Iskoladráma, avagy mi folyik a suliban

Mi folyik a jelenlegi osztályomban? Iskola, a 7. osztály közösségi rangsorának legalján álló lány szeméből. Ezt még 2-3 éve írtam, le is akarnám törölni, csak nem megy, mert a rendszer már rég buggos.

Catnika Redcat 2015.11.16. - 18:42 34807 látogatás 45 bejegyzés
Új bejegyzés létrehozásához jelentkezz be!

Egy elképzelt csapat

2016-03-17 21:20:54
Mostanában a heteim nyugisabban telnek. Nem tudom, hogy írtam-e már, de Tamást egy jó hete elültették mögülem. Helyette Ricsi került oda (sajnos), aki szintén finghangokat imitál nekem a székem rugdosásával és általában fizikaórán szokott bevadulni. Nos, ma is ez történt és elég gusztustalan dolgot csinált... tiszta idióta. A piszkálás kb. ennyi, meg amúgy rájöttem, hogy Tamás nem is annyira rossz, mint eddig hittem. Ő csak egy srác, aki kiszemel valakinek egy áldozatot, akinek cikis múltja van és unalmában őt cikizi. Pl. ma is az egyik beszélgetése közben elhangoztatja az a mondatot, hogy "Fúj, az Angéla megint befingott!". A másik osztályban egy csomó csaj a csicskája és istenítik őt. Tamás jelenleg Almát próbálja átcsábítani erre az oldalra. Igazából, Tamással szerintem, ha nem utálna és nem tartana gusztustalannak és bevenne a bandájába, tök jól el tudnék vele dumálni, mert ő csak egy tök normális kamasz! Azért ennyire huligán, mert kamaszodik és ez a kor mindenkire másképp hat. Valamikor picit úgy érzem, hogy Tamás hasonlít arra a srácra az Alfa Farkas csapatból, aki szeret beoltani másoknak, de belülről tök jó fej. Még amikor beszél valami normálisabb dologról, akkor is rá emlékeztet!
De az a srác elment. Elment az Alfa Farkas csapatból, mert megunta eme nagyszerű vízi sportot, amit mi űzünk. Úgy tűnik, két különc nem fér meg egy csapatban, de én majd gondoskodom róla, hogy az legyen!
Ahogy ma mentünk úszásra, a kocsiban azon tűnődtem, hogy mi lenne, ha a három srácot, aki nagyon szimpatikus volt nekem, szóval azt a srácot az úszócsapatból, a kedvenc képzeletbeli barátomat és a volt szerelmemet (mert ő igazából szuperegyedi volt csak a tanulmányi eredményei voltak elég gyérek, de a regényei jók voltak, hiszen abba oltotta bele a fájdalmait. Most már értem miért csinálta meg olyan depressziósra a karakterét. A nehéz sorsa miatt.) természeteit beleolvasztanám három másik karakterbe, akik velem együtt egy csapatot fognak alakítani. Egész jó lenne:
- A lány, akinek senki sem fogadja el a művészetét (én)
- A srác, akinek nehéz élete van, de az álmaiban vagánynak, de sokszor bánatos és őrült karakterként jelen meg (a volt szerelmem)
- A másik srác, aki a imád a fekete mágiával foglalkozni és először csendesnek, zárkózottnak és komornak tűnik, de belül rengeteg érzelme és egyénisége van (a kedvenc képzeletbeli barátom)
- És a harmadik, akiben megmutatkozik az egyéniség és akivel összebarátkozik, azzal rendkívül kedves tud lenni. A mindennapokban pedig szembe kell szállnia azzal, hogy sokan ellene vannak ( az volt úszócsapatos fiú)
Ez az a négy személy, akit szinte senki sem ért meg, de bennük van az egyéniség tökéletes csapatot alkotnának. Az ellenség pedig mindennapi ellenségeik lennének, az osztálytársak és a közösség, akik nem értik meg őket.

OKÉ, EZT AZT ÖTLETET TILOS MÁSOLNI! TILOS TILOS SZIGORÚAN TILOS MÁSOLNI!
eddig 0 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ehhez a blog bejegyzéshez még nem szóltak hozzá!