Valentin napra várva

Szerelem minden mennyiségben - csak Nektek, csak most, csak a KamaszPanaszon!

admin002 2010.01.21. - 16:55 155373 látogatás 2 bejegyzés

Szerelmi horoszkóp - Milyen társ vagy Te, mil

2010-02-07 16:27:30

Milyen társ vagy? Szerelmi horoszkóp

KOS (III. 21–IV. 21)

Tüzes, vakmerő, akaratosForróvérű, lelkes, és nagyon szexi. Az egyik leghatározottabb típus, mindig tudja, hogy mit akar. Magabiztos és lelkes. Ha szerelmes, akkor csak egybe, de abba nagyon. Elvárja azonban, hogy partnere ugyanúgy lelkesedjen őérte. Ha valamit elhatároz, nehezen téríthető el szándékától, ha valakit nagyon meg akar szerezni, azért kitartóan képes harcolni.  Általában sikeres, hiszen lendületes, szenvedélyes és éleseszű. Féltékeny típus, szereti, ha ő irányítja a kapcsolatot, ám cserébe hűségesen kitart szerettei mellett a legnehezebb körülmények között is, s ha kell, keményen dolgozik, küzd értük.BIKA (IV. 21–V. 20.)

Hiú, büszke, érzékiSármos, érzéki, higgadt, kitartó. Nem keresi a legrövidebb utat, ám mivel szereti a nyugodt életet, ha megtalálta az igazit, mindent belead, nem csapodár típus. Szilárd, stabil jellem és biztos a dolgában. Türelmes és megbízható. Nagyszerű barát és jó tanácsokat tud adni. Birtokló típus, keményen, szenvedélyesen szeret, a testi szerelmet mindennél fontosabbnak tartja. Olykor hajlamosak vad, hisztérikus természetre. IKREK (V. 21–VI. 21.)

Okos, talpraesett, kalandvágyóTársaságkedvelő, vitatkozó és szókimondó. Testileg és szellemileg is elragadó.

Elképzeléseit tehetségével, eszével könnyen megvalósíthatja, ha van hozzá kellõ kitartása, akaratereje. Szereti a változatosságot, ezért, ha szeretnénk őt megtartani, sose engedjük, hogy teljesen megismerjen bennünket, legyünk változatosak, érdekesek.  Szórakoztató, aki mellett sosem unalmas az élet. Mindig mindenről lehet vele beszélni, mindig előáll valami új ötlettel, meglepetéssel. Kalandvágyó, energikus társ illik mellé.

 

RÁK (VI. 22–VII. 22.)

Romantikus,oltalmazó, törődőEgész lénye vonzó, kellemes. Romantikus, lelkében könnyen csábuló, érzékeny típus. Hatalmas erővel képes szeretni. Szüksége van a szeretetre, s bár nem mutatja, könnyen levehető a lábáról egy kis kedvességgel, hízelgésel.  Ha elkötelezi magát, az egy életre szól. Született társ, aki többnyire igen korán házasodik és vállal gyereket, és akinek a család mindennél fontosabb.


OROSZLÁN (VII. 23–VIII. 23.)

Szenvedélyes, nagyvonalú, uralkodó

Uralkodói megjelenése mellett intelligens, erős, méltóságteljes, nagyvonalú. Szereti a kihívásokat, ezért általában olyan partnert akar megkaparintani, aki elérhetetlennek tűnik, akiért küzdeni kell. Szenvedélyes szerető, odaadó és hűséges. Ha kell, erős és határozott, máskor gyengéd, simulékony, becéző, mindaddig, míg azt nem érzi, megszerezte a zsákmányát. Szerelmének mindent megad, teljesíti legtitkosabb vágyait is, és a csillagokat is lehozza neki az égről, ám cserébe feltétlen odaadást vár el. Kellemetlen tulajdonságai lehetnek a féltékenység, a túlzásba vitt uralkodni akarás, a birtoklásvágy.SZŰZ (VIII. 24–IX. 23.)

