/ Blogok / SULI / Iskoladráma, avagy mi folyik a suliban

Iskoladráma, avagy mi folyik a suliban

Mi folyik a jelenlegi osztályomban? Iskola, a 7. osztály közösségi rangsorának legalján álló lány szeméből. Ezt még 2-3 éve írtam, le is akarnám törölni, csak nem megy, mert a rendszer már rég buggos.

Catnika Redcat 2015.11.16. - 18:42 38580 látogatás 15 bejegyzés

2015-ös élményeim

2015-12-31 17:08:35

    Már megint elfogyott egy év. 2015 volt életem legtartalmasabb és fantáziában gazdag éve. Ezek történtek: 


 2015. Január

Új év, az első iskolahét három hétnek tűnt. Az év első hónapjában rengeteg hülyeséget írtam és főszereplőnek képzeltem magam. 


2015. Február

Abbahagytam a regényírást és képregényt kezdtem rajzolni. Az uszodában a legerősebb csapatba tartozom és februárban még nem fogadtak be, mert én voltam a legbénább. Kiközösítettek. A képregény ezekről a szenvedésekről szól képzeletbeli barátokkal fűszerezve. Ja, és ebben a hónapban kaptam meg az első mangáimat is. 


2015. Március

Márciusban fellendült a fantáziám és rengeteg feledhetetlen kalandot kezdtem el írni. Ezeket most alakítom át regény formájába, amit majd ki is szeretnék egyszer adni. 


2015. Április

A hónap elején élveztem a tavaszi szünetet. Korán keltem, hogy hallgathassam a MusicFM önindítóját és közben rajzoltam a Wacom táblámmal, amit akkor vettem a zsebpénzemből. A regényírás is folytatódott egyre érdekesebb kalandokkal. 


2015. Május

Az erdei suli Szilvásváradon volt. Vittem magammal spirálfüzetet, amibe kb. 105 oldalt írhattam. Az évfolyamtársaim csak annyit láttak, hogy még túrázás közben is a tábor eseményeit írtam. Egyszer majdnem neki is mentem egy kocsinak. 105 oldal nem kis teljesítmény 4 nap alatt ugye? És az egész az erdei suli eseményeit mutatja be! 

Az erdei suli után úgy döntöttem, a regényemben lezárul egy fejezet és már nem csak magamnak fogok írni. Új történetbe kezdtem, amit szívesen kiadtam volna, de nem tudtam befejezni.


2015. Június

Az új regényem folytatódott. A bizonyítványosztáson nem vettem részt, mert a családdal Olaszországba mentünk nyaralni, majd Szlovákiába utaztunk. Később kiderült, hogy jövőre ott lesz az erdei suli, szóval halálra fogunk fagyni. Biztos vagyok benne, hiszen még júniusban is 0 fok alatti volt a hőmérséklet! 


2015. Július

Egyre ritkábban kezdtem írni. Közben hatalmas nagy fogyókúrába kezdtem. Balatonon ezt nehéz volt megtartani. Az ottani nyaralásnál pont kifogtuk a legrosszabb időt. A hónap elején még informatikai táborban is voltam. Jó volt, de egy anime-utáló srác belelöketett a vizesárokba és a térdemnél való horzsolás még mindig látszik. Hogy hol volt vizesárok? Délelőtt nem programoztunk, hanem kirándultunk. Egyik nap a Tarzan Parkba mentünk. Ott történt a "baleset". 


2015. Augusztus

Ebben a hónapban született meg a Komplex művészet! Ebben a hónapban adtam elő a dalom a színjátszó tábor KI-MIT-TUD-ján. Az a hét csodálatos volt! A színjátszóban is vezettem naplót. 2 füzet be is telt. Meg a videóklipp is ott készült. Nagyon jól éreztem magam, csak ne hánytam volna a KI-MIT-TUD után... 

A nyári szünet tolsó heteit naplóírással töltöttem. Nem akartam már regényt írni, de a hónap végén eszembe jutott, hogy a tavszi történeteket még megcsinálhatom regény formába! Aztán valaki felinspriált arra, hogy folytassam az abbamaradt nyári eseményeket is. El is kezdtem megírni a regény 3. részét, mely még mindig tart és elég lassan haladok vele. 


