Valentin napra várva

Szerelem minden mennyiségben - csak Nektek, csak most, csak a KamaszPanaszon!

admin002 2010.01.21. - 16:55 155387 látogatás 46 bejegyzés

DIY - kreatív ajándékötlet

2013-01-30 12:29:43

 kratív ajándék Valentin napra - mindkét nemnek adható, egyszerű, ötletes DIY ajándék. egy buborékfújó, "you blow me away" felirattal :)Hozzászólások száma: (0)

a valentin nap wiki

2013-01-28 14:08:05

mit is kell tudni a valentin napról?


Szent Bálint napján (február 14-én) tartják főleg az angolszász országokban a Bálint-nap (angolul Valentine's Day) ünnepét, amely Magyarországon az angol név közvetlen átvétele miatt sokak számára mint Valentin-nap vált ismertté és népszerűvé az 1990-es évektől kezdődően. Ezen az ünnepen (amelynek vallási eredete az idegen elnevezés elterjedése miatt Magyarországon elhomályosult) a szerelmesek megajándékozzák szerelmüket.


A szokás eredete, hogy Szent Bálint, Terni (akkori nevén Interamna) püspöke a 14. században a jegyesek és fiatal házasok védőszentjévé vált Angliában és Franciaországban. Ennek a szentről elterjedt egyik történet képezte az alapját. Eszerint mielőtt keresztény hite miatt II. Claudius császár idején kivégezték, Bálint a hite erejével a börtönőre vak leányának visszaadta a látását. Mielőtt – a hagyomány szerint – február 14-én kivégezték, búcsúüzenetet küldött a lánynak, amelyet így írt alá: „A Te Bálintod.” Ez a Bálint-napi üzenetküldés eredetének leggyakoribb magyarázata. A legenda szerint a püspök a szerelmeseket a keresztény szokások szerint megeskette egymással, köztük katonákat is, akiknek az akkori császári parancsok értelmében nem lett volna szabad házasságra lépni. A friss házaspárokat megajándékozta kertje virágaival. A hagyomány úgy tartja, hogy ezek a házasságok jó csillag alatt születtek. A vallásos, az egyházi liturgiában gyökerező eredete ennek az ünnepnek Jézusnak, mint égi vőlegénynek a megérkezése az égi esküvőre. A római-katolikus naptárnak (Calendarium Romanum Generale) az 1970-es évi reformjakor e szent és emléknapja az előírt egyházi liturgiából eltűnt, hogy helyet adjon a történelmileg bizonyítható szaloniki születésű szent testvérpár, Konstantin-Cirill († Róma, 869. február 14.) és Szent Metód liturgikus ünnepének.


Ennek a napnak a népszerűsége a virágkereskedésnek és különösen az ezt szolgáló reklámoknak köszönhetően megnövekedett. A napot átszövi sok hagyomány, ugyanúgy mint az 1990-es években népszerűvé lett, az USA-ból és Írországból importált Halloweennek.

 


Hozzászólások száma: (0)

valentin 2013

2013-01-27 13:33:34

drága olvasók! az idei Valentin-nap egyre közelebb és közelebb van, ha a naptárra nézünk. tervem szerint mostantól kezdve minden nap egy kis trükkel, ötlettel, cikkel, képpel, vagy hangulatot fokozó aprósággal fogok itt jelentkezni - ha pedig követtek, ígérem, tökéletes Valentin-napotok lesz!Hozzászólások száma: (0)

amire minden nő vágyik...

2011-02-10 21:10:45
Az igazi nőnek csak a szemét nézd, és azt sem kívülről, hanem a lelke felől. Először meg kell érezni a lelkét. Ha a lelke felől nézed, az első réteg a félelem, a múlt és a jelen sebei. Ha ezzel megtanulsz bánni, akkor láthatod a második réteget, a gyengédséget, a cirógatás vágyát. Ha ezt is látod, a harmadik rétegben látod az öröm pajkosságát, a negyedikben a harag villámait, az ötödikben a harmónia vágyát, a hatodikban a gyönyör cirógatását, és a hetedikben azt a szeretetet, ami teljesen a Tied. Minden igazi nő hét fátyoltáncot táncol, és régen elvesztél, ha a fátylat, a keblei halmát, vagy a csípőjét nézed. Csak a szemét nézd, a teljesen ruhátlan lénye, az örömtől hullámzó, vagy fájdalomtól görnyedő teste minden apró titka a szemében van.
(Müller Péter)
Hozzászólások száma: (0)