Okos, kritikus, maximalistaMeglehetősen tartózkodó típus, ő a két lábon járó realitás.  Mind lelkileg, mind testileg közel kell kerülnünk hozzá, és nem ajtóstól rontani a házba, hanem hosszú évek alatt, kitartóan imádni, és elfogadni őt. Nehéz elsöprő érzelmeket kiváltani belőle, mivel azokat ritkán mutatja ki, és akkor sem hevesen, mert fél az érzelmi bonyodalmaktól.

A Szűz jegy ritkán éli át az elsöprő testi vágyat, nem érti, mások hogyan veszíthetik el a fejüket a szerelemtől.  A csalódástól való félelme akadályozza, hogy elengedje magát, lángoljon. Ha viszont jól érzi magát a kapcsolatban, mindent megtesz a másikért. Az ő szerelme csöndes, nyugodt és tiszta szívből jön. Gyakorlatias és akadékoskodó, mindig azt akarja, hogy övé legyen az utolsó szó, ám ezt öniróniával ellensúlyozza.  MÉRLEG (IX. 24–X. 23.)

Vonzó, kedves, ellenállhatatlanSajátos, egyedülálló vonzereje van. Kreatív, enrgikus és nagyon társas. Utál egyedül lenni. Szeret társaságban csillogni, könnyed, csevegő, levegős, akár a jegy, amelyben született.

Mellette sosem lehet unatkozni. Mindenkivel kedves, akivel találkozik. Általában sokan vannak, akik kegyeire vágynak, és mivel imád flörtölni sokszor tűnik úgy, hogy szerelembe esett. Azonban ezek a kapcsolatok csak átfutnak az életén, igazán komolyan csak azt veszi, aki legalább olyan mélyen őszinte és tapintatos, emberszerető, mint ő. Ha megfelelő partnerre akad, egész életében megmarad mellette, mivel rendkívül hűséges.  Szüksége van a szerelemre, ilyenkor teljesítőképessége, munkabírása is megnő, és látványosan szenved, ha szerelmi csalódás éri.  Ugyanakkor könnyű visszacsábítani, és kiengesztelni.SKORPIÓ (X. 24–XI. 22.)

Szenvedélyes, birtoklóKülönös, kissé titokzatos.  Bár vágyik a szerelemre, mégis megálljt parancsol magának. Először mérlegel, aztán dönt. Irgalmatlanul megküzd a kiszemelt kedvesért, akinek nehéz lesz ellen állnia a Skorpió egyéniségének, akinek modora kedves, lebilincselő, elbűvölő, szemével megigézi „áldozatát”. A Skorpió szőröstül-bőröstül akarja megszerezni társát, és birtokolni kívánja. Mélyen szeret és hasonló intenzitást vár el partnerétől is. Nem tűri, ha nem figyelnek azonnal rá, utálja a mellőzöttség érzését. Titkolózni, hazudni  megbocsáthatatlan. Ha megcsalják, keményen bosszút áll.

Hatalmas önuralma ellenére lelke mélyén romantikus, a tartós párkapcsolatokat szereti.NYILAS (XI. 23–XII. 21.)

Optimista, lobbanékonyJó természettel megáldott, derűlátó, szertelen, kíváncsi. A szerelem számára az élet velejárója, nagyon könnyű elcsábítani, de megtartani sokkal nehezebb. Rendkívül sportos, szereti a természetet, és rajong az állatokért. Számára az igazi összhang az, ha hosszú órákat átbeszélhetnek sétálva, túrázva.

Igen barátságos, őszinte és kitárulkozó. Rendkívül optimista, ritkán kerül lelki válságba. érző, meleg szíve van. A gyengéd irányítás ellen sosem lesz kifogása, sőt, el is várja, hogy partnere erősebb legyen nála, ám a korlátokat nem tűri.BAK (XII 22–I. 19.)