2015. Szeptember

Örültem az iskolának. Már nagyon vártam. Jött egy új lány az osztályba és kaptunk új tanárokat is.


2015. Október

Liával elmentünk életünk első MondoCon-jára. A barátnőm nagyon izgatott volt. Egy kicsit le is égetett. A zsebpénzem felét is elköltöttem. Vettem füzetet, mangát stb. 

Anyával elkezdtünk nyílt értekezletekre menni más iskolákba. Akkor ismertem meg a H. J. szakgimnáziumot. Voltunk ott nyílt órán is. Nekem bejött. 


2015. November

Ilyenkor kezdtem el blogolni ezen a weboldalon, ezért a naplóírás abbamaradt. Megismertem még két gimnáziumot. Az E. 2000-ről kiderült, hogy nem nekem való, de a X.J. gimi számomra egy álomiskola lett. Mindenképp harcolni fogok a bejutásért! 


2015. December

Jelenleg ki vagyok készülve az iskola miatt. A téli szünetnek is hamarosan vége szakad. Most szilveszter van, az év utolsó napja. Ha részletes beszámolót akartok látni a decemberi élményeimről, tekerjetek lejjebb a többi bejegyzéshez! 


A mai nap felét átaludtam és egész délután X-box-oztam. Hamarosan jönnek anyukám barátnői. Talán megmutatom nekik a regényemet. 


Már csak pár óra választ el minket 2016-tól. Japánban már az van, de nálunk még nem, szóval készüljetek a hatalmas tüzijátékbámulásra! Előre is B.U.É.K. mindenkinek! 


Hozzászólások száma: (0)

A saját szememmel: kiosztás!

2015-12-27 17:17:39

    Ma megtudtam, hogy még mindig naív vagyok. Úgy érzem, alaposan kiosztottak. De ez más volt, mint a jutkás eset. Az csak egy dolgozat miatt volt, mert saját véleményt mertem mondani. A mai napon összetörtem, legalábbis most úgy érzem, szóval szépen kiöntöm a lelkemet. 

    Ma átjöttek a rokonok. A félunokatesómnak rengeteg élettapasztalata van már. Éppen a szobámban beszélgettünk, mert szerette volna megnézni a mangáimat és a Mondo magazinjaimat, mert ő is egy szerkesztő. Aztán szóba jött a regényírás téma. 

     Megtudtam néhány dolgott. Ráébredtem, hogy inkább csak azért írok, hogy népszerű lehessek és híres írónő legyek, ami sosem fog megvalósulni, mert az egész regényem kukába való! El se fogják olvasni a kéziratot!!! És a magánkiadás az nem jó, mert csak a saját szórakozásodra csinálod. Aztán ott van még az is, hogy az első kötettel nem lehet befutni. Valami ilyesmit hallottam az unokatesómtól. 

      Egész téliszünetben, minden egyes éjszaka, egészen hajnalig írtam! A semmiért?! A féluncsitesóm szerint először el kell olvastatnom másokkal néhány fejezetet és véleményt kell kérnem! De én azoktól már félek! Tudom, hogy szar a regényem! Biztosan az! Beszéltem arról a világról, ahol bármi megtörténhet. Ez a saját fantáziám szüleménye.

   És az unokatesóm szerint ez egy nagyon rossz világ, aminek semmi értelme nincs és az egész egy nagy kutyulék, ami nem jó! 

   Ráadásul a fogalmazásom is katasztrofális. Aki olvasta a blogom, az nyilván észre is vette! 


   Oké, összefoglalva, megbántottak. Pedig a rokonom csak jót akart avval, hogy elmondta nekem a színtiszta igazságot. Meg kéne mutatnom másoknak a regényem, de közben az erős kritikáktól és a copyright megszegésétől is félek! Félek, hogy fel fogják használni máshol az alkotásom! De még is muszály lesz valakinek elküldenem, de csak azért, hogy elmondja róla a véleményét. Már elkeztem gyűjteni rá a megbízható embereket. Ott van pl. a sensei-em, aki a videóklippet készítette nekem, vagy az a rejtélyes csaj, aki egyszer megtalálta az e-mail címem és írt nekem, hogy azonnal mutassam meg neki a regényem, vagy az a lány, akit egyszer felvettem Skype-on, mert mindketten szeretjük az animéket. De legalább 12 ember kell. És akik közelállnak hozzám, azok csak pátyolgatnának. Nekem olyan emberek kellenének, akik nem nagyon ismernek engem és szabadon, gátlás nélkül tudnának kritizálni.


