Fiúk vs Lányok

Kedves Olvasó!
Ez egy kis rásegítés a dolgok jó,és rendezett lefolyásához.Próbálok segíteni,sajnálom ha nem jön össze.
üdv: e

ewidens 2010.01.28. - 08:45 4924 látogatás 4 bejegyzés

Közvélemény kutatás:DÍrj!

2010-02-03 21:22:05

Mitgondoltok a becézgetésekről?


Én igazán szeretem ha egy fiú ezzel kedveskedik,de valaki nem rajong az elmés kis nevekért.Közvélemény kutatást tartok hogy mien nevekkel illetitek egymást a szerelmes pillanatokban,vagy egy édes éjszaka után:D


írjatok,és összegyűjtöm a leggyakoriabbakat:D


várom a kommenteket:)


üdv:e


Hozzászólások száma: (0)

Valentínnap varázsa(fiúknak ajánlom)

2010-02-01 17:08:19

Szeretem a valentínnapot,és gondolom sokan vannak ezzel így.Ha van kapcsolatom,ha nincs,mindíg ünneplem.A romantika megjelenés,meghitt alkalom,jó időpont egy szenvedélyes csókváltásra.


Törődésre vágyik az ember,és a legjobb ha ezt egy szerelmes ifjútól,vagy felajzott lánytól kapja meg.


Készülődés,izgalom,mint egy kisgyermek karácsonykor:)


Ajándék tippeket szeretnék megosztani a tisztelt publikummal: (remélem valamit tudok segíteni a szerelmeseknek)


fiúknak:


-virág(kicsit konzervatív,de minden lánynál bejön:P)


-plüss állatkák(cuki,és mindenkit levesz a lábáról)


-valami személyes(póló amin az illatod van,hidd el kedvező:D)


-romantikus vacsora,nosztalgiázás séta közben(valakinek ez többet ér mint bármilyen tárgy)


-névvel,vagy képel ellátot kis apróság:)


Eddíg ennyi jutott eszembe..de amit ne adj neki az vagy egy ruha...mert nem biztos hogy ismered az ízlését,vagy horgászbotot;)


Zárásul:én a valentínnapot életem nagy szerelmével fogom ünnepelni,szurkoljatok hogy minden sikerüljön amit elterveztem:)


üdv: e


Hozzászólások száma: (0)

Hódítási észrevételek(lányoknak)

2010-01-29 08:57:30

Felmerül a kérdés mindannyiunkban(hát illetve nem egészen,de tolerálom a másságot:D)...Hogyan hódíthatok meg egy srácot?


A legtöbb baj ebből adódik.Vagy nagyon akarom,és ezzel rontok el mindent,vagy nem akarom annyira és belenyugszom hogy ez összejött.Persze vannak dolgok amit belehet vetni az első randin,sőt a másodikon,és így tovább...


10 észrevételem,tanácsom:


*1. és mindenek feletti szabály...ne sietsd el a dolgokat.Nem azt mondom hogy feltétlenül cölibátust kell fogadni,hanem ha a lány mászik a pasira...akkor azt érzi hogy nem ő a férfi a kapcsolatban,és higyjétek el ez bosszantja őket leginkább!:)


*2...Sokat mosolyogj!Ezt kedvelni szokták...egy jókedélyű lány sokkal szívesen foglalkoztatja a fantáziájukat,mint egy mogorva,búbánatos lélek.


