Iskoladráma, avagy mi folyik a suliban

Mi folyik a jelenlegi osztályomban? Iskola, az osztályközösségi rangsor legalján álló lány szeméből. Milyenek az osztálytársak és milyenek a tanárok? E blogot mindenki olvashatja, kivéve az osztályom!

Catnika Redcat 2015.11.16. - 18:42 32914 látogatás 46 bejegyzés
Új bejegyzés létrehozásához jelentkezz be!

"Rossz helyen járok?"

2015-12-08 21:44:02

    Bocsánat hogy ilyen nagy betűkkel írok (vagy ti nem úgy látjátok? ) Csak így töltött be a netem. Vagy fél órát próbálkoztam, mire eljutottam idáig. A gép még mindig szórakozik velem, de a telefonom legalább betöltötte. Nagyon fáradt vagyok de még írok nektek, pedig már aludnom kéne. Helyesírási hibákért előre is bocs, mondom hogy telóról vagyok. 


   A mai kis témánk a tegnapi szépíró verseny lesz. Anyukám már meg se merte említeni, mert írott betűkkel a külalakom borzasztó. Nyomtatott betűkkel még asszem 4. osztály végén tanultam meg írni, és ha lehet akkor inkább ezt a módszert alkalmazom. Ilyen tantárgy pl. a töri és a fizika, de a kémiánál és a magyarnál muszáj írott betűkkel írnom. 


    Na, számítógépen most töltött be a weboldal. Éljen! 


    A szépíró versenyre amúgy nem is akartam volna menni. Az egész úgy volt, hogy könyvtáros szakkör előtt még megettem az osztályteremben a szendvicsemet. Kiderült, hogy ott lesz a verseny, mert a résztvevők pont a mi termünkbe kezdtek beszállingózni. Egyesek már meg is csinálták az írásukhoz a keretet, szóval nekik már csak a tábláról kellett lemásolniuk a szöveget. A4-es lapokra kellett a feladatot megcsinálni.


    Aztán megérkezett Jutka, a magyartanárnő, aki felírta a lemásolandó verset a táblára. Tavaly mondta nekem, hogy menjek el szépíróra, de én teljesen a verseny ellen voltam. Most izginek tűnt, és a szakkör úgy is meg várt, szóval részt vettem a mostani versenyben. Elcsíptem Jutka szavaiból, hogy ha van A4-es sima füzetem, akkor kitéphetek belőle egy lapot. Meg is tettem. Körzővel kivágtam a törifüzetem hátuljából egy lapot, de előtte leírtam a verset. Mivel nagyon pici, írott betűkkel írtam, újra lemásoltam a szöveget csak nyomtatott betűkkel. Majd a zsűri eldönti melyik a szebb. Mivel a vers lombhullató bükkökről szólt, rajzoltam neki egy hátteret is. Igen ám, csak az volt a probléma, hogy keretet kellett volna! 


     A lap hátuljára ráírtam nevemet írottan és nyomtatottan is, majd a körzőmmel próbáltam minnél egyenesebben kivágni a füzetből. Hát, nagyjából ez sikerült is. Beadtam a munkámat, majd elsiettem a könyvtárszakkörre. 


    Kár, hogy nem fotóztam le az igazán különc alkotásomat. A többi versenyző otthon már biztosan tornáztatta a kezét, és készült minnél szebben írni, de én csak úgy odajöttem, és "ahogy esik, úgy puffan" módon megcsináltam az adott feladatot. Anyukám szerint rossz helyen jártam. Pont én, a csodabogár különc Catnika Redcat egy szépíró versenyen elképzelhetetlen. Az lenne a furcsa, ha még helyezést is érnék el, de ez természetesen lehetetlen! 

eddig 0 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ehhez a blog bejegyzéshez még nem szóltak hozzá!