A mindennapok

A mindennapok, amik vagy rosszak vagy jók.. Semmi sem lehet minden jó, mert után követi a rossz...

Anissa 2010.02.18. - 19:12 8442 látogatás 9 bejegyzés

The End

2010-03-02 21:28:16

Ne írjatok blogot:D


Rossz ötlet. De ha mégis írsz vmi jó nevet találj ki(:


Ez a blog bezárt...Személyes okok miatt.


xoxo Maci(:
Hozzászólások száma: (0)

Nem megy ez

2010-03-01 07:57:23

A hétvége jó volt, míg haza nem értünk... Rájöttem nem megy ez. Mikor búcsúzkodtunk akkor már majdnem kimondtam, hogy akkor most szakítsunk, de nem ment. Nem ment pedig már tudom ez lenne a leghelyesebb út, de mégsem bírom megtenni. Szeretem úgy a szívem mélyén, de amiket tesz velem az már nem állapot. Hogy néha elfelejti, hogy ott vagyok az már a bunkóság tetőfoka. Utálom emiatt, de nem bírom annyira utálni, mint szeretném. Utálok szerelmes lenni. Utálom az életet, mert egy rakás szar. Folyton küzdünk, hogy boldogok legyünk aztán egyszer csak hátbadöfnek és sok időbe telik míg újra felállunk. Március... Most lesz a névnapja. Tele a hócipőm vele. Utálom. Utálom magamat is, mert beleszerettem pedig nem akartam, mert tudtam, hogy egyszer úgyis átvág csak idő kérdése. Szerintetek mit tegyek?


www.youtube.com/watch


A tegnapom maga volt a pokol. Csak sírtam két órán keresztül az egyik barátomnak a telefonban és alig bírt megnyugtatni. Azt tanácsolta ne írjak a barátomnak, hogy találkozzunk. Várjam meg míg ő ír nekem. Azt hiszem ő nem fog írni. Ez biztos. Ha azt mondom neki soha ne találkozzunk nem fogunk találkozni és nem is fog keresni soha. Ezt már az elején elmondta. Szánalmas, amit csinál... 


Kérlek benneteket segítsetek!!!!Hozzászólások száma: (0)

Mi lesz hétvégén

2010-02-25 16:20:15

Alig várom. Igaz még beteg vagyok, de a hétvégét a barátomnál fogom tölteni. Még jó, hogy kijövök az anyukájával(: Remélem jó lesz, biztos jó lesz, mert ahol a barátom van ott jó helyen vagyok. Amúgy sem érdekel ki van ott ha ő ott van mellettem és átölel. Szóval így nekem mindegy hol vagyunk csak ő legyen ott. Sajnos így a blogolást is szüneteltetem pedig annyira szeretek írni. Ez az egyik szenvedélyem hamár nem tudok annyit beszélni akkor sokat tudjak írni;) Mondjuk tökre bírom ha vki tud beszélni, mert jó hallgatóság vagyok. Mondjuk barátom nem az a tipikus szószátyár, de nálunk a csend sem kínos. Igaz néha elég nehéz beszélgetést kezdeményezni, de néha kell, mert anélkül unalmas lenne.  A szerelem nem minden. Vak az biztos, de egy idő után elmúlik a vakság és akkor jön a rideg valóság, hogy milyen ember is, akit te elvileg szeretsz. Lehetsz csalódsz benne és akkor jön a szakítás, de ha ezt a próbát is kiálljátok akkor együtt maradtok és boldogok lesztek:) De sajnos az életben semmi sem megy könnyen ez nem mese itt nincs happy end. Néha szívunk, hogy tanuljunk belőle, de ha nem tudunk belőle tanulni akkor meg folyton ugyanazt a hibát fogjuk elkövetni és nem vezet semmi jóra. Igyekszem tanulni a hibámból és igyekszem megbízni az emberekben csak sajnos már, ahhoz túl sokan éltek vissza a jószívemmel. Néha nehéz újra felállni, de ezáltal lesz az ember igazán erős. A jellemünk ekkor fejlődik és leszünk, azok akik igazán akarunk lenni. Az évek során tapasztalatokat gyűjtünk és megtanulunk a fájdalommal, a haraggal, a boldogsággal és a szerelemmel is bánni...Hozzászólások száma: (0)

