Iskoladráma, avagy mi folyik a suliban

Mi folyik a jelenlegi osztályomban? Iskola, az osztályközösségi rangsor legalján álló lány szeméből. Milyenek az osztálytársak és milyenek a tanárok? E blogot mindenki olvashatja, kivéve az osztályom!

Catnika Redcat 2015.11.16. - 18:42 33077 látogatás 46 bejegyzés
Új bejegyzés létrehozásához jelentkezz be!

Az első próba, fogszabályzó és...

2016-01-13 21:26:19

    Jutka úgy döntött, hogy mindig osztályfőnökiről fogja elkérni a darabban szereplőket próbálni. Az alsós néptáncterembe mentünk. Ma még csak felolvastuk a szerepeinket és elpróbáltuk játszani a jeleneteket. Az egyiknél én vagyok a nagymama és Lia az unokám :P. Ja, és Janka Vince férje :(, jaj, és ez csak most jutott eszembe!!! Én bezzeg Vince anyósa lettem :(. Talán Jutka tud a tavalyi erdei iskolás esetről, amikor Vince járni akart Jankával, de Janka nem fogadta el, mert még nem áll rá készen? Össze akarja őket hozni!? Na, azt próbálja csak meg! Mindig velem csesz ki. Kedden is olyan hardcore nyelvtanTZ-t iratott velünk, hogy az is egy hatalmas nagy karó lesz! Gyűlölöm Jutkát! 

   Amúgy, a néptáncteremben szívesen ültem volna Vince mellett, de nem mertem. Egyre gyakrabban hord szemüveget, amitől úgy néz ki, mint egy programozó. Lia legszívesebben leverné róla. Igaz, Vincén tényleg kicsit furcsán áll a szemüveg, de még akkor is tökéletes. Liának nem szívesen vallanám be, hogy szerelmes vagyok Vincébe, mert akkor megint az lesz, mint ötödikben: kikotyogja mindenkinek, én is kikotyogom, hogy kibe szerelmes (bár ezt már sokaknak elmondtam, de nem osztálytárs, hanem egy kilencedikes) és hatalmas nagy veszekedés tör ki.  Ezt nagyon nem akarom. 

   Ez most nem tartozik ide, de egész nap fájt a fogam. Tegnap húztak egyet a fogszabályzómon és nagyon szoros lett :(. Február 25-én pedig kapok előre is egyet. Liától megkérdeztem, milyen színű legyen, erre ő azt mondta, hogy szívárványszínű. Jó, ha már a karakterem hajszíne olyan, akkor muszáj a fogszabályzómnak is olyannak lennie? Bár, az egyik úszótársamnak is olyan van és tök jól áll neki (ha a fogszabályzó jól állhat valakinek), meg ő is azt mondja, hogy tök buli, szóval szívesen vállalnám a színes fogszabit, de mit szólna hozzá anyukám? Lia megfogalmazta a választ: 

   - Ne érdekeljen! A te fogad, a te fogszabályzód. Te döntöd el, hogy milyen színű legyen! 


   Elősször kéket szerettem volna, mert az illik a szemüvegemhez, de a szívárványszínű az tök buli.


   És búcsúzóul még egy másmilyen topic (figyelem, kissé kényelmetlen!)

   Naaagyon kamaszodom, naaagyon! A kamaszpanaszon véginyálaztam egy csomó cikket a vágyak témakörből, egy csomó infót belegyömöszöltem a fejecskémbe. Csak a mellékhatása az volt, hogy elkezdtek megjelenni a mocskos fantáziák és gondolatok. Még a suliban is, ezzel kissé kényelmetlen érzést keltve az unfelvilágosult osztálytársaimban. Na, íme is egy példa: 

   Én még a kémiából is felnőttes cuccot varázsolok a hidrogénatomok kapcsolatáról :P! Ja, és ezt az asztalra rajzoltam, mert unatkoztam. Bocs kémiaimádók, de én így kötöm össze a dolgokat.

eddig 0 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ehhez a blog bejegyzéshez még nem szóltak hozzá!