generációnk szivecskéi

2011-02-09 21:05:25
mennyi szív emotikont láttunk-rajzoltunk már? mi is odabiggyesztettük leveleink, beszélgetéseink végére valamilyen módon. a legismertebb (L) az msn beszélgetések szülöttje, majd jött a "kacsacsőrhárom", azaz ő <3. de az idei év szivecskéje nem más, mint a c?. nem is hinnéd, de ha sokáig nézed, ez tényleg egy szivecske.

boldog cyber-valentin napot!
Hozzászólások száma: (0)

Szerelmi horoszkóp - Milyen társ vagy Te, mil

2010-02-07 16:27:30

Milyen társ vagy? Szerelmi horoszkóp

KOS (III. 21–IV. 21)

Tüzes, vakmerő, akaratosForróvérű, lelkes, és nagyon szexi. Az egyik leghatározottabb típus, mindig tudja, hogy mit akar. Magabiztos és lelkes. Ha szerelmes, akkor csak egybe, de abba nagyon. Elvárja azonban, hogy partnere ugyanúgy lelkesedjen őérte. Ha valamit elhatároz, nehezen téríthető el szándékától, ha valakit nagyon meg akar szerezni, azért kitartóan képes harcolni.  Általában sikeres, hiszen lendületes, szenvedélyes és éleseszű. Féltékeny típus, szereti, ha ő irányítja a kapcsolatot, ám cserébe hűségesen kitart szerettei mellett a legnehezebb körülmények között is, s ha kell, keményen dolgozik, küzd értük.BIKA (IV. 21–V. 20.)

Hiú, büszke, érzékiSármos, érzéki, higgadt, kitartó. Nem keresi a legrövidebb utat, ám mivel szereti a nyugodt életet, ha megtalálta az igazit, mindent belead, nem csapodár típus. Szilárd, stabil jellem és biztos a dolgában. Türelmes és megbízható. Nagyszerű barát és jó tanácsokat tud adni. Birtokló típus, keményen, szenvedélyesen szeret, a testi szerelmet mindennél fontosabbnak tartja. Olykor hajlamosak vad, hisztérikus természetre. IKREK (V. 21–VI. 21.)

Okos, talpraesett, kalandvágyóTársaságkedvelő, vitatkozó és szókimondó. Testileg és szellemileg is elragadó.

Elképzeléseit tehetségével, eszével könnyen megvalósíthatja, ha van hozzá kellõ kitartása, akaratereje. Szereti a változatosságot, ezért, ha szeretnénk őt megtartani, sose engedjük, hogy teljesen megismerjen bennünket, legyünk változatosak, érdekesek.  Szórakoztató, aki mellett sosem unalmas az élet. Mindig mindenről lehet vele beszélni, mindig előáll valami új ötlettel, meglepetéssel. Kalandvágyó, energikus társ illik mellé.

 

RÁK (VI. 22–VII. 22.)

Romantikus,oltalmazó, törődőEgész lénye vonzó, kellemes. Romantikus, lelkében könnyen csábuló, érzékeny típus. Hatalmas erővel képes szeretni. Szüksége van a szeretetre, s bár nem mutatja, könnyen levehető a lábáról egy kis kedvességgel, hízelgésel.  Ha elkötelezi magát, az egy életre szól. Született társ, aki többnyire igen korán házasodik és vállal gyereket, és akinek a család mindennél fontosabb.


OROSZLÁN (VII. 23–VIII. 23.)

Szenvedélyes, nagyvonalú, uralkodó

Uralkodói megjelenése mellett intelligens, erős, méltóságteljes, nagyvonalú. Szereti a kihívásokat, ezért általában olyan partnert akar megkaparintani, aki elérhetetlennek tűnik, akiért küzdeni kell. Szenvedélyes szerető, odaadó és hűséges. Ha kell, erős és határozott, máskor gyengéd, simulékony, becéző, mindaddig, míg azt nem érzi, megszerezte a zsákmányát. Szerelmének mindent megad, teljesíti legtitkosabb vágyait is, és a csillagokat is lehozza neki az égről, ám cserébe feltétlen odaadást vár el. Kellemetlen tulajdonságai lehetnek a féltékenység, a túlzásba vitt uralkodni akarás, a birtoklásvágy.SZŰZ (VIII. 24–IX. 23.)

