Könyvajánló

Eddig még semmi nem keltette fel az érdeklődésed a könyvek világában ? Vagy csak új olvasásélményekre vágysz?
Ebben a kis könyvajánlóban megpróbáltam összeválogatni a legjobb regényeket :)

rebekaa 2012.05.10. - 09:12 15065 látogatás 12 bejegyzés

Gerlóczy Márton - Igazolt hiányzás

2012-09-15 10:12:24

  Egy vidéken felnőtt, boldog kisfiú éli az életét, egészen addig még bele nem csöppen az általános iskolába, az új fővárosi életbe, az édes- és nevelőapák kettős világába. A szerző életrajzi regénye kiméletlen iróniával, rengeteg humorral és csodálatos szerkesztéssel meséli el egy csintalan, 'rossz tanuló ' történetét, aki még érettségit tett, de mégis rengeteget lehet tőle tanulni a könyv olvasása közben.


Aki már olvasott Gerlóczy Mártontól, annak bizonyára tetszeni fog ez a regénye is, még ha ez kicsit személyesebb, intimebb világokba visz minket.


"Az önéletrajzi ihletésű regény „nehezen kezelhető” főhőse azzal tölti kamaszkorát, hogy iskoláról iskolára vándorol – sikertelenül. A tanulást nem tudja komolyan venni (a sorokat olvasva úgy érezzük: joggal), azonban sokaknál többet tud a világról. Bár nehezen teremt kapcsolatokat, hozzá mégis vonzódnak az emberek. Éli a pesti fiatalok életét, bulizik, szerelmes, balhékba keveredik, ám teszi mindezt úgy, hogy közben folyamatosan azon járatja az agyát, mi is ez az egész, és hogyan működik. " - írja a scolar.hu

eddig 0 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ehhez a blog bejegyzéshez még nem szóltak hozzá!