Iskoladráma, avagy mi folyik a suliban

Mi folyik a jelenlegi osztályomban? Iskola, a 7. osztály közösségi rangsorának legalján álló lány szeméből. Ezt még 2-3 éve írtam, le is akarnám törölni, csak nem megy, mert a rendszer már rég buggos.

Catnika Redcat 2015.11.16. - 18:42 34752 látogatás 45 bejegyzés
Új bejegyzés létrehozásához jelentkezz be!

1000! és +

2016-01-06 21:21:20

 Nálam a + nem meget jelent hanem plusszt.


Elősször is thank you soo much, hogy több, mint 1000 kattintás történt a blogomon! Szóval bemutatok nektek néhány rajzot csak úgy. Vannak köztük újjak meg régiek is., digitálisak és papírra vetettek is. Amit jónak találok azt feltöltöm ide: És ezekre mind vonatkozik az, hogy COPYRIGHT alatt vannak.  Most komolyan ne használja föl senki sehol! 


Viszont van egy jó hírem azoknak, akik naaagyon kíváncsiak a regényemre. 

Mivel egy csomó kamasz regényt ír, de nem adja ki és aki még is az... fú, nem tudom (egyről tudok és azt a kritikusok nagyon megkritizálták, negatív értelemben), szóval én úgy döntöttem, hogy immáron csinálok egy HAAAARMADIK blogot a blog . hu-n. Azért a harmadik, mert kettőt már csináltam, de az nagyon borzasztó lett és egyszerűen nem volt kedvem beleírni. De természetesen itt folytatódnak az iskoladráma slice of life-ok. Most épp is van mikről írnom, mert elkezdődött a suli. És látom, hogy már sokan kattintottak ide (úgy tűnik, mostanában csak én írok rendszeresen). Ez is motivál. 

   Fogalmam sincs, hogy mikor kezdődhetne el a regényes blogom. Majd kiírom ide a linkjét, ha meglesz. Talán az egész regényt ki fogom tálalni, ha eléggé sokan találnának rá. Az biztos, hogy innentől fogva minden bejegyzésem végén (itt most épp nem) megtalálhatjátok a linket és, aki kíváncsi az elolvashatja azt is. Fogalmam sincs, hogy ki lehet ilyen nagy rajongóm. Ja, és a regényt csak saját felelősséggel, mert aki hozzá van szokva a kamaszregényekhez meg a komolysághoz és az átlagos élethez és nincsenek saját ötletei meg ilyenek, azoknak nem igazán ajánlom, mert túlságosan is betegnek és furának találnák, amiket írok. Szóval, a regényes blogom inkább különcöknek való. 

   Nem tudom, hogy mi lesz, de fura lesz, mint a Komplex művészet! 

 

eddig 0 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ehhez a blog bejegyzéshez még nem szóltak hozzá!