Foci Vb 2014

Minden a 2014-es Foci Vb-ről és általában a fociról és a világbajnokságokról!

peti 2014.06.05. - 08:50 13299 látogatás 22 bejegyzés

Csoda történt volna?

2014-06-20 18:29:34

A brazil-horvát nyitó meccsen sok mindent láthattunk, de egyik után sem merülhetett fel bennünk annyi kérdés mint ezután az eset után amely során a rokkantaknak külön fenntartott, kedvezményekkel és sorbaállás csökkentéssel járó szekciókban a tolószében ülök a meccs egyes kritikus pontjain hirtelen lábra szökkentek, mintha mi sem történt volna velük. A rendőrség az érintettek pechére nem hisz a csodákban, ezért csalásárt nyomoznak a fiatalok után. A gyanúk szerint a feketepiacon jutottak a rokkant jegyhez, melynek segítségével bejuthattak a mozgáskorlátozottak közé. Mindenesetre elgondolkodtató az eset és felmerülhet az emberben, hogy megér-e ez egyetlen meccset...?Hozzászólások száma: (0)

Hát ez nem jött össze a braziloknak...

2014-06-20 18:12:31

A nemrégiben lejátszott brazil-mexikói meccs előtt történt, hogy a brazilok szivatni akarták a mexikóiakat, de nem jött össze nekik. A videó, bár idegennyelven van, de annyit tisztán érthetünk belőle, hogy a brazilok egy számukra ördögien erős csípős szósszal kínálgatják a mexikói szurkolókat, melyet azok örömmel fogadnak és a reakciójuk: finom, édeskés, kellemes, nem csíp annyira...Hozzászólások száma: (0)

Kolumbia-Elefántcsontpart

2014-06-20 18:06:00

Megmondom őszintén, a meccs első félidejében én meg voltam róla győződve, hogy ez egy dögunalmas 0-0-ás meccs lesz. És bár az első feélidő valóban megfelelt ennek a leírásnak, a második félidő annál kevésbé!


Az első gólra nem kellett annyira rémesen sokat várnunk ugyanis a 64. percben Cuadrado bal oldali szögletét James Rodríguez a jobb felsőbe bólintotta – éppen Drogba mellől. 1–0!Nem sokra rá eldőlni látszott a meccs: Gutiérrez indította egy labdaszerzés után Juan Quinterót, aki nem hibázta el a ziccert (2–0), ám Gervinho nem sokra rá gyönyörű cselsorozat végén szépített (2–1)!Ezek után bár még próbálkozott az afrikai csapat, de nem jött nekik össze semmi, nyert Kolumbia!


 


Hozzászólások száma: (0)

Spanyolország-Hollandia

2014-06-20 17:55:19

Minden egyes néző a meccs elején egy véresen komoly és feszültséggel teli küzdelemre számított, de nem ez sült ki a spanyol-holland meccsen, ahol a spanyol válogatott 5:1 arányban szenvedett vereséget. Ez azért volt meglepő, ugyanis a vezetést a spanyol csapat szerezte meg, Xabi Alonso büntetőjével.


 


Viszont ezután a holland csapat válasza a csapatkapitánytól érkezett Van Persietől, aki egy óriási fejessel egyenlített, mely mozdulatsorából mémáradatt kerekedett az interneten! Egy kis ízelítő:


    


A második félidőt a felek már szakadó esőben kezdték, végül kiderült, hogy az égi áldás a spanyolokat siratja. Robben szép góljával – amelyet szintén Blind nagy passza előzött meg – már a hollandok vezettek (1–2), majd De Vrij szabadrúgás utáni fejesével már kétgólos hátrányban voltak a spanyolok, akik utóbbi gólnál kapustámadást reklamáltak, hiába. 1–3


 


Ezel után a hollandok csak szórakoztak a spanyolokkal, valódi alázás volt a meccs.


Hozzászólások száma: (0)

Mexikó-Kamerun

2014-06-20 17:54:41

ár az eredmény a meccs végén 1:0 lett mexikó javára, jócskán lehetett volna az 4:0 is...A meccs egyik főszereplője a játékvezető volt, ugyanis az első félidőben 3 azaz három teljesen szabályos góltól fosztotta meg a mexikói csapatot, akik a félidőben 0:0-val zártak, ennek a kameruni csapat nagyon örülhetett. A második félidőben viszont Peralta vágra a kapuba a labdát 10 méterről, így megszerezte, majd a későbbiekben meg is tartotta vezetését a mexikói válogatott.


A meg nem adott gólok


 Hozzászólások száma: (0)

Azért tényleg sajnálom őket...

2014-06-20 17:03:44

A VB-n leszerepelt spanyolokat nem túl barátságosan fogadják

odahaza. A játékosok napokig nem mernek kimenni otthonról. Egy nap

Torres öregembernek álcázza magát, de az utcán felismeri egy idős

néni, erre Torres bepánikol és hazarohan. Ugyanez történik másnap is.

Harmadnap Torres apácának öltözik, de az idős néni akkor is felismeri

és köszönti:

- Szia, Fernando!

Torres már nem bírja tovább, ezért megkérdezi:

- Hogyan ismert fel engem, néni?

Mire a hölgy:

- Hát nem ismersz meg bazdmeg ? Én vagyok az, Casillas.


Hozzászólások száma: (0)

Az esélyes csapat

2014-06-17 18:39:52

Argentína-Bosznia Hercegovina

2014-06-16 16:25:56

Az argentin labdarúgó-válogatott 2–1-re legyőzte Bosznia-Hercegovinát. Muhamed Besic, a Ferencváros bosnyák védője végigjátszotta a meccset.


A meccs első gólját bár az argentínoknak jegyezték, egy bosnyák szerezte,  nem más mint Besic, aki rekord gyorsasággal talált a saját kapujába, mindössze a 3. percben történt a szerencsétlen mozdulat, amiről a bosnyák nem tehet.


Ezután az argentin csapat picit leült, és nem történt semmi említésre méltó sem az első félidő hátralévő részében. Azonban a második játékrész már izgalmakban gazdagabb volt, ahol Messi a 65. percben 3 védőt kicselezve gólt lőtt.Ezt az akciót követően a 84. percben Vedad Ibisevic váratlan módon elgurította a labdát az argentín kapus mellett és gól született a megmozdulásból.Hozzászólások száma: (0)

Japán-Elefáncsontpart

2014-06-15 10:36:25

Anglia-Olaszország

2014-06-15 10:34:54

  <<  1 2 3  >>