Okos, kritikus, maximalistaMeglehetősen tartózkodó típus, ő a két lábon járó realitás.  Mind lelkileg, mind testileg közel kell kerülnünk hozzá, és nem ajtóstól rontani a házba, hanem hosszú évek alatt, kitartóan imádni, és elfogadni őt. Nehéz elsöprő érzelmeket kiváltani belőle, mivel azokat ritkán mutatja ki, és akkor sem hevesen, mert fél az érzelmi bonyodalmaktól.

A Szűz jegy ritkán éli át az elsöprő testi vágyat, nem érti, mások hogyan veszíthetik el a fejüket a szerelemtől.  A csalódástól való félelme akadályozza, hogy elengedje magát, lángoljon. Ha viszont jól érzi magát a kapcsolatban, mindent megtesz a másikért. Az ő szerelme csöndes, nyugodt és tiszta szívből jön. Gyakorlatias és akadékoskodó, mindig azt akarja, hogy övé legyen az utolsó szó, ám ezt öniróniával ellensúlyozza.  MÉRLEG (IX. 24–X. 23.)

Vonzó, kedves, ellenállhatatlanSajátos, egyedülálló vonzereje van. Kreatív, enrgikus és nagyon társas. Utál egyedül lenni. Szeret társaságban csillogni, könnyed, csevegő, levegős, akár a jegy, amelyben született.

Mellette sosem lehet unatkozni. Mindenkivel kedves, akivel találkozik. Általában sokan vannak, akik kegyeire vágynak, és mivel imád flörtölni sokszor tűnik úgy, hogy szerelembe esett. Azonban ezek a kapcsolatok csak átfutnak az életén, igazán komolyan csak azt veszi, aki legalább olyan mélyen őszinte és tapintatos, emberszerető, mint ő. Ha megfelelő partnerre akad, egész életében megmarad mellette, mivel rendkívül hűséges.  Szüksége van a szerelemre, ilyenkor teljesítőképessége, munkabírása is megnő, és látványosan szenved, ha szerelmi csalódás éri.  Ugyanakkor könnyű visszacsábítani, és kiengesztelni.SKORPIÓ (X. 24–XI. 22.)

Szenvedélyes, birtoklóKülönös, kissé titokzatos.  Bár vágyik a szerelemre, mégis megálljt parancsol magának. Először mérlegel, aztán dönt. Irgalmatlanul megküzd a kiszemelt kedvesért, akinek nehéz lesz ellen állnia a Skorpió egyéniségének, akinek modora kedves, lebilincselő, elbűvölő, szemével megigézi „áldozatát”. A Skorpió szőröstül-bőröstül akarja megszerezni társát, és birtokolni kívánja. Mélyen szeret és hasonló intenzitást vár el partnerétől is. Nem tűri, ha nem figyelnek azonnal rá, utálja a mellőzöttség érzését. Titkolózni, hazudni  megbocsáthatatlan. Ha megcsalják, keményen bosszút áll.

Hatalmas önuralma ellenére lelke mélyén romantikus, a tartós párkapcsolatokat szereti.NYILAS (XI. 23–XII. 21.)

Optimista, lobbanékonyJó természettel megáldott, derűlátó, szertelen, kíváncsi. A szerelem számára az élet velejárója, nagyon könnyű elcsábítani, de megtartani sokkal nehezebb. Rendkívül sportos, szereti a természetet, és rajong az állatokért. Számára az igazi összhang az, ha hosszú órákat átbeszélhetnek sétálva, túrázva.

Igen barátságos, őszinte és kitárulkozó. Rendkívül optimista, ritkán kerül lelki válságba. érző, meleg szíve van. A gyengéd irányítás ellen sosem lesz kifogása, sőt, el is várja, hogy partnere erősebb legyen nála, ám a korlátokat nem tűri.BAK (XII 22–I. 19.)

