Phoenix blogja

Szerelem, család, suli, munka, barátok és más dolgok. Csak az élet :D

Az én szemszögemből.

Phoenix 2019.01.17. - 19:08 4765 látogatás 12 bejegyzés

Szerelmi maszlag

2019-01-17 20:25:16
Arról a bizonyos személyről nem tudom, hogy írjak-e az elejétől, vagy csak in medias res kezdjek bele...Egyet biztosan tudok:


Nem fogok ódákat írni róla, leginkább az érzésről nem, mert már tudom, hogy ez sem a legjobb. Nem akarom, hogy délibáb legyen belőle, és végül magába a szerelembe legyek szerelmes. És a róla írt verseimet sem fogom ide kiteregetni. Nem is tudom most így hirtelen mit írjak róla. Zavarba gyüttem :D


Lehet inkább vele kéne mihamarabb megbeszélnem mivel bántott meg a legutóbbi két alkalommal...látjátok? Megint a halogatás. És belül meg fortyogok. Úgy össze tudtam volna vele veszni tegnap...DE NEM, MERT TARTSUK MEG A HARMÓNIÁT, A JÓ VISZONYT, AZ MINDENNÉL FONTOSABB. Hát nem, néha nem. Most ez nem volt aktuális, mégsem nyitottam ki a számat. Mostanában nem vagyok elég hiteles magamhoz. Elhallgatok dolgokat, belém került egy tüske, amit nem húztunk ki időben. Most pedig halmozódik, még mélyebbre fúródik, és mint írtam is ennek egyszer ki kell törnie. Még gondolkozom, hogy ,,eltűnjek"-e előle három napra, vagy ne. Vagy csak kettőre, netán egyre..Tudom, hogy ez nem megoldás. De még mindig jobb, mint a szónélküli eltűnés. Amit tökélyre fejlesztettem egyébként.. De most már bejelentem, mielőtt eltűnök xd Viszont ezen is javítanom kell.


Amúgy hiányzik. Most is. Milyen érdekes, hogy el kezdtem írni róla, és hirtelen elkezdett hiányozni, és előjött valamicske jó érzés vele kapcsolatban (annak ellenére, hogy haragszom rá). Hm, fura. Ahh...istenem. Nehéz az élet. Lehet mindjárt fellépek facebookra. (Holnap reggel akartam utoljára.)
.
.
.
Nocsak,nocsak három szívecske is az üzenetében.....Mivan veled Móúni?
Attól még haragszom rád, bizony. Ahh..miért ilyen nehéz?
Miért nem tudnánk simán csak együtt lenni és miért nem tudunk simán csak szerelmesek lenni egymásba?


Ilyen tök simán, tudjátok. Vagy ez már túl egyszerű lenne? Bocsánat akkor.


Még mindig vágyom a vele való párkapcsolatra. Mert ez is előjött most bennem. Ezek a pozitív érzések kezdenek visszaakaszkodni rám. De ez nem sima párkapcsolat, ami tartana 1-2 évig, nem. Ez ilyen 10 de inkább 20-30 évig tartó LELKITÁRSI kapcsolat. Erre vágyom, és még mindig vele, nem mással. Bíztató egyébként, hogy elviekben, ő is egész életére keres magának párt, legalábbis egyszer ezt mondta. De nem úgy tűnik, mint aki megtalálta.


Meg kell vele beszélnem a dolgokat. Majd...(halogat)


Lehet amúgy, hogy ezen a szerelmi maszlag téren csak erre fogom használni a blogot. Hogy visszataláljak hozzá.


Na, zárásképp itt hagyom nektek a tegnapi zenét, amire bőgtem:


https://www.youtube.com/watch?v=pbMwTqkKSps


,,És akkor hirtelen rám tört a sírás, mintha nem is én irányítanám.(...) Hihetetlen amúgy, hogy az ember mennyi hülyeséget követ el...és mennyiszer nem tanul a hibájából..."
eddig 0 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ehhez a blog bejegyzéshez még nem szóltak hozzá!