   Amúgy pedig, miután megtudtam, hogy naív vagyok és nem kicsit egoista, bezárkóztam a klotyóra és vagy tíz percen keresztül bőgtem. Pedig csak jót akartak nekem, de én, mint mindig mindent túlreagálok és félreértek. 


 


Hozzászólások száma: (3)

Karácsony, copyright és az osztályterem

2015-12-23 23:30:13

    Hellóka! Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánok. Nálunk már megvolt a fadiszítés. Most ezüst-vörös színnel dekoráltunk. Holnap lesz a szokásos családi karácsonyi "ceremónai", amikor halászlevet (fúj) és halrudacskát (egy fokkal jobb) fogyasztuk, valamint nem maradhat el a nagyi bejglije se. Fogalmam sincs, hogy a bejglit hogy írják. Úgy, ahogy mondják vagy úgy hogy beigli? Ez olyan, mint a ricsis kérdés, ami miatt Jutka jól le is szidott :(. 

   Na, mindegy! Mivel szünet van ezerrel írom a regényem. Pár perccel ezelőtt lettem kész egy nyers illusztrációval, ami szokatlanuljól sikerült.

   

   

Zoli szerint egyre rondábban rajzolok. Ja, és azt a bazinagy feliratot csak azért raktam oda, hogy TILOS BÁRHOL MEGJELENTETTNI, KÜLÖNBEN ÉN JELENTEM FEL AZT A SZEMÉLYT A COPYRIGHT MEGSÉRTÉSE MIATT ÉS VIGYÁZZATOK! ENGEM MÁR KAPTAK EL COPYRIGHT SÉRTÉS MIATT ÉS MAJDNEM LETÖRÖLTÉK A YOUTUBE CSATORNÁMAT, PEDIG CSAK EGY NIGHTCORE MIXET RAKTAM FEL!

   Mutatok egy képet, hogy milyen volt egy hete az osztálytermünk. Nem figyeltem, de elvileg köpőcsövezés volt. A föcitanárúr nagyon kiakadt, amikor meglátta. Ez a kép asszem pont Major Gábor padjánál készült. Ennél már csak az én és Lia padja lehet durvább. Nem szemét van körülötte, hanem az asztal tetejét csak 1 csavar tartja meg, szóval mindig elcsúszik. 

   És most pont azt a számot hallgatom, amit Szlovákia fele menet átparodizáltam. De most már elég a hülyeségekből! Megyek is regényt írni, mert már megvan a 200 oldal írólapméretben!!!


Hozzászólások száma: (0)

Dolgozatmánia! 2. rész (+versrészlet)

2015-12-20 23:03:41

    Nagyon unatkoztam, szóval már ideje írnom is ;)

    A kémiaTZ-m furcsa mód 2-es lett. Nem értem Katona tanárurat. Amikor úgy írom meg a dogákat, hogy a bőgéstől szinte már nem vagyok magamnál, 4-est ad, de amikor simán megírom 2-es lesz. Mit ronthattam el?

    A töri témazáróm természetesen ötös lett és most sokkal jobban sikerült, mint az előző. Imádom a törit :)! 

    A 3. doga, amit írtunk azon a keddi napon, az irodalomTZ volt. Az utolsó feladatban le kellett írni A kőszivű ember fiai című filmnek a tartalmát és azt is, hogy hogy tetszett. Én olyan véleményt írtam, ami kilógott a sorból. Szerintem Baradlayné rosszul döntött fiai sorsáról, mert ha a fiúk tovább maradtak volna szolgák, nem lett volna a végén halál! Lia sírt is a film végén, mert pont az a srác halt meg, akibe "szerelmes" volt, mert úgy nézett ki, mint Ausztria a Hetaliában (anime). Amúgy szerintem is helyes volt csak azt utáltam, hogy mindig ideges volt a háború miatt és pont ő áldozta fel az életét! 

