Valentin napra várva

Szerelem minden mennyiségben - csak Nektek, csak most, csak a KamaszPanaszon!

admin002 2010.01.21. - 16:55 155378 látogatás 46 bejegyzés

last minute Valentin napi ajándék-ötletek

2013-02-12 17:53:22

teljesen kifutottál az időből és ötleted sincsen, hogy mit adj párodnak? ha beszélsz kicsit angolul, érdemes ötleteket meríteni az alábbi videóból! Hozzászólások száma: (0)

angol szerelmes idézetek

2013-02-10 22:57:40

Don't waste your time on someone who never makes time for you, be with the one who believes 'time is wasted if I'm not with you'


~ Ne pazarold az időd olyanokra, akik sosem szakítanak rád időt! Azzal foglalkozz, aki szerint minden perc elpazarolt, amit nem veled tölthet :)


If you really love someone, you see the worst in them but despite all the dark things you find you love them


~ Ha igazán szeretsz valakit, akkor annak ellenére is szereted, hogy meglátod a lelke legsötétebb részeit is!


Every day I feel I can't love you more, but the next day I wake up and realize you mean much more than you did yesterday~ Mindennap úgy érzem, ennél jobban már nem is szerethetlek, aztán másnap felébredek és rájövök, hogy sokkal több vagy nekem, mint tegnap


 I'm not that girl who can get a thousand boy but I'm the type of girl who can throw away a hundred because of one~ Nem vagyok olyan csaj, aki ezer srácot megkaphat - olyan lány vagyok, aki sok százat eldobna egyetlen egyért


 Love and happiness is free but not because it means nothing, but it’s because it’s priceless~ A szerelem és a boldogság nem azért van ingyen, mert nem ér semmit, hanem azért, mert megfizethetetlen :)


Even if we never talk again, please remember that I’m forever changed by who you are and what you meant to me~ Ha soha többé nem beszélnénk, kérlek emlékezz erre: örökre megváltoztam miattad és amiatt, amit jelentettél nekem


 I don’t want to be with you because you’re better than nobody; I want to be with you because you’re better than everything~ Nem azért akarok veled lenni, mert jobb vagy a semminél, hanem azért, mert jobb veled bárkinél :)


 Me without you is like a sneaker without laces, the sky at night without stars, or asentencewithoutspaces.. you’re a must-have thing to me :)~ Olyan vagyok nélküled, mint a cipő a fűzője nélkül, a éjszaka a csillagai nélkül, vagy mint egymondatszóközöknélkül.. egyszerűen csak nélkülözhetetlen vagy nekemHozzászólások száma: (0)

valentin napi smink

2013-02-09 22:08:33

DIY - vörös rózsa papírból

2013-02-08 20:19:43

Nem is olyan nehéz papírból vörös rózsát csinálni, mint elsőre hangzik. Nagyszerű romantikus dekoráció, vagy akár aranyos, saját kézzel készített ajándék is lehet. Jó ügyeskedést kívánok!

Hozzászólások száma: (0)

a legszebb szerelmes idézetek - 2.

2013-02-07 21:01:16

Teréz anya


A szerelem olyan gyümölcs, aminek mindig szezonja van, és mindenki számára megszerezhető.


Pilinszky János


A szerelem melege rokon a nap erejével. A nap a legnagyobb tűzforrásunk, de életadó szerepéhez hozzátartozik a tőlünk való távolsága is. Hasonlóképp a valódi szerelem: egyszerre legfőbb tűz, leghőbb izzás, de ugyanakkor a lélek soha nem szűnő, véghetetlenül gyengéd tartózkodása is.


Jane Austen


Olyan boldogság is létezik, amely leírhatatlan. Jobb, ha senki sem próbálja meg visszaadni, mi mehet végbe egy fiatal nőben, ha olyasvalaki biztosítja a vonzalmáról, akit addig elérhetetlennek tartott.


 


Honoré de Balzac


A hirtelen támadt szerelem, amely házasságot indít, igazgyöngy, gyémánt, drágakő, melyet a legnagyobb művész csiszolt, kincs, amelyet a szív legmélyén kell elrejteni.