Egy jó film

2010-02-25 11:44:20

A címe The Runaways és a főszerepben pedig Kristen Stewart és Dakota Fanning. Kristen Joan Jett-et alakítja, a 70-es évek egyik legismertebb amerikai lányegyüttesének - a Runaways - volt a karizmatikus gitárosa, Dakota Fanning pedig Cherie Currie- ként tűnik fel a színen. A két hölgy között az életben igen szoros kapocs volt, ezért aztán nagy nyomás nehezedett a New Moon színésznőire hogy hihetően mutassák be barátságukat. Dakota szerint ezt azért tudták leginkább megvalósítani, mert ők a valóságban is nagyon jó barátnők. Dakota pedig így nyilatkozott a filmmel kapcsolatban:


A két lány nagyon közel állt egymáshoz, szóval a csók igencsak szenvedélyes lett. A drogozásos jelenetekben pedig B-vitamint használtunk - Kristennel mondtuk is egymásnak, hogy ettől biztos sokat nő majd a hajunk:) Nagyon élveztem a filmet a témája miatt is, mert ami benne van, az tényleg megtörtént, és nem csak egy kitalált történet egy 15 éves lányról, aki megvadult. Ez egy rock&roll hercegnő kialakulásának igaz története. Én egyszerűen csak azt mutatom be, amin Cherie az én koromban átment. Amikor ott vagy és énekled a dalokat, és csinálod azokat az ikonikus táncmozdulatokat, akkor úgy érzed, mintha tényleg egyike lennél ezeknek a lányoknak. Nagyon jó érzés!


Sztem jó film lesz érdemes megnézni(: 


Hozzászólások száma: (0)

Idézetek

2010-02-24 16:50:36Smile! It's easier than explaining why you're crying.

I'm not lazy, I just rest for a while before I get tired.

If you want me, it takes more than a wink, more than a drink, more than you think.

Két szabályom van, az első: mindig igazam van. A második: ha mégsem így lenne, kövesd az első szabályt. :D

Love is a serial killer - we're all just innocent victims.


" Az élet egy nagy szerepjáték. Mindannyian játsszuk az általunk választott karaktert, és csak egy dolog van ami kizökkenthet minket a szerepünkből, s az nem más, mint a szerelem. Mikor jön valaki, aki az első perctől kezdve átlát rajtunk, az ő szemében az álarcunk lehull és megsemmisül. Csupán az igazi énünk érvényesül, ha akarjuk, ha nem, és ez az, ami néha annyira megrémít minket, hogy legszívesebben hanyatt-homlok menekülnénk, de hamarosan rájövünk, hogy e nélkül nincs értelme az életünknek. "


Hozzászólások száma: (0)

Hosszú hét

2010-02-24 09:37:07

És az oroszlán beleszeretett a bárányba...

Milyen hülye bárány..

Milyen beteg, mazoista oroszlán! (Twilight)        


Hiányzik... Nagyon. Minden percben rá gondolok és mindig. Beférkőzik a tudatomba és nem ereszt. Sosem gondoltam volna, hogy végre összejön és boldog lehetek. Olyan hihetetlenül hangzik. Szeptember 12-e verőfényes nap a parkban egy padon. A szívem a torkomban dobog a számon nem jönnek ki a szavak. A pillantása, ahogy rámnéz teljesen megbabonáz. Olyan átható olyan simogató és olyan kedves és barátságos. Amikor véletlen hozzám ér akkor pedig szívem kihagy egy dobbanást. Mondta menjünk a játszótérre. Azt feleltem rendben veled bárhova csak velem lehess. Akár a végtelenbe is veled tartok csak érezze, hogy ott vagy és szeretsz. És ott volt mellettem pár centire az én hercegem, aki busszal jött... A fehér lovat meg majd bepótoljuk(: Nevetett mikor a hintán meglöktem. Még most is a fülembe cseng, ahogy felnevet. Minden olyan felhőtlen volt. Aztán a padon, ahogy megcsókol és utána magához húz és szorít, mintha nem lenne más alkalom csak az az egy. Boldog voltam és ő is, mintha minden egy csapásra megváltozott volna. Boldogság, szerelem, nyugalom. Én ehhez nem vagyok hozzászokva, de összejött és ez hihetetlen. És ennek már 5 hónapja és ugyanúgy szeretem még mindig és ő is engem. Néha kételkedem, hogy annyira szeret-e engem, de tudom. Ahogy ölel, megcsókol, ahogy rám néz.... Szeretlek(: Örökre.


http://www.youtube.com/watch?v=-J7J_IWUhlsHozzászólások száma: (0)

Ez nem lehet...