    De ami a legjobban kiakasztott az Jutka véleménye volt a fogalmazásomról. A szerdai irodalomórán mondot pár szót a jó fogalmazásokról. Például Liáénak nagyon örült, mert ő jókislány módjára méga  könyvet is elolvasta! Az én fogalmazásomat pedig rossz példának hozta fel :(. A mondataiból azt szűrtem le, hogy túl szlengesen írtam. Elfeledkeztem arról, hogy dolgozatot írok. Ez amúgy tényleg gyakran előfordul, mert szinte mindegyiket végigkommentálom írásban. Erre kitűnő példa a fizika röpdolgozatom. Abba ilyeneket írtam: 

    - Több adat? A tankönyvből néztem.

    - És hol a többi adat? Ja, megvan! (ide a tanár ezt írta: :) )

    - Igazából a tankönyv 11344 kg/m3-at ír, de biztos a feladatban kerekíteni kellett. 

    - Itt is ugyanaz. Kerekítettek vagy mi. Talán a tankönyv rossz. 

    De most már térjünk vissza az irodalomTZ-re. Szóval, Jutka igazából név nélkül mondta ezeket, de én tudtam, hogy engem oszt ki. Valami ilyesmit mondot:

    -- "Baradlayné nagyon rosszul döntött fiai sorsáról" Hát, én nagyon elgondolkodnék. Inkább nyalnád az osztrákok seggét, minthogy kiállj a hazádért? Hogy képzelted ezt? Gondolkodj már el egy kicsit erkölcsien!

    Meg azért is nagyon dühös, volt hogy Ricsinek írtam a Richardot, mert nem tudom, hogy Richardnak vagy Richárdnak kell-e írni. 

    -- Egy dolgozatban illendő lenne kiírni a teljes nevét! Nem vagyunk négy évesek a homokozóban, hogy becézgessünk! - osztott ki emiatt. 

    Miért csinálja ezt velem? Nem lehet saját véleményem a regényről és a filmről? Igaz, hogy a magyarok 99%-a kiállna a hazáért, de én inkább lennék csicska, hogy biztonságban lehessek! Inkább élnék elnyomás alatt a "sötét oldalon"! Ez csak egy érdekes saját vélemény, nem kell leordítani miatta a fejem! 

    A mi iskolánk sajnos olyan, hogy aki kiáll a sorból azt elítélik. Mindig ez lesz? Gimiben is? Én különc akarok lenni! Dühömben nemrég írtam is egy verset. A különcök világa

(részlet)


Későn írok, mert én úgy szeretem,

Háromnegyed tizenegy, mire befejezem

Ne! Én még írni akarok!

De már olyan kialvatlan vagyok.


Délelőtt lázadok irodalomból.

A saját véleményemet mondom.

Nem akarok elnyomás alatt élni!

De veszélybe se szeretnék kerülni!


Küzdök a magyartanárral.

A belső hangom azt mondja: Lázadj!

Szabad stílust akarok

És teremteni egy új kort!

 


Hozzászólások száma: (0)

Dolgozatmánia! 1. rész (+padfirkák)

2015-12-15 21:28:50

    A mai napon zsinórban 3 témazárót is írtunk. Ebből most kettőt fogok leírni, mert a 3.-hoz nagyobb lélegzetvétel kell majd.

    1. Kémia a harmadik órában

A doga előtti szünetben Liával (megint) eljátszottuk azt, hogy imádkoztunk egy istenhez, aki egy animében szerepel és kidobtunk (szó szerint!) az ablakon 10 Ft-ot. Lia szerint, ha így folytatjuk év végére lesz vagy egy magazinra való pénz a park kezdeténél. Talán, valaki megtalálja, ha nem, akkor év végén mi szedjük fel. Ezt a 10 Ft-os imádkozást azért csináljuk, hogy könyebbek legyenek a dolgozatok vagy maradjanak el. Az irodalomnál az utóbbi be is vált, a kémiánál pedig pont könnyű feladatokat kaptam. A kis levelezőnoteszemet használva segítettem Liának. Ez puskának is vehető és a kémiatanárúr nagyon érzékeny ám ezekre. De szerencsére nem vett minket észre, mert a leghátsó padsorban ültünk. 

