Iskoladráma, avagy mi folyik a suliban

Mi folyik a jelenlegi osztályomban? Iskola, a 7. osztály közösségi rangsorának legalján álló lány szeméből. Ezt még 2-3 éve írtam, le is akarnám törölni, csak nem megy, mert a rendszer már rég buggos.

Catnika Redcat 2015.11.16. - 18:42 38539 látogatás 45 bejegyzés

ISKOLA!!!!

2016-09-01 13:45:44
Oké, nem gondoltam volna, hogy túlélem ezt a mai napot. Éjjel alig tudtam aludni pár órát! Oké. Minden rendben van.
Először a terem közepére akartam ülni, de Tamás és Vince elüldözött onnan. Vincének nagyon mutál most a hangja. Rá se ismerek. Aztán megjött Lia is aki azonnal a többi lánnyal kezdett el csevegni, szóval én ott bámészkodtam, majd megláttam az ajtó melletti padsor legelején Matyit és mellé ültem. Lia meg ülhetett az ablak melletti utolsó előtti padsorba Szilárd mellé, akinek már nem kék a haja, mint 7. év végén.
Igazából semmi nem változott. Szerencsére Tamás nem ül a közelemben ezért nem is tud cikizni és Matyival meg a haverjaival meg van a magunk társasága. Az igazgató az év eleji beszédében kijelentette, hogy tilos telefonozni az iskola területén, ezért halálra untuk magunkat az órákon, míg ki nem találtam, hogy egy papírra rajzolok egy társasjáték pályát kör kimaradással, előre- meg visszalépésekkel. Matyi talált a táskájában egy lego figurát, azt szétszedtünk és pont tudtunk 4-en játszani. Volt egy "dobókockánk is" ami Matyi egyik ceruzája volt, aminek az oldalaira számokat írt. Aztán Sanyi is csinált egy szívatós pályát a lap másik oldalára és alig tudtunk beérni a célba XD.
Liával csak az igazgató évnyitó beszédénél beszélgettem, mert az aulában egymás mellé ültünk. Amúgy menő az új telefonja.
Az órarendnek csak a pénteki részét diktálta le az ofő és érdekes volt az osztály reakciója:
Zsuzsa néni: 4. óra töri
Osztály: Ez az!
Zsuzsa néni: 5. óra kémia
Osztály: Basszus, ne!!!!

Nem akarok kémiát már holnap! Nem vagyok rá felkészülve! Ráadásul nem is a suli új tanárja fogja nekünk tanítani a magyart, hanem egy gimnáziumot tanító tanárnő, aki elvileg még Jutkánál is idősebb!!!! Az ofő helyettesünk meg a mi angoltanárunk lesz. OMG! Nem tudom, hogy ez jó lesz-e vagy rossz.
eddig 0 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ehhez a blog bejegyzéshez még nem szóltak hozzá!