Iskoladráma, avagy mi folyik a suliban

Mi folyik a jelenlegi osztályomban? Iskola, a 7. osztály közösségi rangsorának legalján álló lány szeméből. Ezt még 2-3 éve írtam, le is akarnám törölni, csak nem megy, mert a rendszer már rég buggos.

Catnika Redcat 2015.11.16. - 18:42 39793 látogatás 45 bejegyzés

NYÁÁÁR VAN: Fura álmok XD

2016-07-27 01:46:15
És ma eltörtem a lábujjam. De tényleg! Szóval ennyit a jövőheti tréningről! Na mindegy.
Már majdnem egy hónap és iskola! Akkor kezdődik el életem legmélyebb pontja, legalább is szerintem. A kérdés , hogy lesz-e mélyebb vagy felemelkedek. Hááát, a 2015-ös írásbeli felvételiből ítélve inkább az utóbbi, mert összesítve csak 65 pontot értem el, ami számomra borzalmas. Legalább 90 pontot el kell érnem! ha már nyár van, gyakorlok!
Attól tartok, Lia tudja ennek a blognak a helyét és olvassa is, aztán majd szépen mindent elárul Briginek. Már nem bízok benne. Nagyon nem.
Amúgy nyár, nem is tudom. Nem szívesen írok bejegyzést a nyárról, ha már ez egy iskolával kapcsolatos blog, viszont az utóbbi időkben volt pár furcsa álmom a suliról és a felvételiről, szóval leírom ide.

1. JÖVŐ A SZÓBELI FELVÉTELIRŐL ÉS EUROVÍZIÓS DALOKAT ÉNEKELTETŐ BIOSZTANÁR!!!???
Na, az alsós osztálytermemben csöppentem, épp angolóra zajlott. Erre bejött két felvételiztető abból a suliból, ahova majd a legjobban szeretnék járni. Megkérdezték, ki itt a legjobb angolos. A tanárnő meg természetesen engem választott ki, mert én vagyok a kedvence! Pedig vannak a csoportban jobb angolosok is! Borzasztóan tudok angolul, de imádom! Igazából egy csomó nyelvet imádok, jelenleg hobbiból oroszul és észtül tanulok, na meg a finnt is el akarom kezdeni. Nehezek és nem túl hasznosak, de én az ilyen nyelveket szeretem. A németet ellenkezőleg. Azt rühellem, de még is azt kell majd tanulnom gimiben :(. Inkább akkor olaszt, azt legalább szeretem. Na, mindegy, térjünk vissza az álomra!
Szóval a felvételiztetők kihívtak a tanári asztalhoz és azt kérték, hogy rajzoljak valamit. Erre én: őőőőőőőőőő... mivan? És rajzoltam egy naaagyon gagyi házat. Aztán odaraktak elém egy villát és azt mondták kezdjek vele valamit, gondolom az evésen kívül és valami üzletire gondolnak. Elkezdek hülyéskedni vele, erre elveszik, mondják, hogy reménytelen eset és elhúzzák a csíkot.
Ezután biosz következett, de a rendes biosztanárnő helyett egy biosztanár úr jött be. Köpcös, fekete hajú, világoskék szemű, szigorú tekintetű. Ő volt a legijesztőbb tanár, akit valaha is láttam! És erre elkezdni énekelni a Play-t, amit Észtország küldött ki idén az eurovíziós dalfesztiválra. Tudom, hogy az osztályban egyedül csak én és Ramóna nézi az eurovízióst, de erre mindenki elkezdi énekelni a dalt!!!!! Mi a franc?! Valaki nagyon durván fegyelmezi a gyerekeket! Aztán felébredtem.

2. ELCSESZETT DOLGOZAT MÁR ÉV ELEJÉN ÉS MEGINT EUROVÍZIÓS DALFESZTIVÁL!!!!???????

Az új magyartanárnő már a 2. napon íratott velünk egy dolgozatot és úgy éreztem, nagyon szarul sikerült. Már csak arra emlékszem, hogy baktattam a könyvtár felé és elgondolkoztam. "Már év elején be fog csúszni egy rossz jegy D:! Mi lesz így a felvételivel? Várjunk csak, a valóságban még csak július van!" És akkor következett a tudatos álom! De rég volt már olyanom! De sosem tudom megőrizni rendesen. Ahogy felszálltam a villamosra és mondogattam magamban, hogy "maradj tudatos, maradj tudatos", mind hiába, hiszen az egyik pillanatban már a Dal 2015-ben találtam magam és éppen az abban az évben versenyző lett szám ment. Mit keresne Aminata Magyarországon? És felébredtem. Valahogy a felvételivel kapcsolatos álmaim végül mindig egy eurovíziós dallal fejeződnek be.

3. MÁR MEGINT KOMPLEX MŰVÉSZET!!?? RÁADÁSUL A X FAKTORBAN!!!???
Oké, ez nem a felvételihez köthető, de emiatt a szám miatt is cikiznek a suliban, szóval az iskolatéma megvan.
Az Xfaktor egyik élő adásában vettem részt, mint extra fellépő. Na már itt totál WTF a történet! És képzeljétek, elfelejtettem a dal szövegét! Még a fellépés előtt próbáltam visszaemlékezni rá, de aztán felébredtem. Erre ma pont megmutattam néhány rokonomnak a dalt, hogy "látjátok, ezért is cikiznek az osztálytársaim!"

Volt még egy felvételivel kapcsolatos álmom pár hónappal ezelőtt, de az nagyon hosszú lenne és ott ténylegesen felvételi volt. Legyen annyi elég, hogy egy nagyon epic, romos épületben írtuk és a magyarban nem 10, hanem 60 feladat volt. Természetesen pánikrohamot kaptam. Azért remélem élesben nem fogok! Bár már előre is félek. Még a végén a felvételi előtte egy nappal megöl a szobám! Komolyan ki akar nyírni!

Példák:
"Ez az, megyek lovagi táborba!" -> megrázott a 220, de túléltem, szóval elmentem.
"Már csak egy hét és megyek drámaíró táborba!" -> eltöröm az ujjam, szóval valószínűleg 2 hét múlva megyek, feltéve, ha a szobám meg nem öl addig!
eddig 0 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ehhez a blog bejegyzéshez még nem szóltak hozzá!