Mikor kész lettünk Liával elővettük padfirkász tehetségünket és ezeket csináltuk:    És valakinek a padfirkája pont belelógott a téglalapomba, amit a dolgozatlapom segítségével rajzoltam meg. 

  Ezt pedig Lia művelte az asztal aljára: A következő képek mások munkáját tartalmazza:

Az a cica legfelül szerintem tök cuki.

Az asztal alján egy Green Day fanatikus járhatott. 


   2. Töri témazáró

Negyedik órában írtuk, pont a kémai után. Töriből jó vagyok, szóval szerintem simán megirtam ötösre. 


 


Folytatás hamarosan az irodalom témazáróval, ami nagyon igazságtalan volt és attól tartok, karó lesz!


Hozzászólások száma: (0)

Padfirkák

2015-12-14 20:59:59

    Bocsánat, hogy pár napja nem írtam! Most igen belehúztam a regényem írásába. Sőt, ettől a blogolástól még a fogalmazásom is fejlődött :)! 

    A mai bejegyzésben megint képekkel jövök. 

    Már veletek is biztosan előfordult, hogy órán unatkoztatok és firkáltatok a padra. Én ezt már azóta csinálom, mióta idén szeptemberben megláttam a technikaterem asztalát, amiből mára üzenőfalat csináltunk, vagyis inkább üzenőasztalt. Sajnos erről nincs képem, viszont a többi teremben lévő firkáimról igen. Lássunk csak néhányat! 


1. Ezt a kémiaelőadó egyik asztalára csináltam még Mikulás előtt: 

2. Valaki körzővel húzott egy vonalat a padunkra, én pedig kiegészítettem:

  3. Lia is szokott rajzolni a saját asztalunkra. Ez egy Hetalia (az egy manga) fanart, amit Major Gábor kiradírozott és összefirkált. Major sajnos már csak ilyen. Mindig szivatja Liát. Szerintem szerelmesek egymásba: 

4. Utána Lia az előző kép alapján helyreállította a munkáját:

Asszem mára ennyi. Remélem majd még sikerül padfirkás képeket csinálnom.Egyebek: 

   Ma elaludtam kémiaórán. Katona tanárúr elvileg holnap TZ-t fog velünk iratni, úgy, hogy nem is gyakoroltunk! Holnap töri TZ is lesz, ami könnyű hiszen képben vagyok a tananyaggal, de a kémiánál ez épp elenkezőleg van! Töriből ráadásul még készültünk is! 

   Liával ma sokat dumáltam a regényemről, mert pont egy izgalmas résznél tartok. Vasárnap hajnali 3-ig egyhuzamba leírtam 2 epizódot, de a legjobb részek még csak most jönnek. Felbukkant egy titokzatos ellenség, akinek a karakterét kezdem megszeretni, mert ma még a bioszfüzetembe is őt rajzoltam le! Mi tagadás, szimpi a csaj! Bírom azt a titkolódzó énét, aki mániákusan gyűjt mindenféle aktát és még "városi legendák" is születtek róla. De többet nem mondok! 


Hozzászólások száma: (0)

A karácsonyi vásár

2015-12-11 16:48:42

     Fú, hol is kezdjem a beszámolómat? Annyi minden történt... 


     Elősször is úgy volt megbeszélve, hogy 4. óra után elengednek minket kipakolni, de nem így jött össze. Jutka 5. órában megnézette velünk a Kőszivű ember fiait filmben ugyebár, ami kész kínzás volt, mert az egész egy akkora nagy kutyulék volt, hogy annál nagyobbat még én se tudok írni. És az bizony nagy szó! Olyan 35 perc körül Jutka csak kiengedett, szóval megúsztuk a fárasztó beszédét. 

     Zoli már ott volt. Szerencsére foglalt asztalt. Észrevettük, hogy a mellettünk lévő osztálytársai narancslevet meg kólát önt műanyag poharakba, holott az volt a szabály, hogy csak saját készítésű cuccokat lehet árulni és kaját csak becsomagolva! Ezt általában sokan megszegik. Ez volt a 3. karácsonyi vásárom, szóval tudom. 

