Könyvajánló

Eddig még semmi nem keltette fel az érdeklődésed a könyvek világában ? Vagy csak új olvasásélményekre vágysz?
Ebben a kis könyvajánlóban megpróbáltam összeválogatni a legjobb regényeket :)

rebekaa 2012.05.10. - 09:12 15058 látogatás 3 bejegyzés

Robert Merle - Mesterségem a halál

2012-10-23 21:22:37

 Hogyan válhatott Rudolf Lang azzá aki ? Lehet-e ennyire lelkiismeretesen végezni egy szörnyű munkát ? Az auschwitzi koncentrációs tábor parancsnokának fiktív önéletrajza. A könyv bemutatja a holokausztot, egy teljesen más perspektívából. Az író a nünbergi per vallomásait felhasználva írta meg a könyvet.


A könyv nem csak puszta tények olvasó elé tárása. Merle a választ keresi sok mást kérdésre, például, hogy mi okoz ilyen jellegű jellemtorzulást, és kegyetlenséget ? 


A durva részletek ellenére zseniális olvasmány, ám csak erősebb idegzetűeknek ajánlott.


Hozzászólások száma: (1)

Steven Tyler- Nem zavar a zaj a fejemben?

2012-10-08 21:36:04

 A méltán híres zeneszerző, és nem utolsó sorban a világ egyik legsikeresebb rock bandájának front emberéről hallahatjuk a sztorit. Steven Tyler 65 éve született New Yorkban. Az amerikai zenetörténet egyik legikoniskusabb alakjának a könyve, az életéről, a zenéről és sok másról. 


ELrendelhet az Alexandra könyvkiadónál ! 


Hozzászólások száma: (0)

Frei Tamás -2015

2012-10-07 10:09:59

Nemrég jelentették be  Frei Tamás legújabb könyvének a várható megjelenését, de máris az előrejegyzés listák élén áll. Ha olvastad a Megmentőt, vagy A Bankárt, akkor ez a könyv is tetszeni fog, hiszen előreláthatólag ugyanolyan izgalamas, és pörgős. Valószínűleg csak jövő tavasszal lehet majd a boltok polcáról leemelni, de érdemes rá várni. A kiadó oldalán, vagy más nagy internetes könyváruházaknál már eljegyzeheted, hogy te legyél az els aki kézbe veszi majd. :)


Hozzászólások száma: (0)