Tanári hatalom vissza élése

Sokat látom a TV-be és sokat látom a saját iskolámban is ezt a tevékenységet. Sajnos a tanárok már aszt hiszik ők a királyok és bármit meg tehetnek a diákokkal. Ezért is kezdek hozzá a blogomhoz.

ggrant94 2012.01.06. - 16:38 2846 látogatás 1 bejegyzés

Késés

2012-01-06 16:45:47

Szokásosan ment a nap, ott vártuk a tanárt, ahol szoktuk. Fél éve tanít minket és mindig ott ment el. Érdekes módon ezen az egy napon nem. Nézzem a többieket ott voltak még. Kb a megtekintésem után 2-3 perccel már nem voltak ott. Mondom négy társamnak, bementek gyerünk. 


Ahogy benyitunk a terembe a tanár egyből lenéző hangon elkezdi 7 perc késés. Nem volt kedvem vitatkozni vele és nem is akartam. De utána szünetbe megtudtam, hogy előttem mentek be egy perccel a társaim fele nekik viszont nem írt be egy percnyi késést sem. 


Tudjátok még egy igazolatlan órám sem volt, nem hogy késés. Igazságtalannak tartom ezt az egészet. Persze ha a diák meg megmer szólalni, akkor a tanár már rá száll a diákra. Sajnos a magyar oktatás ennyit jelent. Minden tanár azzal kezd el szemétkedni, aki rendszeresen készül órákra és be is jár. 


Sőt volt alkalom, hogy külön órát (bepótolni való órát) tartott meg. Fél csoport ellógott őket nem írta be. Én minden ilyen órámon részt vettem. Szóval nem értem miért csinálja ezt a tanár. Élvezi ezt, hogy fél év előtt szemétkedik? Nem értem. És igazságtalannak is tartom. 


 


Hozzászólások száma: (0)