    Elősször így pakoltunk ki, elfoglalva egy egész asztalt: 

A képen becsomagolt sóliszgyumás mécsesek, kókuszgolyó, a karácsonyfa díszeink és a rajzaim láthatóak. Aztán észrevettük, hogy az asztalon egy határolóvonal is van, a felügyelők is megjöttek, akik jól leordították Zoli osztálytársainak a fejét, mert ők 2 egész asztalt is elfoglaltak. Mivel megijedtünk. gyorsan csak az egyik térfélre pakoltunk, hogy másnak is legyen helye. Az öcsém kicsit igazságtalannak találta, hogy 200 Ft-ért nem egy egész, hanem csak egy fél asztalt kaptunk. 

    Jutka megkért minket, hogy áruljuk a zsákbamacskáit. Valahogy csak el tudtuk helyezni, de később kibontottuk a dolgokat. Leginkább mécsest és bögrét találtunk benne. A 2 bögrét az egyik angoltanárnő meg is vette. Eredetileg 200-ért kellett volna árulnunk Jutka dolgait, de lecsökkentettük 100-ra.  Remélem, nem fog haragudni! Elvégre, azt mondta, hogy bárhogy árulhatjuk csak áruljuk. 

     A könyvtárszakkörös barátnőm megvette az egyik rajzomat. És ő volt az 1. vásárló, szóval 50 Ft-al olcsóbban odaadtam neki. 

        Ez a kép kissé homályos lett, de rajta van a megmaradt két rajzom, és belelógnak Jutka mécsesei is. 

    Aki még sokszor megfordult nálunk az Zoli osztályfőnöke, a földrajztanár volt, akinek az én osztályomból szerintem én vagyok a kedvence, mert egyedül csak én bírom 5-ösre megírni a témazáróit. Még a stréber Antalt is le szoktam körözni, aki mindig magol! Nem tudom hogyan, tegnap volt a második alkalom, hogy egy 10/11-es nehézségű TZ-re egyedül csak én kaptam 5-öst! Hogyan?! 

    A föcitanárúr megvette Jutka (asszem gesztenye illatú) gyertyáit, amik ezen a képen láthatók: 

       A karácsonyfadíszekből csak az öcsémé kelt el! PONT AZ ÖVÉ! És a föcitanárúr vette meg. 

   A kókuszgolyók közül kettőt megettünk, az egyiket ingyen adtuk, a többit eladtuk. 

      Lia totál le volt égve, ezért csórt valamit valamelyik pulttól, és azokat adogatta el. Sikerült is neki. Ez teljesen Liára vall. Ma például 1-est kapott fizikából, mert nem tanult. Tegnap meg megverte Major Gábort, amit Matyi levideózott és kirakta a Viber csopiba. Lia valamelyik osztályársamtól megkapta Facebook-on, amit a szülei is megláttak, és nagyon leszidták. Na, ezért is veszélyes a Facebook! Vajon Lia szülei mit fognak szólni a fizika 1-eshez? 

    Leginkább Jutka cuccait vették meg, a bevételünk kétharmada abból származott, szóval én és Zoli összesen kb. 1000 Ft-ot kerestünk. + Jutka cuccai kb. 500, és még anyától kaptunk váltópénzt, ami olyan 200 köeül lehetett. 

     Zoli elment megnézni az osztályukban folyó bulit, amit már 3 hete tervezgettek. Egy videóval jött vissza az aulába, amiben egy világító hangszóró üvölteti a zenét, és rengeteg kaja volt. Na, ez engem megfogott, szóval összepakoltunk, és otthagytuk a vásárt. 

      A buliba engem is beengedtek. Nálunk nem szokott lenni ekkora buli. Az öcsémék osztályfőnöke szuper! És mivel mindig 5-öst ad a föcidolgozataimra én is imádom! Előtte még felvittem Jutka eladatlan dolgait a tanáriba, és akkor jött a meglepetés. A tanáriban 1 pedagógus volt, a töritanárnő Hajnalka néni! Mikor már menni készültem egy megdöbbentő dolgot mondott nekem az öcsémmel kapcsolatban, nem rosszatt, de ezt nem részletezem. Azért azt leírom, hogy Zolinak az 1. osztálykarácsonya igen emlékezetes lesz.

