Iskoladráma, avagy mi folyik a suliban

Mi folyik a jelenlegi osztályomban? Iskola, az osztályközösségi rangsor legalján álló lány szeméből. Milyenek az osztálytársak és milyenek a tanárok? E blogot mindenki olvashatja, kivéve az osztályom!

Catnika Redcat 2015.11.16. - 18:42 24961 látogatás 46 bejegyzés
Új bejegyzés létrehozásához jelentkezz be!

Hiányzások töriről D:

2016-09-21 19:59:42
MIÉÉÉÉÉÉÉRRRRTTT?!!!??!!?!?!?!??!?
A LEGFONTOSABB DOLGOKAT VESSZÜK IDÉN TÖRIBŐL, AZOKAT AMIKRE 4 ÉVET KELLETT VÁRNOM ÉS MÉG A HETALÁBAN IS BENNE VANNAK UTALÁSKÉNT!!! ÉS MIT TÖRTÉNIK? LEMARADOK RÓLA, MERT EGYSZER BELÁZASODOK, VALAMIKOR MEG FOGORVOSHOZ KELL MENNEM! TELJESEN KIVAGYOK ETTŐL!!!! ÉS ANNYI MINDENT MOND MÉG EL A TANÁR AZ ÓRÁKON ÉRDEKESSÉGKÉNT, AMITŐL KÖNNYEBBEN MEG LEHET JEGYEZNI A TANANYAGOT!!! KEDVENC TÁRGYAM ÉS MINDIG LEMARADOK RÓLA! EZ EGY ÁTOK, KOMOLYAN MONDOM!!!
Bezzeg kémiáról meg fizikáról sosem maradok le mi? Blah!
A földrajzról meg ne is beszélünk. Szeretném, ha a tanárunk nem lenne egy fura és őrült ember, aki folyamatosan a földtörténettel cseszeget minket, a földrajz tankönyv meg valami hihetetlen! Ahogy kinyitod a pofádba merednek a karikatúrák, amik alá az az utasítás van írva, hogy elemezd őket. Na, ki nyolcadikos még? Aki igen, az mindenképpen keresse meg! A tankönyv címei is hihetetlenek.
Amúgy mindjárt elbőgöm magam a töri miatt. A 2. VH-t vesszük és a feléről lemaradok. Kedvenc tárgyam, amióta az iskola legszuperebb tanára tanítja. Hogy fogok így dogát írni, ha nem vagyok ott órán, ezért nem jegyzem meg könnyen a tananyagot?! Holnap meg kiderülne hogy a tanár hiányzik...
eddig 2 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
roselyns4u írta:
Dátum 2017-09-20 09:51:09
Hello
I will like to establish mutual friendship with you please you can contact me through/ [email protected]
Inezz írta:
Dátum 2016-09-30 20:07:57
Kedves Blogíró!

Én kilencedikes vagyok, de nem volt még ilyen szituációban részem. Viszont a címet olvasva, én is a rangsor alján állok az osztályban, baszogatás áldozata voltam régen, és rettenetesen kilógok a sorból, amit egyáltalán nem bánok, mert nem is akarok egy hülye birkafasz lenni, örülök, hogy ilyen vagyok, a többiek meg mind unalmas hétköznapi emberek. :) Ne bánd, hogy a rangsor alján állsz, ez minden ilyen kívülállóval így van, tudják miről beszélek.