Iskoladráma, avagy mi folyik a suliban

Mi folyik a jelenlegi osztályomban? Iskola, az osztályközösségi rangsor legalján álló lány szeméből. Milyenek az osztálytársak és milyenek a tanárok? E blogot mindenki olvashatja, kivéve az osztályom!

Catnika Redcat 2015.11.16. - 18:42 33020 látogatás 46 bejegyzés
Új bejegyzés létrehozásához jelentkezz be!

Karácsony, copyright és az osztályterem

2015-12-23 23:30:13

    Hellóka! Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánok. Nálunk már megvolt a fadiszítés. Most ezüst-vörös színnel dekoráltunk. Holnap lesz a szokásos családi karácsonyi "ceremónai", amikor halászlevet (fúj) és halrudacskát (egy fokkal jobb) fogyasztuk, valamint nem maradhat el a nagyi bejglije se. Fogalmam sincs, hogy a bejglit hogy írják. Úgy, ahogy mondják vagy úgy hogy beigli? Ez olyan, mint a ricsis kérdés, ami miatt Jutka jól le is szidott :(. 

   Na, mindegy! Mivel szünet van ezerrel írom a regényem. Pár perccel ezelőtt lettem kész egy nyers illusztrációval, ami szokatlanuljól sikerült.

   

   

Zoli szerint egyre rondábban rajzolok. Ja, és azt a bazinagy feliratot csak azért raktam oda, hogy TILOS BÁRHOL MEGJELENTETTNI, KÜLÖNBEN ÉN JELENTEM FEL AZT A SZEMÉLYT A COPYRIGHT MEGSÉRTÉSE MIATT ÉS VIGYÁZZATOK! ENGEM MÁR KAPTAK EL COPYRIGHT SÉRTÉS MIATT ÉS MAJDNEM LETÖRÖLTÉK A YOUTUBE CSATORNÁMAT, PEDIG CSAK EGY NIGHTCORE MIXET RAKTAM FEL!

   Mutatok egy képet, hogy milyen volt egy hete az osztálytermünk. Nem figyeltem, de elvileg köpőcsövezés volt. A föcitanárúr nagyon kiakadt, amikor meglátta. Ez a kép asszem pont Major Gábor padjánál készült. Ennél már csak az én és Lia padja lehet durvább. Nem szemét van körülötte, hanem az asztal tetejét csak 1 csavar tartja meg, szóval mindig elcsúszik. 

   És most pont azt a számot hallgatom, amit Szlovákia fele menet átparodizáltam. De most már elég a hülyeségekből! Megyek is regényt írni, mert már megvan a 200 oldal írólapméretben!!!

eddig 0 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ehhez a blog bejegyzéshez még nem szóltak hozzá!