     Visszatérve az osztálybulira. Imádtam! Twistereztünk, de nekem még a pörgetés is nehéz volt. Ha még magyarul sem tudom, hogy melyik a jobb és melyik a bal hogyan is tudhatnám angolul? :D 

     Zolival bevágtunk egy zacskó chipset, aztán baracklevet is ittunk. Rengeteg volt belőle. Tényleg egy csomó kaja volt! 

      A következő képek a buliról készültek (a műsorszámban termékmegjelenítés található):

          

      

          Ennyi :) 

Amúgy, én jól szoktam érezni magam Zoli osztályával. Nem érdekel, hogy két évvel fiatalabbak nálam. Én még az alsósokkal is szívesen eljárok nyári táborokba.  


Hozzászólások száma: (0)

Készülünk a karácsonyi vásárra #2

2015-12-10 22:03:44

    A mai napon anyukám kitalált azt, hogy rajzoljak és azt majd berakjuk egy képkeretbe és eladjuk. Egyedinek egyedi, de szerintem senki sem fogja megvenni ezeket az "eredeti,  különleges" Catnika Redcat képeket.


Amúgy 3 képet rajzoltam, de csak kettőt fotóztam le. Speeddraw videót is csináltam, amit hamarosan fel is teszek a YouTube csatornámra.


Hozzászólások száma: (0)

Készülünk a karácsonyi vásárra #1

2015-12-10 21:51:49

    Holnap a suliban karácsonyi vásár lesz. El lehet adni a saját készítésű cuccainkat. Az asztal bérlése 200 Ft-bá került.


    Tegnap Zolival ezeket a karácsonyfadíszeket festettük ki, amik a random behúzott képeken láthatók. Bocsánat hogy ilyen. Már megint rossz a net és újra telóról írok. A zöld színűt Zoli csinálta a sárgát meg én. Szerintem cuki lett a mikulásom. Amúgy ezeket a díszeket asszem 300 Ft-ért fogjuk árulni.Az egészet úgy csináltuk, hogy még januárban apukám kapott valakitől egy ilyen karácsonyfadísz gömbös csomagot, amit ki lehetett festeni. Mivel az illető kicsikét elkésett ezzel, most csináltuk meg.Remélem tetszett ez a képes bejegyzés. Még tervezek ilyeneket. 


 


Hozzászólások száma: (0)

Lia ajándéka (+ vers)

2015-12-09 21:45:12

     Még hétfőn Lia behozta nekem a szülinapomra szánt ajándékot. Végre eltalálta az ízlésemet! Kaptam egy piros, virágos hajpántot, ami az öcsém szerint (jó az öcsém nem szereti ha így hívom szóval a fedőnevén, Zolin fogom) babás. Aztán még kaptam egy új kis levelezőfüzetet, amit Liával akkor szoktunk használni, ha unatkozunk órán. Az 1., amit még szeptemberben vettem hamarosan betelik :( . A csomagban még egy tök jó japán vagy kínai írásjelekkel díszített radír volt, egy cicás naptár 2016-ra, és egy régi, üres füzet. Liánál tavsszal már láttam egy pontosan ugyanilyen füzetet, és én is ilyet akartam. Hát, most meg is kaptam, és ennek nagyon örülök csak azt nem tudom, hogy mit írjak bele. A regényírás jelenleg szünetel. Egyrészt, mert blogolok, másrészt, mert tanulnom kell, harmadrészt pedig azért, mert fantáziagyengülésem van. 


Helyette itt van ez a kis versike, amit zuhanyzás közben költöttem. A címe Kamasz élet


Nehéz a kamasz élet,

De izgalmakkal teli.

Élvezd ki, amíg lehet, 

A felnőtté válásig! 


Valakinek rossz valakinek jó,

A pattanás egy átok!

És még mindenféle történhet

Ezért olyan érdekes.


Ez a mi második születésünk,

Nem lehet tudni mi lesz.

Csak növünk, növünk, és növünk,

Míg el nem érjünk a felnőtett! 


 


Hozzászólások száma: (0)

  <<  1 2  >>