Iskoladráma, avagy mi folyik a suliban

Mi folyik a jelenlegi osztályomban? Iskola, a 7. osztály közösségi rangsorának legalján álló lány szeméből. Ezt még 2-3 éve írtam, le is akarnám törölni, csak nem megy, mert a rendszer már rég buggos.

Catnika Redcat 2015.11.16. - 18:42 34740 látogatás 45 bejegyzés
Új bejegyzés létrehozásához jelentkezz be!

2015-ös élményeim

2015-12-31 17:08:35

    Már megint elfogyott egy év. 2015 volt életem legtartalmasabb és fantáziában gazdag éve. Ezek történtek: 


 2015. Január

Új év, az első iskolahét három hétnek tűnt. Az év első hónapjában rengeteg hülyeséget írtam és főszereplőnek képzeltem magam. 


2015. Február

Abbahagytam a regényírást és képregényt kezdtem rajzolni. Az uszodában a legerősebb csapatba tartozom és februárban még nem fogadtak be, mert én voltam a legbénább. Kiközösítettek. A képregény ezekről a szenvedésekről szól képzeletbeli barátokkal fűszerezve. Ja, és ebben a hónapban kaptam meg az első mangáimat is. 


2015. Március

Márciusban fellendült a fantáziám és rengeteg feledhetetlen kalandot kezdtem el írni. Ezeket most alakítom át regény formájába, amit majd ki is szeretnék egyszer adni. 


2015. Április

A hónap elején élveztem a tavaszi szünetet. Korán keltem, hogy hallgathassam a MusicFM önindítóját és közben rajzoltam a Wacom táblámmal, amit akkor vettem a zsebpénzemből. A regényírás is folytatódott egyre érdekesebb kalandokkal. 


2015. Május

Az erdei suli Szilvásváradon volt. Vittem magammal spirálfüzetet, amibe kb. 105 oldalt írhattam. Az évfolyamtársaim csak annyit láttak, hogy még túrázás közben is a tábor eseményeit írtam. Egyszer majdnem neki is mentem egy kocsinak. 105 oldal nem kis teljesítmény 4 nap alatt ugye? És az egész az erdei suli eseményeit mutatja be! 

Az erdei suli után úgy döntöttem, a regényemben lezárul egy fejezet és már nem csak magamnak fogok írni. Új történetbe kezdtem, amit szívesen kiadtam volna, de nem tudtam befejezni.


2015. Június

Az új regényem folytatódott. A bizonyítványosztáson nem vettem részt, mert a családdal Olaszországba mentünk nyaralni, majd Szlovákiába utaztunk. Később kiderült, hogy jövőre ott lesz az erdei suli, szóval halálra fogunk fagyni. Biztos vagyok benne, hiszen még júniusban is 0 fok alatti volt a hőmérséklet! 


2015. Július

Egyre ritkábban kezdtem írni. Közben hatalmas nagy fogyókúrába kezdtem. Balatonon ezt nehéz volt megtartani. Az ottani nyaralásnál pont kifogtuk a legrosszabb időt. A hónap elején még informatikai táborban is voltam. Jó volt, de egy anime-utáló srác belelöketett a vizesárokba és a térdemnél való horzsolás még mindig látszik. Hogy hol volt vizesárok? Délelőtt nem programoztunk, hanem kirándultunk. Egyik nap a Tarzan Parkba mentünk. Ott történt a "baleset". 


2015. Augusztus

Ebben a hónapban született meg a Komplex művészet! Ebben a hónapban adtam elő a dalom a színjátszó tábor KI-MIT-TUD-ján. Az a hét csodálatos volt! A színjátszóban is vezettem naplót. 2 füzet be is telt. Meg a videóklipp is ott készült. Nagyon jól éreztem magam, csak ne hánytam volna a KI-MIT-TUD után... 

A nyári szünet tolsó heteit naplóírással töltöttem. Nem akartam már regényt írni, de a hónap végén eszembe jutott, hogy a tavszi történeteket még megcsinálhatom regény formába! Aztán valaki felinspriált arra, hogy folytassam az abbamaradt nyári eseményeket is. El is kezdtem megírni a regény 3. részét, mely még mindig tart és elég lassan haladok vele. 


2015. Szeptember

Örültem az iskolának. Már nagyon vártam. Jött egy új lány az osztályba és kaptunk új tanárokat is.


2015. Október

Liával elmentünk életünk első MondoCon-jára. A barátnőm nagyon izgatott volt. Egy kicsit le is égetett. A zsebpénzem felét is elköltöttem. Vettem füzetet, mangát stb. 

Anyával elkezdtünk nyílt értekezletekre menni más iskolákba. Akkor ismertem meg a H. J. szakgimnáziumot. Voltunk ott nyílt órán is. Nekem bejött. 


2015. November

Ilyenkor kezdtem el blogolni ezen a weboldalon, ezért a naplóírás abbamaradt. Megismertem még két gimnáziumot. Az E. 2000-ről kiderült, hogy nem nekem való, de a X.J. gimi számomra egy álomiskola lett. Mindenképp harcolni fogok a bejutásért! 


2015. December

Jelenleg ki vagyok készülve az iskola miatt. A téli szünetnek is hamarosan vége szakad. Most szilveszter van, az év utolsó napja. Ha részletes beszámolót akartok látni a decemberi élményeimről, tekerjetek lejjebb a többi bejegyzéshez! 


A mai nap felét átaludtam és egész délután X-box-oztam. Hamarosan jönnek anyukám barátnői. Talán megmutatom nekik a regényemet. 


Már csak pár óra választ el minket 2016-tól. Japánban már az van, de nálunk még nem, szóval készüljetek a hatalmas tüzijátékbámulásra! Előre is B.U.É.K. mindenkinek! 

eddig 0 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ehhez a blog bejegyzéshez még nem szóltak hozzá!