Kamasz lélek

A legnehezebben kezelhető korosztály mindig a kamasz. Pszichológusok, szülők, emberek sokaságának a véleményét meghallgatják, de a főszereplőket szinte sosem. Márpedig azok mi kamaszok lennénk.

Kamasztöki 2015.08.18. - 23:42 9176 látogatás 7 bejegyzés

Mazoista szerelmes - vagy szerelmes mazoista?

2016-06-24 19:09:15
Mintha szerelemfüggő lennék... valahol valami szerelmi bájital hatása alá kerültem, csak a lánynak elfelejtették odaadni a poharat az ital másik felével, és ki tudja ki itta meg, vagy nem-e tört össze a félig teli pohár. Nagyjából annyi darabban lehet, mint a szívem - valakinek össze kéne ragasztania.

A szerelmesvers költőinek szerelmi élete hozzám képest egy sikertörténet. Pedig verseket én is tudok írni, sokat és jókat, bár a címzetthez sose jutnak el végül. Bár néha talán jobb is, mert nem biztos, hogy hálás lenne érte.

Akármilyen szerelemről van szó, tiszta önkínzás, amíg nem teljesül be. És sok esetben sosem teljesül be - akkor egy örökké önkínzás. Van, hogy még a legkisebb esélyt sem adják meg, és akkor az esélytelenség nyugalma (helyett még rosszabb érzés) alakul ki! A legrosszabb nem a sikertelenség, hanem az esélytelenség. Amikor abszolút a nullán vagy, és még onnan se tudsz följebb kerülni.

Néha a fizikai fájdalmat már meg se tudnám érezni, és hiába mosolygok, valójában ez jobban fáj, mint a tudat, hogy semmi okom rá. De mégsem vagyok depressziós, mert tudok örülni - vagy ez kevés? Akár azt is kérdezhettem volna magamtól, hogy depis szerelemes, vagy szerelmes depis vagyok, mert nem tudom melyikből melyik következik, vagy hogy melyik volt előbb. Nem mintha számítana.
eddig 0 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ehhez a blog bejegyzéshez még nem szóltak hozzá!