Iskoladráma, avagy mi folyik a suliban

Mi folyik a jelenlegi osztályomban? Iskola, a 7. osztály közösségi rangsorának legalján álló lány szeméből. Ezt még 2-3 éve írtam, le is akarnám törölni, csak nem megy, mert a rendszer már rég buggos.

Catnika Redcat 2015.11.16. - 18:42 39275 látogatás 45 bejegyzés

Fura álmok #2 (egyre betegebb)

2016-08-21 21:00:59
1. A JÖVŐ APOKALIPSZISE
Nem tudom mi van velem, de a mai álmom nagyon beteg volt. Szó szerint leszúrtak benne!!! Az álmomban volt egy térkép és a világ háromnegyede a Szovjetunióé volt és össze-vissza voltak a kontinensek. Pl, míg Magyarország ott volt a szokásos helyén, viszont tenger vette körül, addig Európa többi része totál keleten feküdt (kb. Japán és Alaszka helyén). Az én szerepem az volt, hogy egy pajtában bujkáltam a sivatag közepén, mert egy őrült nő le akart szúrni. Megtalált és elkezdtünk verekedni. Nálam is volt egy kés, azzal megvágtam a nő nyakát, de nem történt semmi, csak jobban bevadult. Szerencsére kiszabadultam a karmai közül és elmenekültem, de ugye ez egy álom, szóval futni nem tudtam. A végén feladtam és a nő utolért. "Jól van, szúrd át a szívemet" gondoltam és megtörtént. A nő leszúrt. Tök fura volt, mintha tényleg meghaltam volna. Olyan furcsa érzés szelte át a testem, elsötétült előttem a világ és a földre rogytam. De azután szellem lettem és láttam, hogy engem siratnak és azt mondogatják, hogy hős voltam, mert valami nagy tettet hajtottam végre. Aztán odamentem egy idős hölgyhöz és megmondtam neki, hogy nyugalom, meg fogom őt látogatni. Ijesztő. Mintha a nagyon távoli jövőt álmodtam volna meg: a szárazföld egy óriási sivatag lett, vándoroltak a kontinensek, új határokat rajzoltak, háború mindenfelé. Oké, ez hülyeség!

2. FEKETE TANÁRNŐ
Ezt még a hónap elején álmodtam. Szerencsére sokkal nyugisabb volt, mint az előbbi.
Az osztályteremben voltunk. Iskolakezdés. Ugyanott ültem, mint hetedikben, gondolom, ugyanúgy Lia társaságában. Szokásos első nap a suliban, bejön az életveszélyes ofőnk és rövid tájékoztatót tart az idei iskolaév menetéről. De most nem csak az ofő jött be, hanem 3 másik tanárnő is. Közülük kellett kiválasztanunk, hogy melyikük legyen az új magyartanárunk. Sorjában be is mutatkoztak. Az első egy borzalmasan szigorú tekintetű tanár volt, nagyon öreg, baromi zsíros hajjal és nagy görbe orral. Már elsőre látni lehetett, hogy az egyik legéletveszélyesebb tanártípusba tartozik. A második tanár, egy kerek arcú, barna hajú, kedvesen mosolygó tanár volt. Máris megszerettem. A harmadik tanárra nem is emlékeztem. Aztán az ofő mindenki kezébe nyomott egy kis kártyát, amint a tanárok nevei szerepeltek és mellettük egy üres négyzet, amik közül egyet be kellett ikszelni. Szavazólap. Egyértelműen a második tanárra voksoltam, de sajnos nem ő nyert. Az elsőre csak egy ember szavazott, a másodikra velem együtt nyolcan, viszont a harmadikra már tizennyolcan! Fogalmam sincs milyen természetű a tanárnő csak a hosszú fekete hajára és a vezetéknevére emlékszem: Fekete
Amúgy ha tényleg az új tanárunknak pont ez lesz a vezetékneve ez lesz rá a reakcióm: "AZT A ROHADT MI A FRANC EZ!!??? EMBEREK, MEGÁLMODTAM A JÖVŐT!!!" Ja, kb. ez.
eddig 0 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ehhez a blog bejegyzéshez még nem szóltak hozzá!