Fegyelmezett, szigorúCsendes, halk modorú, finom, nyugodt - látszólag. Lelke mélyén gyakran bizonytalan és gyanakvó. Szenvedélyes, érzéki. Szereti a kihívást, ám képes olyan kíméletlenül harcolni céljaiért, hogy gyakran feláldozza barátait, szeretteit. Azután éppen ő szenved legjobban akaratos döntéseitől.Mint életében minden mást, a szerelmet is komolyan veszi. Csak azok közelíthetik meg, akik nem flörtöt, szerelmei huzavonát akarnak játszani.  Hűséges társ, akiben bármilyen körülmények között megbízhatunk, és számíthatunk a segítségére. Az a típusú ember, aki képes támaszt nyújtani, komoly hátteret biztosítani.VÍZÖNTŐ (I. 20–II. 19.)

Szeretetreméltó, gondos, független Nagyon független, kedves személyiség. . Érdekes, izgalmas tele van ötlettel, ezért mellette az élet soha nem unalmas, egyhangú.

 Imádja a hódító játékokat, lételeme a szerelem. Ha valakit be akar hálózni, a kiszemelt legtöbbször észre sem veszi. Ha szerelembe esik, akkor nagyon. A féltékenységet nem tűri, nem viseli el, hogy megszabják neki, mit csináljon.

Ha elkötelezi magát, és ha olyan társra akad, aki nem korlátozza szabadságában, és tiszteli függetlenséget ő maga, ugyanezt biztosítja párja számára. Nehezen dolgozza fel, ha úgy érzi, hogy helyettesíthető, nem valószínű, hogy a csalódást okozó félnek újabb esélyt adna.


HALAK (II. 21– III. 20.)

Ragaszkodó, érzelmesKiismerhetetlen, akár a tenger. Alaptermészete nyugodt, csendes, de iszonyú viharok dúlnak a lelke mélyén. Szerelmes típus, mondhatni a szerelembe szerelmes, ám ahhoz, hogy lépni merjen, bátorságot kell merítenie. Ha azonban úgy érzi, kedvező a visszajelzés, párját elárasztja szerelemmel.  Nagyon kreatív és nagy képzelőerővel bír, álmodozó és nem a valóságban él. Fontos számára az időnkénti magányos elmerülés, ábrándozás. Remek társ, nagylelkű, kedves, figyelmes, önzetlen.


Hozzászólások száma: (0)

Szeretlek - A világ összes nyelvén

2010-02-05 09:11:23

Szeretlek – A világ összes nyelvén


 


Arabul - Ana Behibak (férfinak)


 

Arabul - Ana Behibek (nőnek)


 

Albánul - Të Dua Shume
Amharic - Ene ewedechalu (nőknek)
Amharic - Ene ewedehalwe (férfiaknak)

Angolul - I love you
Asszám - Moi tomak bhal pau
Azerbajdzsánul - Men seni sevirem
Bari - Nan nyanyar do parik
Baszkul - Nere Maitea
Batak - Holong rohangku di ho
Bengál – Ami tomay bhalobashi (Ami tomake bhalobashi)

Berber - Lakh tirikh
Bicol - Namumutan ta ka
Bisaya - Gihigugma ta ka
Bolívia - qanta munani
Bulgárul - ahs te obicham


 

Burma - chit pa de
Chamorru - Hu Guiya Hao


 

Cheyenne - Néméhotâtse
Circassian - wise cas
Creole - Mon kontan ou


 

Csehül - Miluji te
Dánul - Jeg elsker dig
Ekvátor - canda munani
Elven - Amin sinta lle
Eszperantó - Mi amas vin
Észtüé - Mina armastan sind
Fárszi - Tora dust midaram
Fárszi (persza) - Asheghet Hastam


 

Finnül - Minä rakastan sinua
Franciául - Je t'aime
Fülöp – szigetek - Mahal Kita (Iniibig Kita)
Gall - Tha gra'dh agam ort
Ghána - Me do wo
Gilbert) - itangiriko
Gót - Idugi Ludugove Udagu
Görögország - Se agapo
Gröndland - ég elska þig
Grúzia - Mikvarxar
Guarani - rohayhu
Guir - Kari Bari (férfi a nőnek)
Guir - Krai-Brai (nő a férfinak)
Gujarati - Hoon tane prem karun chuun
Haiti - mwen renmem'w


