Iskoladráma, avagy mi folyik a suliban

Mi folyik a jelenlegi osztályomban? Iskola, a 7. osztály közösségi rangsorának legalján álló lány szeméből. Ezt még 2-3 éve írtam, le is akarnám törölni, csak nem megy, mert a rendszer már rég buggos.

Catnika Redcat 2015.11.16. - 18:42 39288 látogatás 45 bejegyzés

1 hét múlva suli

2016-08-25 23:41:08
Tudom, tudom, túlreagálom, de basszus, egy hét és már megint vissza kell mennem abba a rohadt kínzókamrába, amiről egy csomó új embernek meséltem a nyáron! Komolyan, minden embernek, akivel táborban vagy rokonoknál találkoztam elmondtam a június 3.-ai esetet, mert egyszerűen ki akartam engedni magamból ezt a borzalmas emléket.

1 terem, 15 ember,
köztük egy aki szenved,
a többi meg nevet.
Nem érdeklik hogy a másik mit érez.

Csak bámultam a falat
És azon gondolkoztam,
Mi lehet a probléma.
Közben meg a többiek folyamatosan fotóztak.

Már magam sem tudom.
Folyton ezen lovagolok
és ezt már nagyon unom.
Akkor most ki is az, aki hazudott?

Június harmadika,
A végső kínzás napja.
Miért rágódom rajta?
Akkor még a rádió is szólt a suliban.

Na, ha már 1 hét és tortúra, akkor nézegettem egy kicsit a suli honlapját. Eddig semmi hír "elvileg-Fekete-vezetéknevű" tanárnőről, sem a többi tanárról, de egy biztos, Baltás visszatér! Oké... inkább 8.-ban is kihagyom az erdei iskola survivalt. Azon a héten (akkor már nem kell a felvételi miatt görcsölni) inkább máshová utaznék. Nagy álmom, hogy ebben a tanévben elmehessek Észak-Európába. Bárcsak, sikerülne!
Mivel 1 hét és iskola, sokat gondolkozok azon, hogy hogyan koptassam le magamról Liát. Egyszerűen nem akar leszállni rólam az a mosolygó halál! Bárcsak egyedül ülhetnék és nem menne az agyamra, de azért azt sem akarnám, hogy a végén a "vodkacsempésző" Melindához üljek. Sajnos új osztálytárs nem fog jönni, de úgy is mindegy, mert az osztálytársaim úgy is azonnal mindent elmondanának rólam, még azokat is, amiknek a fele se igaz.

Legközelebb vagy augusztus 29.-én vagy szeptember elsején jelentkezem!
eddig 0 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ehhez a blog bejegyzéshez még nem szóltak hozzá!