Fegyelmezett, szigorúCsendes, halk modorú, finom, nyugodt - látszólag. Lelke mélyén gyakran bizonytalan és gyanakvó. Szenvedélyes, érzéki. Szereti a kihívást, ám képes olyan kíméletlenül harcolni céljaiért, hogy gyakran feláldozza barátait, szeretteit. Azután éppen ő szenved legjobban akaratos döntéseitől.Mint életében minden mást, a szerelmet is komolyan veszi. Csak azok közelíthetik meg, akik nem flörtöt, szerelmei huzavonát akarnak játszani.  Hűséges társ, akiben bármilyen körülmények között megbízhatunk, és számíthatunk a segítségére. Az a típusú ember, aki képes támaszt nyújtani, komoly hátteret biztosítani.VÍZÖNTŐ (I. 20–II. 19.)

Szeretetreméltó, gondos, független Nagyon független, kedves személyiség. . Érdekes, izgalmas tele van ötlettel, ezért mellette az élet soha nem unalmas, egyhangú.

 Imádja a hódító játékokat, lételeme a szerelem. Ha valakit be akar hálózni, a kiszemelt legtöbbször észre sem veszi. Ha szerelembe esik, akkor nagyon. A féltékenységet nem tűri, nem viseli el, hogy megszabják neki, mit csináljon.

Ha elkötelezi magát, és ha olyan társra akad, aki nem korlátozza szabadságában, és tiszteli függetlenséget ő maga, ugyanezt biztosítja párja számára. Nehezen dolgozza fel, ha úgy érzi, hogy helyettesíthető, nem valószínű, hogy a csalódást okozó félnek újabb esélyt adna.


HALAK (II. 21– III. 20.)

Ragaszkodó, érzelmesKiismerhetetlen, akár a tenger. Alaptermészete nyugodt, csendes, de iszonyú viharok dúlnak a lelke mélyén. Szerelmes típus, mondhatni a szerelembe szerelmes, ám ahhoz, hogy lépni merjen, bátorságot kell merítenie. Ha azonban úgy érzi, kedvező a visszajelzés, párját elárasztja szerelemmel.  Nagyon kreatív és nagy képzelőerővel bír, álmodozó és nem a valóságban él. Fontos számára az időnkénti magányos elmerülés, ábrándozás. Remek társ, nagylelkű, kedves, figyelmes, önzetlen.


Hozzászólások száma: (0)

Szeretlek - A világ összes nyelvén

2010-02-05 09:11:23

Szeretlek – A világ összes nyelvén


 


Arabul - Ana Behibak (férfinak)


 

Arabul - Ana Behibek (nőnek)


 

Albánul - Të Dua Shume
Amharic - Ene ewedechalu (nőknek)
Amharic - Ene ewedehalwe (férfiaknak)

Angolul - I love you
Asszám - Moi tomak bhal pau
Azerbajdzsánul - Men seni sevirem
Bari - Nan nyanyar do parik
Baszkul - Nere Maitea
Batak - Holong rohangku di ho
Bengál – Ami tomay bhalobashi (Ami tomake bhalobashi)

Berber - Lakh tirikh
Bicol - Namumutan ta ka
Bisaya - Gihigugma ta ka
Bolívia - qanta munani
Bulgárul - ahs te obicham


 

Burma - chit pa de
Chamorru - Hu Guiya Hao


 

Cheyenne - Néméhotâtse
Circassian - wise cas
Creole - Mon kontan ou


 

Csehül - Miluji te
Dánul - Jeg elsker dig
Ekvátor - canda munani
Elven - Amin sinta lle
Eszperantó - Mi amas vin
Észtüé - Mina armastan sind
Fárszi - Tora dust midaram
Fárszi (persza) - Asheghet Hastam


 

Finnül - Minä rakastan sinua
Franciául - Je t'aime
Fülöp – szigetek - Mahal Kita (Iniibig Kita)
Gall - Tha gra'dh agam ort
Ghána - Me do wo
Gilbert) - itangiriko
Gót - Idugi Ludugove Udagu
Görögország - Se agapo
Gröndland - ég elska þig
Grúzia - Mikvarxar
Guarani - rohayhu
Guir - Kari Bari (férfi a nőnek)
Guir - Krai-Brai (nő a férfinak)
Gujarati - Hoon tane prem karun chuun
Haiti - mwen renmem'w


 

