Iskoladráma, avagy mi folyik a suliban

Mi folyik a jelenlegi osztályomban? Iskola, az osztályközösségi rangsor legalján álló lány szeméből. Milyenek az osztálytársak és milyenek a tanárok? E blogot mindenki olvashatja, kivéve az osztályom!

Catnika Redcat 2015.11.16. - 18:42 32982 látogatás 46 bejegyzés
Új bejegyzés létrehozásához jelentkezz be!

Pár pillanatig a középpontban

2015-12-03 21:23:56

    Az útóbbi két napban előfordult az, hogy egy pillanatra én voltam az osztály középpontja. Egy kicsit rám is figyeltek. Most két ilyen esetet fogok nektek leírni: 


1. A videóklipp

   Pár nappal ezelőtt a sensei-em átküldte a Színjátszó Komplex művészetes dalom videóklippjét, amit ő készített el. A jeleneteket még a táborban vettük fel. A dal szövegét a 2. bejegyzésemben le is írtam. 

    A klipp nagyon jól sikerült. Tegnap földrajzóra előtt Lia kérte, hogy mutassam meg. Pár perccel később már a többiek is odasomfordáltak, megnézni, hogy mit csinálunk. Mire észbe kaptam, már az egyik padon a telefonomat szorongatva nézték a videoklippet. A hangját nem igazán lehetett hallani, mert az osztálytermünk minden szünetben eszméletlenül zajos. Néhányan kérték, hogy küldjem át nekik, de nem tudtam, mert a fájl túl nagy volt, ezért is raktam fel YouTube-ra. 

    Akit érdekel: youtu.be/ltvH1Epk334 Remélem, meg tudja nyitni. 

    Nemrég töltöttem fel, és küldtem át Viber-en. Van egy nagy csoport az osztályomról, de Tamás kitiltott onnan, szóval egy kisebb csopiba küldtem, avval, hogy majd továbbítsák a nagyba. Már több, mint 14 megtekintésem van! Biztosan továbbították. 


  Élő közvetítés! 

   Te jó ég! Már 3 like és 1 dislike. Ez utóbbi lehet, hogy Tamásé. Azért remélem Vince is meg fogja nézni, mert ő is kérte, hogy küldjem át neki. Na, ne, már a Viber üzimet is like-olták! A vidihez már két komment is jött! Az osztálytársaimé...  

    Ennyi kommentem még életemben nem volt egy videóhoz! Reggelre már biztosan elfelejtik. E jelenetekhez szívesen illusztrálnék, de hamarosan aludnom kell, szóval már megint nem volt időm ehhez :(! 


2. Az új frizurám

    Még mindig fura a rövid haj, de már kezdem megszokni. A holnapi napot illusztrálással fogom tölteni. A munkáimat majd kirakom a blogra. 

     Az osztálytermünkhöz menve a lányok azt hitték, hogy a hajam csak be van tűrve a kabátom alá, de amikor azt levettem, nagyot néztek. A teremben inkább ők fűztek véleményt a frizurámhoz. Szerintük ez sokkal jobban áll, mint a hosszú, én pedig elmeséltem, hogy a fordrász csak összegumizta és nyissz, levágta. Anyukám szerint rossz volt nézni XD. 

     Tesi előtt az öltözőben próbáltuk összefogni, de nem igazán ment, szóval gimnasztikánál a szemembe lógott, aztán már megint az a nyamvadt röplabdás játékot játszottuk, szóval én kiálltam. Lia szerint nem igazság, hogy lógok tesiről, de ez nem lógás, csak a tanárnő állított ki, mert rettenetesen félek a labdától. Legalább most sem ért baleset. 


    A videóklippről talán lesz folyt. köv. , de még szeretnék írni Lia és Major Gábor veszekedéséről. A srácot azért hívjuk a teljes nevén, mert az előző osztálytársunkat, aki nemrég ment el a suliból szintén Gábornak hívták. Igazából ezek csak fedőnevek. A valódi név nem Gábor, hanem Dániel, és a Majorhoz egy "os"-t is hozzá kéne rakni, hogy meglegyen a teljes vezetéknév. Holnap lesz a szülinapja, akárcsak nekem. Szívás, hogy egy napon születtem vele, mert az osztály egyik bohóca. A töritanárnő csak Majonéznak becézi. Major szünetekben olyanokat csinál... pl. ma Liával már megint verekedett. Mindig verekszenek, fogalmam sincs miért, de Gábor elvileg miatta like-olta a videoklippemet. Ez tuti, hogy valami szerelem. Major Gábor csak megjátsza, hogy a fiúkat szereti, vagy lehet, hogy minkét nemért vonzódik? Liát mindig szivatja, de valószínüleg azért provokálja, mert szereti! Lia szerint ez undorító, és maga Major is undorító. 

eddig 0 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ehhez a blog bejegyzéshez még nem szóltak hozzá!