Suli, munka blog

Iskoladráma, avagy mi folyik a suliban

Mi folyik a jelenlegi osztályomban? Iskola, a 7. osztály közösségi rangsorának legalján álló lány szeméből. Ezt még 2-3 éve írtam, le is akarnám törölni, csak nem megy, mert a rendszer már rég buggos.

Catnika Redcat 1 db bejegyzés a blogon
 60173 látogatás

Összetörve!!!

2016.01.26.

Ma tesiórán röplabdázás közben a földre rogytam és elkezdtem sírni. Nem bírom tovább! Minden olyan negatív! Utálom ezt az évet! Semmi boldog emlék!
Na, álljunk meg egy kicsit! Hogy miért gondolom ezt? Fel is sorolom, hogy mekkora változások történtek az elmúlt 13 napban!
1. Nagyon alul
Most már tényleg az osztályközösségi rangsor legalján állok. Hirtelen szinte mindenki elkezdett utálni. Tisztelet a kivételnek, pontosabban, Liának, Ramónának, Virágnak, Matyinak és Viviennek. Legalább ők nem néznek idiótának! A többi lány mind annak néz! Kiderült, hogy rengeteg lány Vincére hajt, még Lia is! Nekem esélyem sincs, mert már Vincét is bevették az utáljanak-projektbe. Vince szerintem észre se vesz csak Mihállyal zenél, aki mindig leordítja a fejem, ha egyméteres körzetébe kerülök. Pedig Misi szuper zenéket nyomat. Vince meg K-poppot hallgat! PSY-t!!! Ezzel a két fiúval naaagyon hasonló az ízlésem. Annyira szeretném, ha átküldenék a számaikat, de nem lehet, ha még a közelükbe se tudok férkőzni. Lehet, hogy Vince is hülyének néz, mint a többiek! Sőt, biztos!
2. Az a hülye rák!
Ez elég személyes. Csak annyi, hogy a nagymamám 55 éves önpusztítás után hamarosan... tudjátok.
És most egy kis tanulság a dohányzó kamaszoknak! NE DOHÁNYOZZATOK, MERT TÜDŐRÁKBAN FOGTOK MEGHALNI!!!!!! VAGY VÉGELGYENGÜLÉSBEN!!! Szóval, a nagymamám miatt is tök depi vagyok, de Lia legalább kiáll mellettem.
3. Figyelem...
Olvasnak egyáltalán? Talán. Bár, szerintem senkit sem érdekelnek az érzéseim. (Nyugalom, nekem általában ilyen a természetem, hogy szeretek a középpontban lenni.) Az iskolában is, ha megszólalok, folyton csak lehurrognak. Mit tegyek?
4. Fantázia
Nem gyengült le, csak már nem az igazi. Nem arról fantáziálok, amiről tavaly, hanem olyanokról, amik 13 évesen "kicsit" felnőttes. Igazából ez mind Lia hibája, mert ő kezdett belerángatni ebbe az egészbe. Mert miért is ne levelezzen két 13 éves lány kémiaórán nem oda illő dolgokról, amikor a tanár kijelenti, hogy izgul és ezt mi félreértjük? Na, a fantáziám piszkos oldala miatt tünt el a tiszta.
5, ami miatt már végképp sírok: Nyitnikék!
Tudjátok, a madár, aki azt csiripeli nyitnikék! Meg az össze madárcsicsergés miatt is könnybe lábad a szemem. Amikor meghallom őket 2015-re gondolok, amikor minden sokkal jobb volt. Az a tavasz, az összes szép emlék, a normális fantázia! Minden, ami ahhoz a tavaszhoz köthető! Amikor azokra a pozitív dolgokra gondolok, sírok, mert most minden negatív és sosem lesz újra olyan pozitív!
Valaki segítsen! Ez most depresszió-e vagy sem. Pesszimista már alapból az vagyok. Ez most csak egy kicsit fokozódott vagy mi van??? Egyszerűen nem tudok már igazán boldog lenni és igazán nevetni!!! De nem akarom megölni magam, mert még élni akarok és nem akarom, hogy körülöttem már mindenki végképp összetörjön!