Phoenix blogja

Szerelem, család, suli, munka, barátok és más dolgok. Csak az élet :D

Az én szemszögemből.

Phoenix 2019.01.17. - 19:08 6262 látogatás 21 bejegyzés

Testi-lelki rotty

2019-02-26 16:45:04
,,Mikor a legkevésbé várjuk, a természet egyszer csak megtalálja a leggyengébb pontunkat. (...) Most azt kívánod bárcsak semmit se éreznél. Talán soha nem akartál érezni semmit. (...) Annyi mindentől megfosztjuk magunkat, hogy meneküljünk a kíntól, hogy 30 éves korunkra kiüresedünk. És egyre kevesebbet tuduk adni egy új kapcsolatban. Megéri megtagadni a szívünket, hogy ne érezzük a fájdalmat? Pazarlás."

,,Az a felismerés, az a folyamat, amely a kémiából indul, majd vonzalommá és tökéletes partnerekké, egymás cinkosaivá tesznek két embert, briliánsan vonul fel előttünk."

Tudom, hogy a szeretet a tettek és nem a szavak bizonyítják...Deee valahol azt hiszem, csak azért engedném el magam teljesen, hogy ráébredjen, ő is ugyanúgy szeret engem, mint én őt. Amikor ez semmire sem kötelezi őt. Ez a szomorú és ugyanakkor talán így sikerülne őt elengednem ebben a tekintetben. Ki akar az élete végéig bizonytalanságban élni?...Ha letennék erről egyikünk sem lenne hibás. Én nem várok rá az idők végezetéig, ő pedig nem elég elkötelezett irányomba. Nincs ebben semmi.

Nem tudom miért fáj ennyire. Nem tudom miért érzem azt, hogy belepusztulnék a hiányába. Ennyire még soha nem függtem senkitől. Ő nem érzi azt amit én érzek. Úgy hiszem fogalma sincs róla mennyire szeretem.

Nagyon szomorú lennék, ha el kéne engednem. De elengedném.

Ja, amúgy vasárnap találkoztunk ahelyett, hogy kipihentem volna a náthát. Pedig ő is mondta, hogy inkább nem kéne..de hát ez ilyen. Most pedig visszaestem egy jó kis torokgyulladásba meg lázas állapotokba. Faca. És persze ismét összezavart...
eddig 0 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ehhez a blog bejegyzéshez még nem szóltak hozzá!