak a regényemre. 

Mivel egy csomó kamasz regényt ír, de nem adja ki és aki még is az... fú, nem tudom (egyről tudok és azt a kritikusok nagyon megkritizálták, negatív értelemben), szóval én úgy döntöttem, hogy immáron csinálok egy HAAAARMADIK blogot a blog . hu-n. Azért a harmadik, mert kettőt már csináltam, de az nagyon borzasztó lett és egyszerűen nem volt kedvem beleírni. De természetesen itt folytatódnak az iskoladráma slice of life-ok. Most épp is van mikről írnom, mert elkezdődött a suli. És látom, hogy már sokan kattintottak ide (úgy tűnik, mostanában csak én írok rendszeresen). Ez is motivál. 

   Fogalmam sincs, hogy mikor kezdődhetne el a regényes blogom. Majd kiírom ide a linkjét, ha meglesz. Talán az egész regényt ki fogom tálalni, ha eléggé sokan találnának rá. Az biztos, hogy innentől fogva minden bejegyzésem végén (itt most épp nem) megtalálhatjátok a linket és, aki kíváncsi az elolvashatja azt is. Fogalmam sincs, hogy ki lehet ilyen nagy rajongóm. Ja, és a regényt csak saját felelősséggel, mert aki hozzá van szokva a kamaszregényekhez meg a komolysághoz és az átlagos élethez és nincsenek saját ötletei meg ilyenek, azoknak nem igazán ajánlom, mert túlságosan is betegnek és furának találnák, amiket írok. Szóval, a regényes blogom inkább különcöknek való. 

   Nem tudom, hogy mi lesz, de fura lesz, mint a Komplex művészet! 

 


Hozzászólások száma: (0)