 

Hausa - Ina kau narka (férfinak)


 

Hausa - Ina kau narki (nőnek)
Hawaii - Aloha wau i'a oe
Héberül - Ani ohev otach (férfi a nőnek)


 

Héberül - Ani ohevet otcha (nő a férfinak)
Hindi - main tumse pyar karta hoon (férfi)


 

Hindi - main tumse pyar karti hoon (nő)
Hmong - Kuv Hlub Koj


 


Hokkien - Wa ai lu
Hollandia - Ik hou van jou
Hopi - Nu' umi unangwa'ta
Horvátul - Volim te
Illonggo - palangga ta ka
Ilocano - Ay aya tenka
Indonéz - Saja kasih saudari
Írül - taim i' ngra leat
Ishkibibble - Ibi Libove Yibou Japán - Ore wa omae ga suki da (Férfi a nőnek)


 


Japán - Suki desu (az első találkozáskor)
Japán - Sukiyo (Nő a férfinek)
Javanese - aku tresno marang sliromu
Kachiy - anw toke pyaar karati (anw toke bowaj gurati)
Kambodzsa - Bong salang oun
Kanada (francia) - Je t'aime
Kanton - Ngo Oi Lei
Kapampangan - kaluguran da ka
Katalánul - T'estim molt
Kikuyu - Nigwedete
Kína - wo aì ni
Kisii – Ninguanchete


 


 Lingala - Nalingi yo
Klingon (Star Trek) - qud'end
Korea - Tangshin-i cho-a-yo
Korzika - Ti tengu cara (nőnek)
Korzika - Ti tengu caru (férfinak)
Lancish - I Lovole Youan
Lao - Khoi huk chau
Lengyelül - Kocham Cie
Lojban - mi do prami
Luganda - nkwagala nyo
Luo - Aheri
Macedón - Te sakam
Madagaszkár - tiako ianao
Magyarország - Szeretlek
Málta - Inhobbok
Maori - kia hoahai
Mohawk – Konoronhkwa


 

Naguan -Mawaca bimcheepee


 

Ndebele - Ngiyakuthanda
Németül - Ich liebe Dich
Norvégia - Jeg elsker deg
Ojibwe - Niin Zaagii Giin
Olaszul - ti amo
Oroszul - Já ljublju tyibjá
Oshiwambo - Ondi ku hole
Otjiherero - Mbe ku suvera
Örményül - Yas kasirim kasi
Papiamento (Aruba) - Mi Ta Stimabo
Papiamentu (Curacao) - Mi Stima Bo
Patois (Jamaica) - Mi luv yuh
Perzsául - Doszdárám
Portugál - Eu te amo
Portugál (Brazília) - Eu te amo
Punu - ni u rondi
Quenya - Tye-melan'ne
Románia - Te iubesc
Samoan - Oute Alofa Ia Te Oe


 

Setswana - Ka gorata
Shona - Ndinokuda
Sioux (Lakota) - Techihhila
Sotho - Kegorata
Spanyolország - Te quiero
SrananMi lobi joe
Svédország - Jag älskar dig
Swahili - Nakupenda
Szerb - Volim Te
Szlovák - Milujem t'a
Szlovénia - Ljubim te
Tahiti - Ua Here Vau Ia Oe
Thamazigh - nekki hemlagh (nő férfinak)
Thamazigh - nekki hemlaghkem (férfi a nőnek)
Tigrinia - E fatuwaki
Tongan - Ofa atu
Törökország - Seni seviyorum
Tunézia - Ha eh bak
Tyroliul (Ausztria) - I liab Di
Ukránul - ja tebe kokhaju
Vietnám - Lány fiúnak: Em yêu anh. Fiú lánynak: Anh yêu em.


