Iskoladráma, avagy mi folyik a suliban

Mi folyik a jelenlegi osztályomban? Iskola, az osztályközösségi rangsor legalján álló lány szeméből. Milyenek az osztálytársak és milyenek a tanárok? E blogot mindenki olvashatja, kivéve az osztályom!

Catnika Redcat 2015.11.16. - 18:42 32875 látogatás 46 bejegyzés
Új bejegyzés létrehozásához jelentkezz be!

Megbolondulok és a TKK

2016-02-17 18:00:03
Tamás, már megint ő! A lelkem már épp eléggé meg van sérülve, erre ő természetesen rátesz még egy lapáttal.
Az előző bejegyzésembe már leírtam, mit tett velem a múlthéten. Ezeket az utóbbi napokban is folytatta.
Tegnap tesiórán megint összetörtem. Furcsa, mindig a keddin kell. A lányok már nagyon kivoltak a falat rövidgatyámon. Nem volt más a tesizsákomban mert a hosszú cicanacimat elvesztettem. Ebből a falatgatyából meg még a bugyim is kilátszott, ami illetlen. Mindenki ezzel cikizett. Rajtam kívül az összes lány normális, bokáig érő cicanadrágban tornázik, erre én falatnaciban. Tamás persze beszólogatott és ennek mindig az a következménye, hogy elbőgöm magam. Délutánra már nagyon kivoltam, este lecsaptam egy hatalmas nagy hisztériát, az éjszaka közepén nem tudtam elaludni és könyörögtem anyámnak, hogy ne ma ne mehessek suliba.
Így is lett. Sulimentes nap. Legalább ki tudtam aludni magam, mert tegnap már nagyon betegesen viselkedtem. Anyának már könyörögtem, hogy kerítsenek elő egy pszichológust! Hogy miért? 1. Tamás miatt kivagyok lelkileg 2. A felvilágosítás miatt zavar van a fejemben és hülyeségeket gondolok és csinálok ami miatt már teljesen megbolondultam! Valakinek már igazán rendet kéne raknia a fejemben!!!! (amúgy, két felvilágosító oldalt böngésztem és az egyik ez volt, a kamaszpanasz)

Tegnap este hatalmas tervet szőttünk. A mostani célom az, hogy kiiktassam Tamást az iskolából és én legyek a hős, a megmentő! Amúgy, kiderült, hogy Brigivel valóban egy cipőben járok. Őnála is már betelt a pohár. Szóval Tamást ki kell csapatni!
Anya tegnap elmondta Tamás anyukájának, hogy beszéljen a gyerekével, mármint Tamással, de ez nem sokat segített. Lia ma azt mesélte, hogy Tamás ma majdnem megverte az egyik lány osztálytársunkat, Almát és k*[email protected] is nevezte, de az ofőnk elvileg elkapta a grabancát és elküldte az igazgatóhoz. Tegnap az o.f. látott sírni az öltözőben tesi után és megkérdezte mi a baj. Gondolkodás nélkül rávágtam, hogy azt akarom, hogy Tamás eltűnjön ebből az iskolából. Az osztályfőnökünk valószínüleg szólt az igazgatónak, de azt már nem tette meg, hogy elültetett Tamás elől. Lia mondta,hogy ma ültetés volt, de a mi ügyünk helyett az o.f. csak a szerelmes gerlepárokat (Brigi+Szilárd köztük elvileg volt valami, Janka+Vince) költöztette össze, meg még néhány padtársat előrébb vagy hátrébb ültetett. Nem értem, miért nem velünk foglalkozott. Szerintem Tamásra még az igazgató sem fog hatni. Hm, akkor mindent be kell vetnünk! A Tamás-kiiktató-küldetés, rövidítve TKK elkezdődött! Esküszöm, hogy a bevégzem az akciót és az osztályban végül béke fog uralkodni és Tamás be se fogja már tenni a lábát az iskolánkba!

Folytatjuk...
eddig 0 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ehhez a blog bejegyzéshez még nem szóltak hozzá!