A fiúk

Egy 15 éves kis életemről ami teljesen átlagos. Mégis ha lekötne valakit csak tessék olvasni.

heni15 2010.02.08. - 22:09 4129 látogatás 5 bejegyzés

Csürörtök

2010-02-11 21:53:01

Ma délben keltem fel. Sohasem szoktam.Szeretek blogot írni de hiányolom a kommentárokat remélem majd egyszer elérem. Életem elég hétköznapi ám mégis van valami. Énekesnő szeretnék lenni. Félek egy kicsit hogyha összejönne majd egyszer akkor a magánéletemnek lehet annyi de egyszer élünk. És érzem hogy képes vagyok rá. Ma megnéztem egy filmet címe: A macskám a családo és a fiúk. Hú de helyes benne a főszereplő pasija. :) Na jó ezt kár fírtatni. De ajánlani tudom bárkinek nagyon jó kis film és velem egyidős kb. a csaj akiről szól. Tehát énekelni szeretnék csak az a baj nincs hol. Csak itthon. Aki tud segíteni akár helyet ahova feltunék lépni az írjon én mutatok felvételt és ha lehetne  mennék. Bárcsak. Na meg a táborok valami zenés táborba szeretnék menni majd a nyáron de azt sem agyon találok. Aki tud írjon. Na hát ennyi voltam mára. Holnap péntek azaz itt  hétvége lassan ugyan de gyógyulok. És ha itt a hétvége akkor talán xy is fent lesz msn en és remélem tudunk  beszélni. 


Jó éjt


Hozzászólások száma: (2)

MA

2010-02-10 22:10:12

A mai nap uncsi volt nem volt ma fent msn-en. Sajnos de még jöhet. Várok.


Hozzászólások száma: (0)

Végre

2010-02-10 08:44:32

Képzeljétek vártam rá másfél órát mikor azt monta hogy fél óra és jön. Akkor ráírtam 11 kor hogy szia én megyek és még kért 1 percetés jön. Hát én mndtam nekii hogy nem én megyek. Másnap reggel bocsánatot kért és kérdztehogy nagyon haragszok e. Én meg mondtam neki hogy annyira nem. De nem esett jól. Este most sem tudtam aludni nem tudom mi van velem. Ma szerda van egész héten itthon leszek betegen. Bevagyok rekedve így még énekelni sem tudok. Jaj de rossz.


Nah pá majd még írok.


Hozzászólások száma: (0)

Valentin nap

2010-02-08 22:21:02

Mindjárt itt a Valentin nap. Mindenki ünnepli csak én nem. Mindenki boldog csak én nem. Mindenkinek van kivel töltenie nekem nincs barátom. :( Milyen nap ez??? Semmi értelme. Nem fogok sehova menni aznap  minek csodálni a sok szerelmes párt akik nyalják falják egymást. Az engem nem fog felvidítani sőt. Ellenkezőleg. Mit is kéne csinálni aznap?! Talán végig ludni lenne a legjobb. De majd kitalálom.


Hozzászólások száma: (0)

Unalom van

2010-02-08 22:15:07

Hétfő van este negyed 11 és már elegem van. Itthon vagyok betegen kiírt az orvos egész hétre. Msn ezek vagyis msn eznék de nincs fönt senki olyan. Igen fiú van a dologban. Azt mondta fél órát várjak rá én meg hülye bele mentem. Nem igaz hogy nem  tud pontos lenni. Várok... Nem tudok mit tenni. Lehet vissza megyek a héten még a suliba meg a koliba. Talán ott jobban telik az idő. Egyébként azzal a fiúval akiről most szó volt semmi közünk egymáshoz. Szerinte túl nagy a korkülönbség...egyébként 3 és fél év. De ha ő úgy gondolja. De egyébként is az emberek nem parancsolhatnak az érzelmeiknek nem?


Hozzászólások száma: (0)