Valentin napra várva

Szerelem minden mennyiségben - csak Nektek, csak most, csak a KamaszPanaszon!

admin002 2010.01.21. - 16:55 155389 látogatás 46 bejegyzés

10 legjobb Valentinnapi film

2015-01-21 16:44:19

1. Szerelem a végzeten (2001)Egy romantikus város - New York - két idegen, és egy véletlen, ami végleg meghatározza mindkettejük sorsát. Bár próbálják tovább élni megszokott életüket, de ki tud ellenállni a végzetes szerelemnek? Természetesen minden a helyére kerül végül.


2. Álmomban már láttalak (2002)Igazi Csipkerózsika történet, amiben a kedves és teljesen hétköznapi életet élő egyedülálló anyuka, és a sármos politikus egymásba szeret. Lehetséges? A filmen biztosan, de ki tudja, talán az ellentétek tényleg vonzzák egymást.


3. Két hét múlva örökké (2002)Újabb ellentét, de ettől olyan vonzó az egész! Egy gazdag és igazi nőcsábász, és az okos és talpraesett lány esete, parádés humorral fűszerezve. Egymásba szeretnek? Persze. De nem vitás: izzik körülöttük a levegő.


4. Igazából szerelem (2003)London és a szerelem, tökéletes párosítás! Biztos láttátok már, de időről-időre jól esik elővenni, és erőt meríteni a történetből. Ha csalódtál, meglátod, van remény, ha nem mered viszonozni a kiválasztottad érzéseit, pláne. Biztos, hogy mindig találsz benne egy-egy új kedvenc jelenetet.


5. Holiday (2006)Minden szingli kézikönyvének kötelező darabja. Két összetört szív, két merész elhatározás és sorsfordító utazás. A tanulság? Légy bátor! Az élet csodaszép, és csodálatos dolgokat tartogat még neked!


6. Séta a múltba (2002)Az iskola nagymenője igazi bajba kerül, amiért büntetés is jár. Vagy jutalom talán? Megismerkedik egy különleges lánnyal, aki azonnal elvarázsolja és megváltoztatja életét.


7. Alkonyat (2008)Napjaink egyik legromantikusabb története, amikor két szerelmes szív útjába semmi, de semmi nem állhat! Szerencsénkre az alkotók nem álltak meg egy résznél, így bármikor, bármelyik részt előveheted, és könnyezheted meg Bella és Edward szerelmét. Megéri! És tudjátok, februári címlaplányunk, Kristen Stewart a film főhősnője!


8. P.S I love you (2007)Igazi szívszaggató történet a szerelemről, a barátságról. Túl lehet élni a szerelmünk elvesztését? Néha igen, főleg, ha az elvesztett kedves különös módon még segít is benne.


9. Ház a tónál (2006)Ha két ember sorsa összefodódik, találkoznak, mese nincs. Nem számít különböző idősík, vagy távolság, biztosan megtöténik. Lassú és szép film az egymásra találásról. A végén te is érezni fogod, még egy nagy csoda valahol rád is vár!


10. Büszkeség és balítélet (2005)Nem hiányozhat egy igazi klasszikus sem a sorból, ezért választottuk ezt az örök érvényű, parádés filmet. Anglia, 18. Század, a dölyfös Lizzie és Mr. Darcy felejthetetlen szócsatái.

eddig 0 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ehhez a blog bejegyzéshez még nem szóltak hozzá!