Iskoladráma, avagy mi folyik a suliban

Mi folyik a jelenlegi osztályomban? Iskola, az osztályközösségi rangsor legalján álló lány szeméből. Milyenek az osztálytársak és milyenek a tanárok? E blogot mindenki olvashatja, kivéve az osztályom!

Catnika Redcat 2015.11.16. - 18:42 32930 látogatás 46 bejegyzés
Új bejegyzés létrehozásához jelentkezz be!

Dolgozatmánia! 1. rész (+padfirkák)

2015-12-15 21:28:50

    A mai napon zsinórban 3 témazárót is írtunk. Ebből most kettőt fogok leírni, mert a 3.-hoz nagyobb lélegzetvétel kell majd.

    1. Kémia a harmadik órában

A doga előtti szünetben Liával (megint) eljátszottuk azt, hogy imádkoztunk egy istenhez, aki egy animében szerepel és kidobtunk (szó szerint!) az ablakon 10 Ft-ot. Lia szerint, ha így folytatjuk év végére lesz vagy egy magazinra való pénz a park kezdeténél. Talán, valaki megtalálja, ha nem, akkor év végén mi szedjük fel. Ezt a 10 Ft-os imádkozást azért csináljuk, hogy könyebbek legyenek a dolgozatok vagy maradjanak el. Az irodalomnál az utóbbi be is vált, a kémiánál pedig pont könnyű feladatokat kaptam. A kis levelezőnoteszemet használva segítettem Liának. Ez puskának is vehető és a kémiatanárúr nagyon érzékeny ám ezekre. De szerencsére nem vett minket észre, mert a leghátsó padsorban ültünk. 

Mikor kész lettünk Liával elővettük padfirkász tehetségünket és ezeket csináltuk:    És valakinek a padfirkája pont belelógott a téglalapomba, amit a dolgozatlapom segítségével rajzoltam meg. 

  Ezt pedig Lia művelte az asztal aljára: A következő képek mások munkáját tartalmazza:

Az a cica legfelül szerintem tök cuki.

Az asztal alján egy Green Day fanatikus járhatott. 


   2. Töri témazáró

Negyedik órában írtuk, pont a kémai után. Töriből jó vagyok, szóval szerintem simán megirtam ötösre. 


 


Folytatás hamarosan az irodalom témazáróval, ami nagyon igazságtalan volt és attól tartok, karó lesz!

eddig 0 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ehhez a blog bejegyzéshez még nem szóltak hozzá!