Iskoladráma, avagy mi folyik a suliban

Mi folyik a jelenlegi osztályomban? Iskola, az osztályközösségi rangsor legalján álló lány szeméből. Milyenek az osztálytársak és milyenek a tanárok? E blogot mindenki olvashatja, kivéve az osztályom!

Catnika Redcat 2015.11.16. - 18:42 32996 látogatás 46 bejegyzés
Új bejegyzés létrehozásához jelentkezz be!

Miért mindig csak engem ér baleset tesiórán

2015-11-24 21:39:46

     Remek, ma már megint arconrúgtak egy labdával! Pár héttel ezelőtt is volt ilyen, akkor az a szemét, suttyó Tamás csinálta poénból. Amikor ilyesmik történnek velem elősször csak próbálok visszaszólni vagy valami, de utána mindig elbőgöm magam. Nem akarom, nem tudom mi értelme van, csak úgy jön. 

    A mai arconrúgó fiú Márk (fedőnevén Vince) volt. A fedőneves cuccokat azért csinálom, mert, ha az a bizonyos személy, akiről írok, megtalálja a blogomat, nem is tudom, mit csinálna velem. Na, szóval ma tesin kidobósoztunk. Krisztián talált el, én pedig ki is ültem. Gondoltam, hogy ma még történni fog velem egy kis baleset, hiszen minden tesiórán ez van. Múlthéten például nem mertem elkapni a kézilabdát, de amikor a tesitanárnő meggyőzött arról, hogy legyen már egy kis önbizalmam, pont eltalálta a laszti a kisujjamat! Pár napig azért rendesen fájt. Most meg jön Vince és BUMM, pont eltalálja a gumilabda az arcomat. Mi van? Annyira vonzom a labdákat? 

   Persze, próbáltam visszaszólni, de csak a kezembe temettem az arcom és ezt mondtam:

   - Miért mindig csak én? 

   Persze, egy csomóan odarohantak, Vince is, és megkérdezte, hogy jól vagyok-e. Én meg ilyenkor csak a fejrázással vagy bólintással tudok komunikálni, mert a sírástól nem bírok megszólalni. 

   A tesitanárnő (mint mindig) most is elmondta, hogy, ha szédülök, akkor pihenjek és igyak sok folyadékot stb., de ez alkalommal azt is hozzátette, hogy Vince holnapra hozzon "fájdalomcsokit" nekem. Fix, hogy nem fogok semmit se kapni, de igazából nem is akarok. Ráadásul pont Vincétől nem, aki bele van zúgva az egyik osztálytársnőmbe, Tündibe (fedőnevén Janka), akivel tökre összeillenek. 5.-be meg szerelmes voltam a srácba!!! Ja, és "legjobb barátnőm" (az idézőjelről majd a későbbiekben lesz szó), Lia mindenkinek elmondta és idegileg kikészített. De ez már egy régi történet. Nem is tudom, miért mentem bele.    Hallottam már párszor, hogy túlságosan is pesszimista vagyok. Ez így igaz, sajnos... Lia meg kifejezetten optimista.

   - Nézd a jó oldalát, kapsz csokit! - mondogatta nekem az öltözőben, azt, amiből holnap nem is lesz semmi. 

   A pesszimistaságba most nem is igazán mennék bele. A blogomon már úgy is észrevehettétek, hogy inkább negatív dolgokat írok, mint pozitívakat. De ha már pozitívum, akkor írok valami pozitívat:   • Az NCS (NoCopyrightSounds) a legjobb elektronikus zene! Aki szereti, annak a zenei izlése szuper, aki meg nem ismeri, az írja be azonnal YouTube-ra, hogy NCS, mert isteni! 

  • A telet élvezni is lehet. Hamarosan Mikulás és karácsony! (nekem meg dec.4-én a szülinapom) 

  • Ok, ennyi elég is... ja, és a pohár félig tele van :p 

  •  Meg... proton proton proton proton és nem elektron elektron elektron :) 

     


   Oké, mára ennyi, mert mindjár bezuhanok az ágyba, mert olyan fáradt vagyok, mint egy másnapos. 

eddig 0 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ehhez a blog bejegyzéshez még nem szóltak hozzá!