Iskoladráma, avagy mi folyik a suliban

Mi folyik a jelenlegi osztályomban? Iskola, az osztályközösségi rangsor legalján álló lány szeméből. Milyenek az osztálytársak és milyenek a tanárok? E blogot mindenki olvashatja, kivéve az osztályom!

Catnika Redcat 2015.11.16. - 18:42 32881 látogatás 46 bejegyzés
Új bejegyzés létrehozásához jelentkezz be!

Tamás újra támadásba lendült!

2016-02-12 14:15:14
Naaagyon utálom ezt a gyereket! Kikészíti a tanárokat, kikészít engem is. Egyedül Jutka és az új föcitanárunk tudja megállítani. A föcitanár amúgy nagyon fura. Szigorúan laza és Lia belezúgott. De most inkább Tamásról írok. Nézzük, az elmúlt pár napban miket is művelt velem:

SZERDA
Mikor bioszon másik terembe voltunk Tamás elkezdte kiradírozni az odafirkált horogkeresztet a padjáról (fogalmam sincs miért, de vannak a suliban ilyen náciimádó srácok. Pl. a levelezőnoteszben is a gázkamrával viccelődött az a két fiú és néhány részt németül írtak le). Tamás a radírjának a leesett darabjait a hajamba szórta. Alig tudtam kiszedni.
- Anna néni, nincs már több radírdarab a hajamban? - kérdeztem az óra után a biosztanárnőt.
- De még egy kicsi - mondott valami ilyesmit. - Viszont legalább belerúgtál egyet ebbe a Tamásba.
- Nem - hát persze hogy nem merem! És erőm sincs hozzá!
- Akkor tedd meg mihamarabb!
Ja, Tamás Anna nénit is terrorizálja. Persze nem szóltam semmit Tamásnak, nem is rúgtam belé. Helyette ő és Ricsi szórta a hajamba a krétaport. Na, találjátok ki, hogy Lia erre mit csinált? Hát persze, hogy röhögött! Bezzeg, amikor nagy baj van akkor legalább kiáll mellettem, de ilyenkor beleszáll a mérgező barátnő éne.

CSÜTÖRTÖK
Tamás és Ricsi szeret egymás mellett ülni, de egyes tanárok elültetik őket egymástól. Jutka már intőt is adott Ricsinek, hogy nem bír visszaülni a helyére. De amikor a két haver egymás mellé jut, akkor mindig tologatják és rugdossák a székemet, ezzel finghangot imitálva nekem. Utálom, hogy az alsós énem mindenféle hülyeséget művelt! 4.-ben leckeírásnál például elfingtam valami himnuszt (ezt Szilárd mondta, mert olyan hosszan csináltam, mintha valami egész himnusz lett volna) és azóta büdös és fingó gyereknek hívnak. Meg azt is utálom, hogyha vissza akarok a fiúknak vágni, akkor azt leszarják magasból, mert ők erősebbek. Most is ez volt.
Fizikán fogalmam sem volt, mi a frászt veszünk, ezért elővettem egy könyvet és olvasni kezdtem. Fizikából csak összefoglalásnál húzok bele, mert csak akkor áll össze mindenről a kép, még is ötös témazárókat írok. (Csak ne bízzam el magam.) Tamás közben rugdosta a székem. Na, az is szar, hogy pont előtte ülök! Bárcsak Ramóna előtt vagy mögött ülnék! Vele legalább jól el tudnék dumálni és még Virág is a közelben lenne! Tamás még azt is mondta, hogy ne olvassak. A körülöttem ülők is beszólogattak, hogy figyeljek. De ha nem értek semmit abból az altató tananyagból, minek figyeljek? Képtelen vagyok rá!
- Tamás, te szerelmes vagy belém!? Ha nem, akkor ne foglalkozz velem! - szóltam rá az idegesítő Tamásra azon a módszeren, amit apa tanított nekem. Hát, ez sem segített.
- Jaj, hát persze, hogy szerelmes vagyok egy ilyen szar énekesbe, akinek még a videói is gagyik, a Catnikába! - mondta kicsengetés után gúnyosan.
- Ja, Catnika facecam-es hülyülései! - folytatta Krisztián. - Miért is kezdett el videózni? Tehetségtelen azzal a pasijával együtt!
Pedig az a bizonyos személy már nem is a pasim. Azért kicsit sajnálom. Őt is terrorizálják a suliban, de inkább fizikailag, szóval véresre verik.

PÉNTEK
- Melyiket választanátok? Egy éjszakán keresztül a villamos nyikorgását hallgatni vagy a Catnikácska éneklését öt percig? - kérdezte Tamás a többi fiútól ma az aulában. Hát persze, hogy a villamost választották.
Ilyenkor már nagyon rosszul voltam. Egész nap görcsölt a hasam és a szüleim nem tudtak értem jönni. Végül 4. órában, angolon kidobtam a taccsot. Szerencsére Brigi segített. Ez előtti szünetben még Regi és Janka felajánlotta, hogy segít engem hazavinni, de nem kellett. Anya már angol után haza tudott vinni. Legalább az osztályban a lányok normálisak. Bezzeg Tamás még angolórán is finghangot imitált nekem a székkel.

De nem csak engem támad ez a srác. Fruzsinak folyton azt mondja, hogy nagy a feje, Briginek meg azt, hogy deszka, pedig nem tehetnek róla! Tamás anyját már az osztályfőnök is behívta. Apukám szerint az igazgatónak kéne szólni. Hát, nekünk sajnos nagyobb gondjaink is vannak, szóval ezt nem tudjuk megkísérelni. Remélem, vagy Briginek vagy Fruzsinak vagy bárki másnak az anyjánál egyszer betelik a pohár és elmondja az igazgatónak a panaszát. Aztán Tamást szépen kicsapják az iskolából! Szegény anyukája! Szerintem Tamás már annyira fegyelmezetlen, hogy ő sem bír vele!
eddig 0 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ehhez a blog bejegyzéshez még nem szóltak hozzá!