Iskoladráma, avagy mi folyik a suliban

Mi folyik a jelenlegi osztályomban? Iskola, a 7. osztály közösségi rangsorának legalján álló lány szeméből. Ezt még 2-3 éve írtam, le is akarnám törölni, csak nem megy, mert a rendszer már rég buggos.

Catnika Redcat 2015.11.16. - 18:42 39766 látogatás 45 bejegyzés

Készüljünk az E.I.S.-re!

2016-04-13 20:04:01
E.I.S., azaz Erdei Iskola Survival(, csak mostanában szeretem rövidíteni) egy olyan esemény, ahol négy napig össze vagy zárva egy egész évfolyammal és életveszélyes táborvezető tanárokkal. A cél az hogy túléld! Nálam ez az esemény május másodikától ötödikéig tart. A mostani extra pedig az, hogy olyan hideg helyre megyünk, ami vagy 250 méternél magasabb, mint a Kékes, január reggeli időjárással és ez mind májusban! Ez a hely nem más, mint a magas Tátra, ahol lehetséges, hogy májusban még a tavak is be vannak fagyva, ráadásul a medvék ilyenkor bújnak elő! IGAZI SURVIVAL! Rohadt hideg, medvék, + az egész évfolyam. Ilyenkor szokott előbújni a Tavaszi Veszekedési Szezon is a lányok körében. Akkor fel is sorolom az alap veszélyeket!

Alap veszélyek:
- Életveszélyes tanártípusok: Sok harmadfokú (tipikus ofő), és valószínűleg lesz egy másodfokú is. Elsőfokú szerencsére nem lehetséges.
- A hőmérséklet mínuszokban!
- Medvék!!!
- Kimerítő, egész-napos túrák
- Nincs bevásárlás (nem merek megszólalni, na!!!)
- Tavaszi veszekedési szezon!
- Szobabeosztás = Szegény Liának már megint el kell viselnie :(
- Nem tudok senkivel sem beszélni, csak a naplóm van ott nekem
- 4 napig csak cikizni és kirekeszteni fognak valószínűleg, mert más vagyok
- FUTÁS A REGGELI MÍNUSZOKBAN???!!!! UGYE NEM!?
- Nem tudok gyakran telefonálni, mert ugye külföldön leszünk (pedig jó lenne az öcsémmel mindent kibeszélni, hogy ki, hogy bírja, mert ugye ő is megy E.I.S.-be csak nála meg pont rohadt meleg lesz (Zánka). Majd megmondom anyának, hogy alaposan töltse fel a telefonjainkat...)

És ezek még csak az alapvetőek voltak.

Kihívások, igazi survival!!!:
1. Gyülekező: hajnali 5:20 !!!???
2. Selmecbányán lemegyünk a bányába elemlámpa nélkül???? MIVAN!!!???
3. Elkerülni a medvetámadásokat

Eddig csak ennyiről tudok. Remélem túlélem!

Az öcsémnek az egyik kihívása az, hogy nehogy egy szobába kerüljön 7 idióta osztálytárssal. Muszáj lesz vele beszélnem a survival alatt!
eddig 0 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ehhez a blog bejegyzéshez még nem szóltak hozzá!