Iskoladráma, avagy mi folyik a suliban

Mi folyik a jelenlegi osztályomban? Iskola, az osztályközösségi rangsor legalján álló lány szeméből. Milyenek az osztálytársak és milyenek a tanárok? E blogot mindenki olvashatja, kivéve az osztályom!

Catnika Redcat 2015.11.16. - 18:42 33004 látogatás 46 bejegyzés
Új bejegyzés létrehozásához jelentkezz be!

Netbaj és Vince

2016-01-12 22:00:40
 

   Tudjátok mennyire fos, ha bedöglik a netetek? Nagyon!!! Azért is tudok ilyen későn írni, meg amúgy is most volt rá időm, mert úszni voltam és most vagyok akkora inlove-ban, hogy ezt le tudjam írni! De most komolyan mi ez a katasztrófális internetzavar a kamaszpanaszon? Volt már ilyen nem is egyszer. Minden mást megnyit csak pont azt nem amit kellene!


 Na, de most ezt félretéve (csak ki ne törölje az előbb leírtakat a net!) Vincéről szeretnék írni. Akik már november óta olvasnak, azok tudják, hogy Vince az a srác, aki fejbevágott a labdával tesiórán. De utána amúgy tök cuki módon hozott nekem Kitkat csokit :3!


 Ötödik osztályban már egyszer bele voltam zúgva, de az erdei suliban kiderült, hogy Jankába szerelmes, rá egy évre pedig megkérdezte tőle, hogy járna-e vele, de Janka nemet mondott, mert még nem áll készen egy komoly kapcsolatra. Addigra már kiszerettem belőle, de most rá két évre visszajött ez a nagy szerelem. Vince az egyetlen normális fiú az osztályban, ráadásul tökéletes! Vicces, szőke, kékszemű (az utóbbiakra nagyon bukom), gumimaci (erre szintén), jó fej a csajokkal, egyszóval nekem teljesen perfect! Ma pl. tesin látta, hogy Szandra és Alma mennyire gagyin tollasozik, és beállt hozzájuk harmadiknak segíteni, aztán csatlakozott hozzájuk Szilárd is. Én Ramónával tollasoztam, akivel tök jól el lehet beszélgetni és nagyon klassz barátnő. Mellettünk a két kissé kirekesztett csaj röplabdázott, Melinda és Viviven. Ők a hátsó padsorban szoktak ülni, Vivivel péntekente váltok pár szót, mert egy csoportba járunk infóból és technikából. Vele nincs bajom, a többieknek se, de Melindát szinte mindenki kiközösíti mert emo meg 1-es, 2-es tanuló. Személy szerint, nekem semmi bajom vele. Ha kell dumálok vele meg segítek neki, ha nem kell akkor meg nem. Csak az nagyon idegesített, hogy folyton felém passzolta azt a nyamvadt röplabdát (persze csak véletlenül) és sokszor majdnem fejen talált. Ja, vonzom én a labdákat, főleg a fejemmel! De akkor még jobban, amikor Vince elkapja azt és Melinda felé próbálja rúgni, mert most is ez volt! Na, most is ez volt. De szerencsére nem kellett, hogy megint elbőgjem magam, mert kivételesen nem találtak el. Vince már annyira felidegesítette Melindát, hogy az fenékbe rúgta. Nem tudom Melindának mi ez a seggberúgós szokása, de már Major Gáborral is megtette, aki összefüggésképp Vince haverja és hokistársa.


 Utána Ramónával leültünk Virághoz, aki a gerince miatt nem tesizhet és elkezdtünk vele dumálni. Virággal összeszámoltuk, hogy hány fiú tart ocsmánynak az osztályból és hány nem.


 Itt a megfejtés:


 3 fiú szerint nem vagyok ocsmány (Matyi, Vince és Szilárd)


 2 fiú ismeretlen, mert mindig game-elnek (Roland és Bali)


 7 fiú szerint ocsmány vagyok (Tamás, Ricsi, Ernő, Antal, Mihály, Krisztián, Major Gábor) 


  De Vince szerint nem vagyok ocsmány, remélhetőleg! Viszont holnap valami tök jó dolog fog történni. Jutkát rávettük, hogy szerepelhessünk az iskolai fesztiválon feb. 13-án! Az előadásunk címe: Kamasz szavak és nekem is van némi szövegen ("Nesze, itt a szövegem! Látod, van sok szerepem", ami most nem annyira igaz). nem csak lányok lesznek benne. Major Gábor és Vince (a két hokis...) vállalkozott fiúszerepre :) ! Vincével egy színpadon <3!!! Csak az a gond, hogy Janka is ott lesz :( meg Brigi is, aki nagyon hajt Vincére és mellette ül! Nekem esélyem sincs a közelébe menni! Most úgy szeretnék yandere lenni, aki még gyilkolni is tudna a szerelmeért, de ezt ugye az országunkban tilos, szóval ezt el kell, hogy vessük. Hahj, de várom már a holnapot, viszont, most már jobb lenne aludni!A másik blogom (a regényemről: irjunkregenytkamaszkorban.blog.hu/ 

eddig 0 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ehhez a blog bejegyzéshez még nem szóltak hozzá!