 

Walesi - Rwy'n dy garu di
Wolof - Dama la nob
Xhosa – ndiyakuthanda


 

Yiddish - Ich libe dich (Ich han dich lib)
Yoruba - Mo ni ife re
Zazi - Ezhele hezdege
Zulu - Ngiyakuthanda
Zuni - Tom ho' ichema


 


Hozzászólások száma: (2)

A legjobb randihelyek

2010-01-28 12:38:26

10. – „A természet lágy ölén”


Az első randidon meg szeretnéd neki mutatni, hogy ki vagy. Úgyhogy vidd olyan helyre, ahova te is szívesen mész és csináljatok valami olyat, amit te is szeretsz. Ha megőrülsz a természetért, menjetek kajakozni, vagy vidd el hegyet mászni- télen korizzatok, vagy síeljetek. Csak bizonyosodj meg róla, hogy akármit is tervezel, az nem túl kimerítő (hacsak nem biztos vagy benne, hogy a választottad is partner ebben és megbirkózik a feladattal). Az is meg kell jegyeznünk, hogy néhány nő egyszerűen nem az a természetbe járós típus. És akkor azt is, hogy talán nem ő az, aki hozzád illik.


9. - Bolhapiac


Egy első randi szintén egy lehetőség arra, hogy még jobban megismerd. Milyen az ízlése? Mit tart viccesnek? A bolhapiacok tele vannak király különc dolgokkal, amiket együtt fedezhettek föl, megvitatva a véleményeteket, egy nagyszerű alkalommal egymás közelebbi megismerésére. 

 

Gyakori félreértés, hogy az első randin egy nagy köteg pénzt kell vacsorára szánni. Egy csomó nő az anyagiakkal való felvágást taszítónak találja. Az olcsó randik, mint egy túra vagy egy bolhapiac, sokkal jobban megfelelnek az első helynek, mert rád fókuszálnak és nem a pénztárcádra.


8. – Koripálya


A korizás egy klasszikus első randi, mint ahogy azt a romantikus vígjátékok 97%-a is bizonyítja. Meg kell tudnod előzőleg, hogy a randipartnered tud-e korizni, és az nagyon jó ötlet, ha te is tudsz (legalább annyira, hogy elkerüld a leégést). A görkorizás is jó variáció, ha találsz egy pályát.


7. - Sportesemény


Lehet, hogy nagyon egyoldalú szorakozásnak tűnik, de mégis, egy sportesemény nagyszerű első hely lehet. Egy csomó időtök lesz beszélgetni egymással, és a játékidő egy kis szusszanást ad, ha szükséges. Nem kell egy nagy bajnoki meccsre vinned, egy mezei focimeccs is megteszi. Csak lehetőleg a partneredre figyelj elsősorban és ne a gólokra.


6. - Reggeli találka


Néha rossz ötlet az evés az első randin. Lehet hogy teleszájjal beszélgetve, vagy éppen fokhagymaízű csókkal megspékelve végzitek. De mi az ajánlott reggelizésre gondolunk, az első randi lehetséges helyszíneként. Ez egy eredeti csavar a megszokott vacsihoz képest, és különösen jól működik annál a csajnál, akit előző este ismertél meg egy buliban. Vidd el a kedvenc kis kávézódba egy feledhetetlen franciapirítósra vagy omlettre.


5. - Vidámpark


Az első randihelynek könnyebbé kell tennie az ismerkedést, nem nehezebbnek. Ebből a szempontból jól működik a vidámpark. Vad beütése van a randinak? Szeretne új dolgokat kipróbálni választottad? A hullámvasúthoz rohan vagy inkább intim pillanatokat töltene el veled az óriáskeréken?  

 

Meghatározó jel az, hogy hova viszed el az első randin. Vidd csak oda, ahol már egy tucatszor ját, és azt gondolja majd, te is csak olyan vagy, mint a többi fiú. Vidd valami szokatlan helyre, mint egy vidámpark, ami új, izgalmas élmények forrása lehet.


4. – A park


Az egyik legjobb randihely, tekintet nélkül arra, hogy milyen típusú lánnyal randizol. Nem fog számítani, hogy sportoló vagy művészeteket kedvelő, befelé forduló, vagy nyitott. Egy jól megtervezett nap a parkban, például, mindkettőtök számára élvezetes lehet. Pakolj piknikkosarat, egy egyszerű desszerttel. Tanítsd meg frizbizni vagy papírsárkányt eregetni. Tervezd meg miket fogtok csinálni, és biztos lehetsz benne, hogy felkelted érdeklődését ha ezt a randihelyet választod.