*3....(első randira)Ne öltözz túl kihívóan!Ha egyből kirakod amid van,azt fogja gondolni hogy könnyűvérű vagy,és nem kellesz neki sok időre elhiheted.Csak szolídan,de csinosan:)


*4...Ha megakarod csókolni...A lényeg a vonzerőben rejlik.Ne legyél túl eröltetett,de mégis hívd fel magadra a figyelmet.Érj hozzá minél többet,találj módot arra hogy valamilyen testrészeteknél folymatosan érintkezzetek.És ha épp olyan közelségbe kerültök,erőteljesen nézd a száját:)..Nekem bevált;)


*5...Ha hazakísér,mindenképp viszonozd valamivel neki ezt az apróságot!Egy kéz símogatással,egy öleléssel,vagy netán csókkal.Hisz ő se "ingyen" tette ezt:)


*6..Csak akkor vegyél fel magassarkút ha tökéletesen megy benne a járás!Hidd el egy pasinak nincs annál elrententőbb,hogy egy lány magassarkúban botlatozik...


*7...Legyél nőies!Érezze hogy ő az erősebb,és hogy megtud téged védeni.Elemi ösztön,segíts rá neki hogy jobban érezze:D


*8...Beszélj néha "többértelműen"!De ne fecsegj túl sokat.Találj olyan témát amiről ő is szívesen beszélget.És ha okos vagy akkor egyből az ujjad köré csavarod:)..Hisz minden mondatodból csak te kerülhetsz ki győztesen...


*9...Ne mondj mindenre NEMet!Persze nem a durvább dolgokra gondolok,hanem ha elhív sétálni akkor az már egy kínálkozó alkalom h magadba bolondítsd.Vedd észre ezeket a helyzeteket!


*10...Végül,légy ápolt!A randi előtt moss hajat,legyél jó illatú,és a szádra fordítsd a hangsúlyt...sok szerepe lehet a randi során:)Kezeddel is törődj azt is erőteljesen figyelni szokták:)


Remélem valamennyire tudtam segíteni,vagy tanácsot adni valamilyen dologban.Ezek sak a saját tapasztalataim,észrevételeim.Szép napot!


üdv: e


Hozzászólások száma: (1)

Kötődés,vagy csak játék?

2010-01-28 09:01:26

Először is,azzal kezdeném,hogy nem vagyok sem pszihiáter,sem diplomás terapeuta...csak egy egyszerű,mezei tinédzser,aki megosztaná a tapasztalatát másokkal.


Első bejegyzésként,a fiúk és lányok közötti kapcsolatot boncolgatnám kicsit.


Vegyünk egy 14 éves lány,és mellé egy 16 éves fiút,és fűszerezzük meg egy kis "gyerek szerelemmel".


Lány szempontjából:


-14 éves vagyok,bármit kezdhetek az életemmel,fiatal vagyok és bármire kapható,ezzel szemben vannak önértékelési problémáim,és már minden barátnőmnek van pasija csak én lógok ki a sorból,lehet hogy valamit nagyon elrontok,még nem is csókolóztam.


Fiú szempontjából:


-16 éves vagyok,baromi raj,bármelyik nőt megkapom,azt csinálok amit akarok,néha mégis kételyeim támadnak hogy ezt enm így kéne csinálni,egyszerre több csajom is lehet,én is kiis használom a helyzetet,de vágyom tudat alatt a normális kapcsolatra.


Szóval a belső feszültség,a bizalmatlanság,és az önbizalom hiány merül fel erőteljesen.Ettől lehet hogy együtt lesznek egy vagy netán több hónapig,de közel sem biztos h ők erre vágynak.A lány bátortalan más irányba nézni, a fiúnak jó hogy van egy biztos pont és mellette bármit tehet.Persze ennyi idősen ne is számítsunk másra.Igazi férfi-női kapcsolat majd csak a nagykorúság után következhet be.(úgy igazán)Viszont a testi vágy,és a teljesíteni akarás,az hogy "mit mondanak mások" fontosabb mint a párkapcsolat.


Tanács:Fontossági sorrendet kell összeállítani.Hogy most mi a fontos?Az hogy a barátnőknek mesélhetjük hogy így meg úgy lefeküdtem Vele?Vagy egy pasi akivel jól megvagyok és örődik velem.Fontos eldönteni mit is akarunk valójában...


üdv: e


 


 


Hozzászólások száma: (0)