Iskoladráma, avagy mi folyik a suliban

Mi folyik a jelenlegi osztályomban? Iskola, az osztályközösségi rangsor legalján álló lány szeméből. Milyenek az osztálytársak és milyenek a tanárok? E blogot mindenki olvashatja, kivéve az osztályom!

Catnika Redcat 2015.11.16. - 18:42 32959 látogatás 46 bejegyzés
Új bejegyzés létrehozásához jelentkezz be!

Bemutatkozás

2015-11-18 21:29:58

 Nem értem minek, de legyen. Sok mindent írhatnék. Rendkívül egyedi vagyok. Anyukám szerint vannak furcsa tulajdonságaim is, de most rövidre fogom. Jaj! Már csak alig fél óram van és alvás! Basszus! Utálom azt, hogy a szüleim észrevették a krónikus alváshiányomat. Éjjel élek a hobbimnak, az írásnak, anime nézésnek és rajzolásnak! 


Decemberben leszek végre 13. Pár hónappal ezelőtt még nem akartam belépni a kamaszkor újabb emeletére, de beletőrődtem. A 13 az 13. Szerintem az utóbbi két bejegyzésből kideríthettétek, hogy lány vagyok. Életkor és nem: pipa!


Viszonylag kicsi vagyok. Akkora, mint a Születtett feleségek egyik színésze, azaz 157 centi. A lányok az osztályból többségben már túllépték a 160 cm-t. A kistermetemhez hozzátartozik a duciság is. Asszem én vagyok a 3. vagy 4. legducibb csaj az osztályban az én kis 51,3 kilómmal, ami napról napra nő!!! Nagyon kétségbe vagyok esve! Pánikevő vagyok! Folyamatosan csak zabálnom kell, hogy legyűrjem a stresszt. Nyáron nem nassiztam és fogytam 4,5 kilót, de szeptember óta olyan 7 kilót híztam. Na, én ebben utálom az iskolát! 

A fiúk ocsmánynak tartanak. Az osztályban én vagyok a legkerekebb, legpufibb fejű lány. Kreoll bőrőmet ekcémás kiütések díszítik, főleg az arcomat, de a karomon is van egy pár. Kék smartszemcsim van, ami tökre illik a testem egyik egyetlen szép részéhez, a csodás kék szememhez. A másik szép dolog bennem a hosszú barna hajam, amit december másodikán le fogok vágatni vállig, mert 6 év után meguntam ezt a frizurát. A legfőbb dolog a hajamban a frufru! Azt az életbe nem akarnám levágatni, mert ez így olyan mangás. A rövid hajamat szépen fogja keretezni. 

Külső: pipa!


Rendkívül kreatív vagyok. Az egyik oldaláról beszél a színjátszótábor előtt írt kis regényírós bejegyzésem:

13:20 3. bejegyzés (otthon)


   Jöhet a regényírás téma!


Már majdnem 1 éve foglalkozom az ilyenekkel. Először még forgatókönyvszerűen írtam, majd a legegyszerűbb kötőjeles megoldással. De ki és mi indított el ezen az úton?


   Nekem hatalmas fantáziám van, de 5.-ben minden megváltozott.


   Eltűnt a képzelőerőm. Ezt fantáziagyengülésnek szoktam hívni. Aztán tavaly nyáron összeismerkedtem egy miskolci fiúval, Dáviddal.


    Először szimpla barátságnak indult, de az első beszélgetésünk után 2 hónappal belé szerettem. Pár nappal később szerelmet vallottunk és elkezdődött a „távkapcsolatos járás” vagy mi a búbánat.


   Kiderült, hogy neki is nagy a képzelőereje, akárcsak nekem és ezeket regény formájában örökíti meg.


   Sikerült felébresztenie a bennem rejlő egyéniséget. Az őszi szünetben már én is regényeket kezdem gyártani. A történetem egy csapatról szól, melynek neve Legyőzhetetlen csapat és én vagyok a vezetője. A karakterem, Catnika egy szivárványhajú csajszi, aki úgy formázza az üveget, ahogy csak akarja. Ja, és meg ne halljam, hogy Katnikának ejtitek! A nevem úgy kell kimondani, ahogy írják oké?  Azóta a rajzkésségem is rengeteget fejlődött. A pálcikaemberből egy év elteltével mangakarakter lett.


Ezt a színjátszótábor után rajzoltam. Speedpaint is készült belőle.


 A fenti rajzot a színjátszótábor után csináltam. Én vagyok rajta.


Naplót is írok. A furcsaságok, hogy a kedvenc ruhadaraobom a kardigán, ami olyan nagypapás nem? Imádom a színes egyediséget, de az iskolai lazaságot ki nem álhatom! Legyen minden fegyelmezett és kész! A X. J. (nem írom ki a teljes nevét) gimnázium ezt tökéletesen mutatja be, de a modernitás és a kreativitás is benne van. Ma ott voltam egy nyílt értekezleten. Imádtam! A színes egyéniségek általában utálják az egyenruhát, de én kifejezetten imádom! A X. egyenruhájában olyan kifinomult és szigorú lennék, amit szeretek. Elősször tűnjek így, és ha valakivel összehaverkodom, akkor kirobban belőlem az élénkség. 

Belső: pipa, de a továbbiakban még több is ki fog derülni ;)!


Az életcélom: 

- Kiadni a regényem

- Szuperül megtanulni angolul, de úgy, hogy ne vegyenek észre semmi akcentust! 

- Jól kereső állást szerezni (marketing vagy ügyvéd... ez a továbbtanuláson múlik!) 


 Már el kellett volna mennem aludni, de még mindig folytatom. Vagy legyen folyt. köv.? Legyen folyt. köv.! 


Holnap meglátogatom az E. 2... gimit. Úgy hallottam, elég laza iskola. Az egyik gólyás vidijükön nagyon fegyelmezetlen gyerekeket láttam, egyes fiúk olyan suttyók, mint pl. az én osztálytársam, Marci (fedőnevén Tamás) vagy Boti (fedőnevén Krisztián). Azokat ki nem állhatom! Na, mindegy. Holnap hiányzom a suliból a nyílt napozás miatt. Meglátjuk, hogy az E. 2... diákjai mennyire fegyelmezettek. 

Fő a fegyelmezettség és a modernség! 

 

eddig 1 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
szomorító írta:
Dátum 2015-11-22 18:26:09
Szia vicces vagy, legalábbis jól szórakoztam, kicsit magamra ismertem hatalmas fantáziám van, és én is írtam bár mondjuk én valós alapokkal, de ha már regényt írsz meg osztod velem?
Szívesen el olvasnám [email protected] nyugodtan küld el.

Lehet hogy túl kíváncsi vagyok, lehet hogy pofátlan is, de a kíváncsiság hajt...
Döntés a kezében mis. Catnika, ez legalább nem hétköznapi név, bár én inkább valami fülbemászóbbat találtam volna ki.