Iskoladráma, avagy mi folyik a suliban

Mi folyik a jelenlegi osztályomban? Iskola, az osztályközösségi rangsor legalján álló lány szeméből. Milyenek az osztálytársak és milyenek a tanárok? E blogot mindenki olvashatja, kivéve az osztályom!

Catnika Redcat 2015.11.16. - 18:42 33076 látogatás 46 bejegyzés
Új bejegyzés létrehozásához jelentkezz be!

A kis levelezőnotesz

2016-02-04 21:06:35
Egyszerűen imádok levelezni. Gyűjtöm az időkapszulámba a levelezőnoteszeket, amikbe néha 16+ témák is belekerülnek. Ezért a 3. levelezőnoteszem elejére felírtam, hogy 16 éven aluliak számára nem ajánlott, bár mi még csak 13 évesek vagyunk. Most már hivatalosan Lia is az. Tegnap készítettem neki egy nagyon szép képet a kedvenc animéjéből és bekereteztem, meg az Éhezők viadala 1. részét is odaadtam neki. 5.-ben olvastam utoljára, szóval már nem igazán érdekel max. a film, amit már angolul is láttam.
Na, ezzel a 3. levelezőnotesszel az történt, hogy az 1. nap használat után, pontosan 1 héttel ezelőtt otthagytam az énekterem padjában. Azóta házi készítésű egy-két napig tartó levelezőnoteszeket használok. Ma énekóra volt és meg is találtuk a noteszt a padban. Elszörnyedve láttuk, mi történt vele. Teljesen szétszedték. Bele is írtak. Először azt hittem fenyegető üzi, mert igen trágár módon írtak bele, de utána elolvastuk Liával azt a pár oldalt. Csak 2 fiú (a stílusuk alapján biztos gimisek vagy nyolcadikosok) beszélgettek benne. Hol németül baromkodtak. Az első soron ez állt:
"Sziasztok srácok! Kicsit kölcsönvennénk ezt a noteszt..."
Ennyit jegyeztem meg belőle, mert aztán jöttek a baromságok. A notesz lapjait megtépték, a tetejét és az alját leszedték. Az aljából kivágtak egy pénisz alakú darabot is.
Végül Liával odaírtuk, hogy a tiétek lehet, majd veszünk másikat (vettünk is suli után), majd azt, hogy Kellemes irogatást és búcsút vettünk a megtépett, alig használt noteszünktől. Azért emlékként még kitéptem belőle néhány lapot és ráírtam a notesz "halálának" az okát.
eddig 0 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ehhez a blog bejegyzéshez még nem szóltak hozzá!