Phoenix blogja

Szerelem, család, suli, munka, barátok és más dolgok. Csak az élet :D

Az én szemszögemből.

Phoenix 2019.01.17. - 19:08 4764 látogatás 12 bejegyzés

Return

2019-01-17 20:03:34
Néha fogok ám majd adni magyar címet is a bejegyzéseimnek..:D De most ez van.


Eltelt pár év, természetesen változtam, ahogy az eltelt évek általában megváltoztatják az embereket. Elég sokat változtam. De ilyen vegyesen. Vagy hát én már nem tudom. Van amiben fejlődtem és van,amiben csak rosszabb lettem. Az embernek a démonjait nehéz legyőzni. Nekem is még van egy pár..


És hogy most hogy érzem magam?


A ,,legsötétebb nap"-on túl vagyok, ami december 20-án volt. (Tiszta természet gyermeke vagyok, december 21-e ugye a leghosszabb éjszaka volt.) Most pedig ilyen monoton szr van bennem. Nyomasztó, és egészen délutánig úgy éreztem magam, mint egy időztett bomba, egy szunnyadó vulkán (ami egyszer még biztosan ki fog törni..nem lehet örökké elfojtani semmit sem..).


Ez a ,,nyomasztó szr"-nak nevezett dolog több mindent foglal magába. Iskola, jövő, elhalogatott, elcsúszott feladatok, szerelmi maszlag, és úgy általánosságban az emberi kapcsolataim, azon belül is leginkább a barátok kérdése.


Aztán miután beszéltem a biológia tanárommal, a jövőt illető feszültségből nyugodtság lett. Majd beszélgettem a töri tanárommal is, és neki köszönhetően végül fel is dobódtam. Jó fej volt. A harmadik delivenssel, az irodalom tanárrommal végül nem beszélgettem, kifutottam az időből. A kérdés egyébként a biológia, történelem, irodalom emelt érettségi volt. Se a biosz, se töri tanár nem támogatta. Amit hát "alap esetben" magamra kéne, hogy vegyek, össze kéne omlanom meg minden, de nem ez történt. (Várjuk ki az irodalom tanárt...) Valószínűleg azért, mert bár nem támogatták az ötletemet, de ettől függetlenül elérték, hogy a jövőbe tekintsek, jövőképet vonultattak fel előttem, pozitívak voltak. És nekem erre van szükségem. Erre később még visszatérek.


Az már biztos, hogy bioszból fogok érettségizni, de ennél többet, konkrétabbat nem tudok, ezért akarok majd beszélgetni az egyik tanárnővel a suliban, aki pályaorientációval foglalkozik, hátha közelebb kerülök magamhoz. És itt jön képbe a halogatás...ugyanis már téli szünet előtt el kértem tőle a pályaorientációs tesztet, de még mindig nem csináltam meg és adtam le neki..És a biosz tételekkel is el vagyok maradva. De most bevezetek egy új szabályt, mégpedig azt, hogy ha valamit el határozok, akkor annak a folyamatnak a megkezdését, 72 órán belül végre kell hajtanom.


A suli meg hát suli, főleg az utolsó évben...hajtani kell ezerrel, és kicsit idegesítő, hogy amikor te már tanulnád a tételeket, ismételnél, kétszóval készülnél az érettségire, még akkor is nyomatják az új anyagot. És én speciel kicsit visszaveszek a ledületből, mondván inkább az érettségi legyen meg, mint a félévi (persze az évvégi azért számít), de azért bukásra nem állok semmiből, a minimum kettes megvan mindenből. Átlagban olyan hármas-négyes között ingadozok szerintem, bár még nem néztem átlagot, de én így érzem magam. Örülnék, ha összesgében négyes lenne az érettségim. Remélem sikerül is.
eddig 0 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ehhez a blog bejegyzéshez még nem szóltak hozzá!