/ Blogok / LÉLEK / Süllyedés

Süllyedés

Lassacskán feladom!

annikaweb 2019.09.27. - 21:46 163 látogatás 3 bejegyzés

Hosszan

2019-09-30 08:16:32
A szomorúság végtelen.
Hosszan kacskaringózik a fekete lepelbe csomagolt lelkünk véres folyóin. Lassan, lépésenként roppan bele mindenki, még ha nem is tud róla. Ez az érzés, az egész megfoghatatlan és elmagyarázhatlan, mindössze csak annyit tudunk róla, hogy irtózatosan fáj és folyamatosan őről belülről. És lassan napok, hetek telnek el, aztán összeroppansz, megtörsz, belesüllyedsz ebbe a gödörbe. És nem tudsz érezni, de mégis érzel valamit: a boldogtalanság végtelen hatalmát. Utálod, és mégis elfogadod, mert nem tudsz mit tenni ellene, mert a segítség nem jön, mert nem tudsz már mit tenni.
Napról napra jobban eltünsz a tömegben, nem akarsz feltünni senkinek. Láthatatlan leszel, de a betegség megmarad és óráról-órára egyre többet követel belőled. De te nem tudsz mit tenni, oda adod magadat és mostmár az övé vagy.
Aztán megölöd magad, mert elnyomott téged! És rájössz: tényleg ez az egyetlen megoldás, mégha lesznek emberek is, akik megsiratnak.
Azt hiszem valahogy így fog majd hangzani a búcsúm. Fájdalmasan és kegyetlenül.
Hozzászólások száma: (0)

Azt hiszik

2019-09-27 22:01:26
Mindenki jobban tudja, mint én... nem ismerős? Folyton szarul vagyunk és senkinek sem tűnik fel... nem ismerős? Szép lassan meghalsz belülről és egyszer csak nem ébredsz föl, amikor suli után lefekszel pár órára... nem ismerős?
Tapasztalatból mondom: sok enyhe nyugtató sokat segíthet pár óráig, de ha a végét szeretnéd és van alapos indokod, ami nem az, hogy szakítottál a barátoddal/barátnőddel, akkor xanaxot ajánlok piával, egy vadi új pengét és egy csendes szobát....
Hozzászólások száma: (0)

Tegnap, ma vagy holnap?

2019-09-27 21:50:04
Tudatukon kívűl kergettek bele a gödörbe, csak mire észrevették , már túl mélyen benne voltam. Időről-időre összeroppanok és ki tudja, meddig tudom még magamat nagyjából fenntartani. Senki vette észre még a konkrét segítség kérésemet se, még azt sem, amikor ordított rólam, hogy a szakadék utolsó kövén hintázok.
Hozzászólások száma: (0)