3. – Az állatkert


A legtöbb ember –különösen a szinglik- évek óta nem járt állatkertben, úgyhogy a randi abszolút eredeti lesz. Még jobb, minden állatos bohóckodás egy csomó témát vet föl, amiről beszélhettek. És ki nem érzi jól magát egy majomházban?

 

A másik jó dolog a helyben, hogy leginkább családok járnak ide. Ha egy sejtelmesen megvilágított bárba viszed, ahol egész este szállítod neki a piát, akkor érthetően elővigyázatos lesz. Vidd olyan helyre ahol sok gyerek, koala maci van és máris kényelmesebben nyugodtabban érzi magát. Jobban érzi majd magát, és ezáltal te is.


2. – Bowling pálya


A bowling a legjobb randik összes követelményének megfelel: vicces, könnyű mindenkinek és nem szokványos. Még ha kiderül, hogy mindketten borzalmasan is gurítotok, kit izgat? Azt akarod neki megmutatni, hogy akármilyen helyet élvezetessé tehet a társaságod, és hogy tudnod kell, ő is képes-e erre. El tudja-e engedni és jól érezni magát golyógurítás közben is, vagy merevvé válik és aggódik, hogy mit gondolnak mások?


1. - Minigolf tanfolyam


A minigolf tanfolyam egy másik nyugis környezet, ami nagyszerű helyként szolgál első randihoz. Plusz, valószínű a bírátnőd nem játszott kisgyerekkora óta minigolfot, ami egy tényleg eredeti hellyé teszi ezt. A játék menete szintén egy csomó kommunikációs és persze flörtölési lehetőséget rejt, és jobban megismered őt mialatt játszotok. Versenyszellem uralkodik benne? Tud nevetni saját magán? Ideges típus? Könnyű és olcsó, nem mindennapi vonzerejével a minigolf áll a lista élén mint a legjobb randizós hely, ami eszünkbe jutott.


Hozzászólások száma: (0)

A legjobb Twilight-os szerelmes idézetek

2010-01-25 09:46:48

Ki ne ismerné korunk kedvenc vámpíros filmjét? Nem csak az izgalmas sztorira, hanem a szép idézetekre is felfigyeltünk, most pedig a legjobbakat megosztjuk veletek – a pároddal is oszd meg, biztosan értékelni fogja! :)„Azt úgy sem tudod elérni, hogy olyan helyre menjek, ahol te nem vagy! - mondtam. - Az nekem a pokol lenne.”


„Ha tudnék álmodni, én is rólad álmodnék. És nem szégyelleném.”


„Csak bámultam, és azt kívántam, bárcsak sose jönne el a jövendő. Bárcsak ez a pillanat örökké tartana, vagy ha ez nem lehetséges, akkor hadd múljak el én is a pillanattal!”


„Amint megszeretsz valakit, többé nem tudsz logikusan gondolkodni róla.”


„A köteléket, ami egymáshoz fűz minket, nem szakíthatta el sem a szétválás, sem a távolság, sem az idő. És nem számít, mennyivel különlegesebb, gyönyörűbb, okosabb vagy tökéletesebb nálam, ő is ugyanolyan visszavonhatatlanul megváltozott, mint én. Ahogy én mindörökre őhozzá tartozom, ugyanúgy ő is mindig az enyém lesz.”„Ha csak eszembe jutott a hangja, a hipnotikus pillantása, mágneses vonzereje, akkor semmi mást nem akartam, csak vele lenni, most mindjárt.”


„Nekem te vagy az életem. Te vagy az egyetlen dolog az életemben, aminek az elvesztése fájdalmat okozna.”


„Te vagy a nap. Az én személyes napom. Te oszlattad el a felhőket.”


„Mit mondjak még, hogy higgy nekem? Nem álmodsz, halott sem vagy. Itt vagyok, és szeretlek. Mindig is szerettelek, és mindig is szeretni foglak. Mindig rád gondoltam, magam előtt láttam az arcod minden pillanatban, amíg távol voltam. Amikor azt mondtam, hogy már nem akarlak, az a legsötétebb szentségtörés volt.”„Nekem most te vagy a legfontosabb dolog az életemben. És mindig is az maradsz.”


