Irogatós ,,izék

Tehát! Eldöntöttem,hogy írni fogok...minden féléről ami engem ,és más kamaszt érdekel... vagy csupán csak hirtelen megjön az ihlet, és ezeket, (szokták mondani) papírra vetem...vagyis, gépre vetem...

berdorbe2001 2016.02.02. - 13:53 3969 látogatás 4 bejegyzés

Játék

2016-02-08 16:04:25
Nem szeretnék felnőni, komolynak látszani! Sokan gondolhatják rólam, hogy gyerekes vagyok, mert tizennégy éves létemre ,szeretek, például: bújócskázni ,egy hotelben, nálam kisebb gyerekekkel.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Szüleimmel kiruccantunk pár napra egy kis ,,téli” vakációra, és két kisfiú barátra tehettem szert.
Hatalmas benyomással voltak rám ,ezek a kis óriások! Megismertették velem a kajla, mindenen nevetős énemet, egyben pedig elgondolkodtam , hogy a fiúk is mennyi változásokon esnek át, a kamaszkor beköszöntével. Lelkileg teljesen megváltoznak! Pici korukban olyan figyelmesek , aranyosak, nem szólogatnak be! Mire pedig a tini korba érnek, (mi lányok) feszenghetünk a közelükben, és azt leshetjük ,hogy -vajon tetszünk -e nekik?-. Találnak-e valami kivetni valót rajtunk, aminek (rosszabbik esetben ) hangot is adnak!
Mi van, ha ők is hasonlóan éreznek ,és így leplezik zavartságukat?
Mindenki álcát állít fel maga elé,hogy a legjobb énjét mutassa meg ,annak az embernek ,aki fontos számára. Megtanulunk úgy viselkedni ,ahogy a társadalom azt megköveteli! Pontosan ezért ne érdekeljen mások véleménye minket , mert nem tudhatod, hogy a másik fél ,mit – miért mond! Ne mások alkossák a saját önképünket , hanem vegyük kezünkbe az irányítást és találjunk önmagunkra!
eddig 0 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ehhez a blog bejegyzéshez még nem szóltak hozzá!