Gabriel Garcia Márquez


Csak mert valaki nem úgy szeret téged, ahogy te szeretnéd, az még nem jelenti, hogy nem szeret téged szíve minden szeretetével.Hozzászólások száma: (0)

ajándékötlet pasiknak

2013-02-06 19:41:40

 Valentin-napi ajándékötlet pasiknak - semmi sem jut az eszedbe? Nem szeretnél 'semmitmondó' csokit vagy elcsépelt plüssállatkát venni? És a barátod esetleg még a kütyükért is rajong? Válassz neki egy iPhone vagy iPad tokot! A redbubble.com oldalon amatőr művészek által tervezett iPhone és iPad tokok közül válogathatsz - rengeteg gyönyörű, kreatív és olcsó darab között böngészhetsz, és biztosan megtalálod a barátod személyiségéhez passzoló darabot! Ráadásul így egész nap a zsebében lesz valami, ami rád emlékezteti:)


Hozzászólások száma: (0)

a legszebb idézetek Valentin napra

2013-02-05 20:41:28

 ha nem vagy a szavak embere, mondd el egy szép idézettel kedvesednek hogyan érzel!


William Shakespeare


Nem az állandó fogadkozás a hűség bizonyítéka, hanem az egyszer kimondott és megtartott fogadalom.


József Attila


Kicsim, ne haragudj, csak azért nem szeretlek most még jobban, mert nem lehet már ennél jobban szeretni valakit.


Ingrid Bergman


A csók a természet bájos kis trükkje arra az esetre, mikor a szavak feleslegessé válnak.


Márai Sándor


De most nem félek többé... igézetben élek. Mintha tudnám a varázsszót… De a varázsszó mindössze annyi, hogy szeretek valakit.


Oscar WildeHozzászólások száma: (0)

DIY romantikus ajándék

2013-02-04 13:26:01

 Mind tudjuk, hogy a tökéletes ajándéknak nem az ára számít - az alábbi ötlet kifejezett takarékos és csak egy kis kézügyességet, illetve egy pár közös fotót igényel.


Vegyél 4 építőkockát, amiket fess vagy dekupázsozz le - vagy ragassz rá szép papírt, illetve a közös képeiteket. Egy olyan ajándék lesz, ami örökké tart és nagyon romantikus, különösen, hogy saját kezeiddel készítetted a másiknak:)Hozzászólások száma: (0)

DIY - olcsó ajándék valentin napra

2013-02-01 21:27:25

 bár borzasztóan hallatszik, mégis nagyon mutatós dolgot lehet készíteni pár kupakból - kreatív, lehengerlő, és szinte ingyen van! ki mondta, hogy sokat kell költeni egy szívhezszóló ajándékra? a kész "művet" ragaszd fel egy papírlapra, de akár be is kereteztetheted!Hozzászólások száma: (0)

DIY - ajándékosdoboz üzenetekkel

2013-01-31 21:55:18

A Valentin napi ajándékdoboz nagyon jó variáció egy olyan ajándékra, amit szinte minden ünnephez kapcsolhatunk, lehet szó karácsonyról vagy anyák napjáról vagy szülinapról vagy esküvőről, házassági évfordulóról. Minden alkalomra nagyszerűen adaptálható, és az egyik legjobb saját készítésű ajándék, amit kortól és nemtől függetlenül bárkinek adhatunk (persze ismerni kell hozzá a megajándékozottat!). Na de mi is ez az ajándékdoboz?


Tegyél a dobozba 365 pici levélkét – erre írhatod a  • saját jókívánságaid, kérdéseid,

  • szerelmes szavaid,

  • vegyes szerelmes idézeteket levelekből, híres emberektől, stb.

  • szerelmes versidézeteket

  • kuponok: csínján a kuponokkal, bár ez a legjobb része, csak hát ugye ha megígéred, meg is kell tartani (pl. ‘korcsolyázás a Városligeti jégpályán’ kupon, ‘forró csoki a kedvenc helyünkön’ kupon, ‘romantikus vígjáték a moziban’ kupon, stb. stb.)


Én azt mondanám, hogy ne tömd tele csak idézetekkel, legyen benne a te hangod is, a te kedvességed, érzéseid, gondolataid, a Ti közös élményeitek, az biztos, hogy természetesen hangzik. Szóval kombináld a szerelmes szavakat, verseket és idézeteket, esetleg találós kérdéseket (pl. mikor voltunk az Adrián üdülni? Mi volt a kedvenc gyerekkori plüss macim neve, stb.). Persze lehet a teljes ajándékot készen is venni, mint a mellékelt kép mutatja (a historia.net angol nyelvű oldalán találtam). Ebben a dobozban pl. ilyen szerelmes üzenetek vannak


Olyan jó, hogy vagy

Piknik a parkban’ kupon

Jó reggelt puszi

reggeli az ágyban’ kupon


... és  a továbbiaknak már csak a képzeleted szab határt!forrás: http://valentinnap.wordpress.com/


Hozzászólások száma: (0)

  <<  1 2 3 4 5  >>