Irogatós ,,izék

Tehát! Eldöntöttem,hogy írni fogok...minden féléről ami engem ,és más kamaszt érdekel... vagy csupán csak hirtelen megjön az ihlet, és ezeket, (szokták mondani) papírra vetem...vagyis, gépre vetem...

berdorbe2001 2016.02.02. - 13:53 3967 látogatás 4 bejegyzés

Zene a szívemnek

2016-02-03 15:43:31
Veletek is előfordult , hogy hallottatok egy zenét, és olyan érzések törtek fel bennetek ,amiknek,( addig a percig) még a létezésüket sem sejtettétek?
:::::::::::::::::::::::::::::
Mikor már a frissen mosott, illatos hajam törölgettem (hmmm imádom az új samponom) ,a telefonom elkezdte lejátszani a soron következő számot, a top 10 zenei listáról.Hirtelen elöntötte a szívemet az öblös hangú fiú éneke.- Ezt a számot jól ismerem...!-vegyes érzelmek törtek fel bennem ....Elképzeltem az eddigi összes (plátói, viszonzatlan vagy én nem viszonoztam,mulyák voltunk mind ketten...stb) szerelmeimet. Kit érdekel, hogy nem jöttem össze velük?Csak megmagyarázhatatlanul boldog lettem...talán azért ,mert én szerelmes tudok lenni!Sok ember számára ,ez az érzés, egy elérhetetlen kincs. Nem képesek önzetlenül szeretni ,ha pedig mégis megtalálják azt a bizonyos nagy ŐT , fejvesztve menekülnek az üres,érzelemmentes kapcsolatokba. Félnek a csalódásoktól , az elkötelezettségtől ,esetleg nem merik felvállalni az érzéseiket. Hogy ilyenkor mi történik a másik féllel? Érzelmileg teljesen összeroppan! Minden eddigi elképzeléseit,reménykedéseit hiábavalónak tartja. Kissé mintha félne is attól az egyéntől, aki ezt tette vele. Többé nem mer így szerelembe esni.
::::::::::::::::::::::::::::::.::
Miután végigfuttattam az elöbbi gondolatmenetet az agyamon ,hirtelen, egy, a fantáziám alkotta kép tárult a szemem elé, amely reagált a zenére: Egy ,,álom fiúval" ölelkezve táncolok a holdfénnyel megvilágított boltíves teraszon. A zene egyszer csak elhalkul. Mindketten felegyenesedünk, és egymás szemébe nézünk. Tekintetében látom, azt a felemelő ,boldog érzést ,amit én táplálok iránta. Ő nem csak játszik velem!
eddig 0 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ehhez a blog bejegyzéshez még nem szóltak hozzá!