2010-02-22 10:45:16

Beteg vagyok:( Borzalmas meg fogok halni az unalomban. Bár végre megnézhetem a sorozatom befejező részét. A hősöket. Imádom. A kedvenc szereplőm Sayler. Tudom furán hangzik, de imádom, ahogy alakítja a szerepét. Tipikusan beteg feje van:D Ilyenkor csak a barátomat szeretem látni. Senki mást, mert mikor beteg vagyok akkor ok nélkül fel tudnak húzni az emberek és olyanokat tudok a fejükhöz vágni, amiket nem akarnék. Ezt viszont csak, azért teszem, hogy végre békén hagyjanak és egyedül szenvedhessek tovább. Egyszer a barátommal - még a kapcsolatunk elején - találkoztunk mikor beteg lettem. Másnapra ő is beteg lett. Szegény mióta velem jár már egy csomószor betegedett meg pedig nem is olyan betegeskedős típus. Szegényt veri a sors miattam... De attól még remélem, hogy szeret, mert én imádom Őt(: 


 


Hozzászólások száma: (0)

Minden jó ha a vége jó(:

2010-02-21 14:05:51

A keserűség nem hagy békén csak kavarog körülöttem, nem ereszt. Látják rajtam vmi nincs rendben, de én csak megyek mondván nincs semmi. Nem hiszik... jól is teszik. Még péntek van. Mikor jő már a szombat? Még az este megbocsájtásra lelek és ez boldoggá tesz(: Lefekszem aludni, de a rémálmok még mindig csak loholnak utánnam és belemásznak az elmémbe. Hagyom had másszanak nem tehetek úgysem mást csak azt, h csendben tűrök. Kialvatlanul ébredek... már csak pár óra és ha minden jól megy a karjaiban leszek. A buszmegálló kihalt csak egy boldog párocska ölelkezve vesz búcsút egymástól. Irigyekedve nézem őket, hátha nekem is ebben lesz részem. A busz közeleg én meg morzsolom a kezem. Mi lesz? Leszáll. Nézem őt. Ő is engem. Bátortalanul teszek egy lépést felé... és megölel. Hát nincs minden veszve. Bocsánatomat ezennel elfogadta. Kézen fogva megyünk haza és már nem félek semmitől hiszen tiszta szívből szeret és én is őt. Nincs ennél jobb ha vki viszont szeret és a fellegekben jártok. De a találkozó ideje végéhez közeledik. Kérlelem maradjon és ő egy szóra visszafordul és egy csókot nyom a számra...Hozzászólások száma: (0)

Rossz döntés

2010-02-18 19:21:54

Ha valakiben túlcsordul a féltékenység... Mit tegyen? Hát azt már megtanultam ne ellenőrizgesse a barátját. Én ebbe a hibába estem, amit pokolian megbántam. A szívem, mintha kettéhasadt volna. Mintha már nem tudnék újra igazán boldog lenni. Csak a bocsánatáért esedezem. Csak arra várok, h válaszoljon, de csak várok... Kezdek bekattani. Minden olyan sivár lett, olyan egyhangú olyan szomorú. Hallom, ahogy belül zokog a lelkem. A könnyeim már nem jönnek, mert már nem tudnak. A gondolatok meg csak kavarognak és öntudatlanul ülök és érzem rosszat cselekedtem, mert egy idióta vagyok. Borzalmas lesz holnap azzal a tudattal ébredni, h még egy napot át kell vészelnem, h találkozzunk. Biztos eljő majd a szombat is, de addig? Mi lesz addig?


 Hozzászólások száma: (0)