Könyvajánló

Eddig még semmi nem keltette fel az érdeklődésed a könyvek világában ? Vagy csak új olvasásélményekre vágysz?
Ebben a kis könyvajánlóban megpróbáltam összeválogatni a legjobb regényeket :)

rebekaa 2012.05.10. - 09:12 15066 látogatás 12 bejegyzés

agatha christie- 10 kicsi néger

2012-07-13 22:54:34

 A krimi és a bűnügyi filmek kedvelőinek ajánlom ezt az olvasmányt, hiszen egy könyv is annyi élményt nyújthat, mint egy jó film :) 


"A könyv Agatha Christie legkeresettebb könyve több mint 100 millió példányt adtak el belőle, minden idők legnagyobb sikerű krimije.Tíz egymásnak ismeretlen ember érkezik a Néger-szigetre.A szigetet az ismeretlen és rejtélyes Mr. V. A. Lacky vásárolta meg, és egy pazar villát építtetett rá. A vendégek egy apró csónakon kelnek át, és érkeznek el a fényűző házhoz, ahol a két alkalmazott, Mr. és Mrs. Rogers fogadja őket. Hamar kiderül, hogy Mr. Lacky nincsen sehol, sőt arra is fény derül, hogy valójában még egyik vendég és a személyzet sem találkozott vele személyesen. Fred Narracot, a csónakos visszaindul a szárazföldre és megjegyzi, hogy nagy vihar készülődik, a tenger valószínűleg napokig háborogni fog.


A vendégek szobáikban a falon bekeretezve egy gyermekdalt olvashatnak, a Tíz kicsi néger mondókát." ( írja a wikipedia ) 


Vacsorához ülve a gramofonból rejtélyes hang szól , és minden vendéget gyilkosággal vádolnak... Az második haláleset után már minden szereplő tudja, hogy itt éri a végzet, hiszen a szigetet nem hagyhatják el...

eddig 0 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ehhez a blog bejegyzéshez még nem szóltak hozzá!