Iskoladráma, avagy mi folyik a suliban

Mi folyik a jelenlegi osztályomban? Iskola, a 7. osztály közösségi rangsorának legalján álló lány szeméből. Ezt még 2-3 éve írtam, le is akarnám törölni, csak nem megy, mert a rendszer már rég buggos.

Catnika Redcat 2015.11.16. - 18:42 33878 látogatás 45 bejegyzés
Új bejegyzés létrehozásához jelentkezz be!

Padfirkák

2015-12-14 20:59:59

    Bocsánat, hogy pár napja nem írtam! Most igen belehúztam a regényem írásába. Sőt, ettől a blogolástól még a fogalmazásom is fejlődött :)! 

    A mai bejegyzésben megint képekkel jövök. 

    Már veletek is biztosan előfordult, hogy órán unatkoztatok és firkáltatok a padra. Én ezt már azóta csinálom, mióta idén szeptemberben megláttam a technikaterem asztalát, amiből mára üzenőfalat csináltunk, vagyis inkább üzenőasztalt. Sajnos erről nincs képem, viszont a többi teremben lévő firkáimról igen. Lássunk csak néhányat! 


1. Ezt a kémiaelőadó egyik asztalára csináltam még Mikulás előtt: 

2. Valaki körzővel húzott egy vonalat a padunkra, én pedig kiegészítettem:

  3. Lia is szokott rajzolni a saját asztalunkra. Ez egy Hetalia (az egy manga) fanart, amit Major Gábor kiradírozott és összefirkált. Major sajnos már csak ilyen. Mindig szivatja Liát. Szerintem szerelmesek egymásba: 

4. Utána Lia az előző kép alapján helyreállította a munkáját:

Asszem mára ennyi. Remélem majd még sikerül padfirkás képeket csinálnom.Egyebek: 

   Ma elaludtam kémiaórán. Katona tanárúr elvileg holnap TZ-t fog velünk iratni, úgy, hogy nem is gyakoroltunk! Holnap töri TZ is lesz, ami könnyű hiszen képben vagyok a tananyaggal, de a kémiánál ez épp elenkezőleg van! Töriből ráadásul még készültünk is! 

   Liával ma sokat dumáltam a regényemről, mert pont egy izgalmas résznél tartok. Vasárnap hajnali 3-ig egyhuzamba leírtam 2 epizódot, de a legjobb részek még csak most jönnek. Felbukkant egy titokzatos ellenség, akinek a karakterét kezdem megszeretni, mert ma még a bioszfüzetembe is őt rajzoltam le! Mi tagadás, szimpi a csaj! Bírom azt a titkolódzó énét, aki mániákusan gyűjt mindenféle aktát és még "városi legendák" is születtek róla. De többet nem mondok! 

eddig 0 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ehhez a blog bejegyzéshez még nem szóltak hozzá!