Süllyedés

Lassacskán feladom!

annikaweb 2019.09.27. - 21:46 2748 látogatás 8 bejegyzés

Csillagok

2019-12-31 22:13:53
Még mindig itt vagyok... meglepő.... a szobámba foszforeszkáló csillagokat kértem karácsonyra...Vílágítanak is, érzem a biztonságot. Mégis akárhányszor rájuk nézek a sötétben, rádöbbenek, hogy közéjük vágyodom! Hogy én is körülöttük lebeghessek, hogy ne érezzek súlyt...hogy megfagyhassak.
Hozzászólások száma: (0)

?

2019-12-01 21:35:54
Üres vagyok! Egy haszontalan kis senki, aki nem képes még egy nyamvadt örömre se. Egy igazi, vidám nevetésre.
Néha elgondolkodok, hogy vajon más is érzett-e már így, és rádöbbenek, hogy igen, meglepően sokan. És mindenkinek rossz, de mindig van, akinek rosszabb.
Hozzászólások száma: (0)

Álarc

2019-11-16 17:05:11
Mindenki jegyezze meg: Nem láthatják, hogy fáj, mert az még jobban kínoz majd titeket, hogy gyengének láttak.
Hozzászólások száma: (0)

Kín

2019-11-16 17:03:58
SEGÍTSÉG! Könyörgöm mentsen meg valaki, ez a valami lenyom, és nem tudok felállni! Nem fáj, de mégis kínzóan bánt. Kínoz engem!
Azt hiszem itt az ideje beletörődni, hogy számomra az élet lassan véget ér, hogy nem élhetek meg éveket és nem láthatom többet a napot. Az igazi fényt!
Hozzászólások száma: (0)

Nem tudom...

2019-11-08 09:20:40
Újra itt van és újra "érzem"! Olvastam egy könyvet, ahol Semminek hívták. Én is így fogom, mert ez a legtalálóbb szó Rá. Itt ülök a hittan órán, hallgatom a beszédeket az örök bocsánatról, a megváltásról, az örök életről, de nem érdekel. Szomorú vagyok, és hiányzik valami. Sírni szeretnék, de nem megy. Nem tudok!
Meg akarok halni!
Hozzászólások száma: (0)

Hosszan

2019-09-30 08:16:32
A szomorúság végtelen.
Hosszan kacskaringózik a fekete lepelbe csomagolt lelkünk véres folyóin. Lassan, lépésenként roppan bele mindenki, még ha nem is tud róla. Ez az érzés, az egész megfoghatatlan és elmagyarázhatlan, mindössze csak annyit tudunk róla, hogy irtózatosan fáj és folyamatosan őről belülről. És lassan napok, hetek telnek el, aztán összeroppansz, megtörsz, belesüllyedsz ebbe a gödörbe. És nem tudsz érezni, de mégis érzel valamit: a boldogtalanság végtelen hatalmát. Utálod, és mégis elfogadod, mert nem tudsz mit tenni ellene, mert a segítség nem jön, mert nem tudsz már mit tenni.
Napról napra jobban eltünsz a tömegben, nem akarsz feltünni senkinek. Láthatatlan leszel, de a betegség megmarad és óráról-órára egyre többet követel belőled. De te nem tudsz mit tenni, oda adod magadat és mostmár az övé vagy.
Aztán megölöd magad, mert elnyomott téged! És rájössz: tényleg ez az egyetlen megoldás, mégha lesznek emberek is, akik megsiratnak.
Azt hiszem valahogy így fog majd hangzani a búcsúm. Fájdalmasan és kegyetlenül.
Hozzászólások száma: (0)

Azt hiszik

2019-09-27 22:01:26
Mindenki jobban tudja, mint én... nem ismerős? Folyton szarul vagyunk és senkinek sem tűnik fel... nem ismerős? Szép lassan meghalsz belülről és egyszer csak nem ébredsz föl, amikor suli után lefekszel pár órára... nem ismerős?
Tapasztalatból mondom: sok enyhe nyugtató sokat segíthet pár óráig, de ha a végét szeretnéd és van alapos indokod, ami nem az, hogy szakítottál a barátoddal/barátnőddel, akkor xanaxot ajánlok piával, egy vadi új pengét és egy csendes szobát....
Hozzászólások száma: (0)

Tegnap, ma vagy holnap?

2019-09-27 21:50:04
Tudatukon kívűl kergettek bele a gödörbe, csak mire észrevették , már túl mélyen benne voltam. Időről-időre összeroppanok és ki tudja, meddig tudom még magamat nagyjából fenntartani. Senki vette észre még a konkrét segítség kérésemet se, még azt sem, amikor ordított rólam, hogy a szakadék utolsó kövén hintázok.
Hozzászólások száma: (0)