„Te sokkal fontosabb vagy nekem, mint bármi más a világon. És te nekem adtad saját magadat. Ez sokkal több, mint amit megérdemlek, és ha ezen kívül is kapok tőled bármit, az csak még jobban felborítja az egyensúlyt kettőnk között.”


„Mielőtt megismertelek, Bella, az életem olyan volt, mint egy holdtalan éjszaka. Nagyon sötét, de azért akadtak csillagok, az értelem apró fénypontjai... Aztán egyszer csak te átszáguldottál az egemen, mint valami meteor, s hirtelen minden lángba borult, minden csupa szépség és ragyogás lett. Amikor elváltunk, amikor a meteor lehullt a láthatár mögé, minden elsötétült. Csakhogy a szememet már elvakította a fény: nem láttam többé a csillagokat. És így már nem volt értelme semminek.”


„Olyan nehéz leírni, hogy miről is van szó. Egyáltalán nem olyan, mint a szerelem első látásra. Inkább, mint... mint a gravitáció. Ha meglátod azt a valakit, akkor egyszerre nem a tömegvonzás ereje köt a földhöz többé. Hanem ő. És többé semmi más nem számít, csak ő. Egyszerűen mindent megtennél, bármivé lennél az ő kedvéért... Azzá válsz, amire neki a legnagyobb szüksége van: a védelmezője leszel vagy a szerelmese, a barátja vagy a testvére.”„Nem tudom, meddig ültünk ott mozdulatlanul. Talán órákig. Végül a pulzusom lenyugodott, de Edward nem moccant, szótlanul tartott a karjában. Tudtam, hogy bármelyik pillanatban túl sok lehet neki ez az egész, és akkor az én életemnek vége - olyan gyorsan, hogy talán észre sem veszem. És mégsem féltem. Semmi másra nem tudtam gondolni, csak arra, hogy átölel.”


„Valahányszor hideg keze megérintett, a szívem mindig meglódult. Két ilyen alkalommal láttam valamit az arcán, ami arra vallott, hogy képes meghallani a szívverésemet.”


„Te sokkal fontosabb vagy nekem, mint bármi más a világon. És te nekem adtad saját magadat. Ez sokkal több, mint amit megérdemlek, és ha ezen kívül is kapok tőled bármit, az csak még jobban felborítja az egyensúlyt kettőnk között.”


„Nem az arcod tetszik, hanem a kifejezés, ami rajta ül. Nem a hangod, hanem amit mondasz. Nem az, ahogy kinézel ebben a testben, hanem az, amit teszel vele. Te vagy gyönyörű.”„Én csak azt tudom, hogy én mennyire szeretlek téged (...). Mintha egyetlen csenevész fát hasonlítanál össze egy egész őserdővel!”


„Ezalatt a sok ezer év alatt nem sikerült az emberiségnek megfejtenie, mi az a szerelem. Hány százalékban fizikális, mennyiben szellemi eredetű? Milyen szerepe van benne a véletlennek, és milyen a sorsnak? Miért vallanak kudarcot tökéletes párok, és miért sikerül a leglehetetlenebb párosításoknak? (...) A szerelem egyszerűen csak ott van, ahol van.”


 


Hozzászólások száma: (0)

Minden idők legszebb szerelmes dalai

2010-01-24 17:47:51

Peggy Lee - Fever


Whitney Houston - I will always love you


Queen - Who Wants To Live Forever


Celine Dion - My heart will always love you


Al Green - Lets Stay Together


Eric Clapton - Wonderful tonight


Alicia Keys - Fallin'


Elvis Presley - Love Me Tender


U2 - With Or Without You


Bob Marley - Is This Love?


Green Day - She


The Beatles - All You Need Is Love


 Plain White T's - 1234


Seal - Kiss from a Rose


Elthon John - Can You Feel The Love Tonight?


Joe Cocker - You Are So Beautiful


Lepd meg a kedvesedet - írd ki a legjobb szerelmes dalokat CDre, vágj össze belőlük videót, engedd szabadon a fantáziádat! Ha van még más ötleted más számokkal szívesen várjuk, küldd el hozzászólásodat!


Hozzászólások száma: (0)

  <<  1 ... 2 3 4 5  >>