Hausa - Ina kau narka (férfinak)


 

Hausa - Ina kau narki (nőnek)
Hawaii - Aloha wau i'a oe
Héberül - Ani ohev otach (férfi a nőnek)


 

Héberül - Ani ohevet otcha (nő a férfinak)
Hindi - main tumse pyar karta hoon (férfi)


 

Hindi - main tumse pyar karti hoon (nő)
Hmong - Kuv Hlub Koj


 


Hokkien - Wa ai lu
Hollandia - Ik hou van jou
Hopi - Nu' umi unangwa'ta
Horvátul - Volim te
Illonggo - palangga ta ka
Ilocano - Ay aya tenka
Indonéz - Saja kasih saudari
Írül - taim i' ngra leat
Ishkibibble - Ibi Libove Yibou Japán - Ore wa omae ga suki da (Férfi a nőnek)


 


Japán - Suki desu (az első találkozáskor)
Japán - Sukiyo (Nő a férfinek)
Javanese - aku tresno marang sliromu
Kachiy - anw toke pyaar karati (anw toke bowaj gurati)
Kambodzsa - Bong salang oun
Kanada (francia) - Je t'aime
Kanton - Ngo Oi Lei
Kapampangan - kaluguran da ka
Katalánul - T'estim molt
Kikuyu - Nigwedete
Kína - wo aì ni
Kisii – Ninguanchete


 


 Lingala - Nalingi yo
Klingon (Star Trek) - qud'end
Korea - Tangshin-i cho-a-yo
Korzika - Ti tengu cara (nőnek)
Korzika - Ti tengu caru (férfinak)
Lancish - I Lovole Youan
Lao - Khoi huk chau
Lengyelül - Kocham Cie
Lojban - mi do prami
Luganda - nkwagala nyo
Luo - Aheri
Macedón - Te sakam
Madagaszkár - tiako ianao
Magyarország - Szeretlek
Málta - Inhobbok
Maori - kia hoahai
Mohawk – Konoronhkwa


 

Naguan -Mawaca bimcheepee


 

Ndebele - Ngiyakuthanda
Németül - Ich liebe Dich
Norvégia - Jeg elsker deg
Ojibwe - Niin Zaagii Giin
Olaszul - ti amo
Oroszul - Já ljublju tyibjá
Oshiwambo - Ondi ku hole
Otjiherero - Mbe ku suvera
Örményül - Yas kasirim kasi
Papiamento (Aruba) - Mi Ta Stimabo
Papiamentu (Curacao) - Mi Stima Bo
Patois (Jamaica) - Mi luv yuh
Perzsául - Doszdárám
Portugál - Eu te amo
Portugál (Brazília) - Eu te amo
Punu - ni u rondi
Quenya - Tye-melan'ne
Románia - Te iubesc
Samoan - Oute Alofa Ia Te Oe


 

Setswana - Ka gorata
Shona - Ndinokuda
Sioux (Lakota) - Techihhila
Sotho - Kegorata
Spanyolország - Te quiero
SrananMi lobi joe
Svédország - Jag älskar dig
Swahili - Nakupenda
Szerb - Volim Te
Szlovák - Milujem t'a
Szlovénia - Ljubim te
Tahiti - Ua Here Vau Ia Oe
Thamazigh - nekki hemlagh (nő férfinak)
Thamazigh - nekki hemlaghkem (férfi a nőnek)
Tigrinia - E fatuwaki
Tongan - Ofa atu
Törökország - Seni seviyorum
Tunézia - Ha eh bak
Tyroliul (Ausztria) - I liab Di
Ukránul - ja tebe kokhaju
Vietnám - Lány fiúnak: Em yêu anh. Fiú lánynak: Anh yêu em.


 

Walesi - Rwy'n dy garu di
Wolof - Dama la nob
Xhosa – ndiyakuthanda


 

Yiddish - Ich libe dich (Ich han dich lib)
Yoruba - Mo ni ife re
Zazi - Ezhele hezdege
Zulu - Ngiyakuthanda
Zuni - Tom ho' ichema


 


Hozzászólások száma: (2)