My Life

Leginkább az életemről fogok írni. Múlt, jelen és jövő.:)

Katuu 2015.05.27. - 22:35 19586 látogatás 29 bejegyzés

Szünet

2015-08-08 11:55:08

Határozatlan időre berekesztem a blogot. :(


Annyi minden van mostanában, nem tudok úgy írni ahogy szeretnék, valahogy most nem oké ez az egész. Lehet, hogy egy idő után újra el fogok kezdeni írni, de most egy időre elbúcsúzom. Valami azt súgja, hogy jobb lesz így.


Ha volt rendszeres olvasóm, akkor köszönöm szépen! :) Mindenkinek további szép nyarat!


 


 


Hozzászólások száma: (0)

I need your love

2015-08-05 12:52:46

Egyszer úgy érzem, hogy az életem egy kártyavár, amely bármelyik pillanatban összedőlhet, máskor úgy, mintha sziklaszilárd talajon lépkednék előre. A szombati sráccal egyre szorosabb kötelék alakul ki közöttünk, hétvégén találkozunk is, amit már alig bírok kivárni. Ugyanakkor néha mindkettőnket elkap a félelem és a kétségbeesés, hiszen tényleg lenne pár ellenzője a kapcsolatunknak és nyilván egyikünk sem akar balhét. Máskor viszont fellelkesülünk és úgy érezzük, hogy nem lenne helyénvaló olyan emberek boldogságát helyezni a miénk elé, akik igazából meg sem érdemlik, hogy ilyesmit tegyünk az ő érdekükben. Szóval elég nehéz helyzet, de most még csak alakulnak a dolgok, aztán majd meglátjuk, mi lesz.:)


Tegnap voltam körmösnél, csinált egy tök aranyos, virágos körmöt, hétfőn hajat festettem, szóval most egész jó állapotomban vagyok.:D Holnap este jön haza nővérem barátja Kosovoból, nagyon várjuk már, kinn töltött fél évet. Remélem, hogy tesóm végre megállapodik mellette, igazán szép párost alkotnak. :)


 


Hozzászólások száma: (0)

Bonyodalmak

2015-08-03 16:43:14

Eltűnésem oka az, hogy jóban vagyok egyik exemmel, aki az ország másik végében lakik és most hirtelen ellátogatott hozzánk pár napra. Minden teljesen rendben ment, néha kicsit nyomult, de vagy elhúztam a fejem vagy elpoénkodtam a dolgot. Este viszont iszogattunk, ettől az én fejem ködösebb lett, ő pedig felbátorodott és megcsókolt. Szerelmet vallott nekem, de én már nem érzek iránta semmit, még bűntudatom is lett a tette miatt, hiszen a két héttel ezelőtti szombati sráccal (milyen jól elneveztem:D) azóta is alakulnak a dolgok és bár nem vagyunk együtt, nem tartom helyesnek ezt a csókot. Nem jelentett nekem ez a hétvége semmit, arról nem is beszélve, hogy exem most elgondolkodott azon, hogy visszamegy az előző barátnőjéhez, tehát ez a nagy szeretlekes duma nem tudom, mennyire volt igaz részéről..gondolom, ha már én nem akartam, akkor legalább legyen valaki, nem?:D Mindegy is.


A szombati sráccal minden nap beszélünk, egyre közelebb kerülünk egymáshoz, ami őszintén szólva megijeszt kissé, bár egyben nagyon jó érzés is. Nemrég még exem miatt szomorkodtam, most meg egész nap erre a srácra gondolok, hiányzik és alig várom, hogy újra lássam. Fura, hogy egy pillanat alatt mennyi minden meg tud változni, ugye? Remélem, hogy ha egyszer tényleg komolyra fordulnak köztünk a dolgok és esetleg elmondom neki, hogy exem rám hajtott, meg fog nekem bocsájtani.:/ Végül is ez még nem számít megcsalásnak, hiszen nem vagyunk együtt, de akkor sem volt szép tett, hiszen ellökhettem volna. Nem kenhetem az egészet exemre, hiszen bár csak a pia hatására engedtem kicsit, de ez akkor is két emberen múlik. Viszont ez a tette csak megerősítette bennem azt, hogy ő már nem érdekel, az új srácért viszont abszolút odavagyok. Nem tudom, miért állít mostanság az élet ilyen akadályokat és bonyodalmakat az utamba, de remélem, hogy hamarosan jóra fordulnak a dolgok.:)


Voltam Pesten albérletet nézni, már a szerződés megírása is folyamatban van. :) Egy kissé sötét és nagy belmagasságú lakást veszünk ki, de ez természetes a belvárosban, ezen kívül semmi gond nincs vele, nagyon aranyos lakás. Várom már, hogy kicsit nagyobb mértékű önállóságom legyen.:)


 


 


 


Hozzászólások száma: (0)

Szabadsáág

2015-07-27 19:15:34
Végre elment exem a táborba, így nyugtom van most már itthon is. :D A tegnap este nagyon jó volt, bár a Szürke 50 árnyalata kissé belerondított a csajos estébe, borzalmas az a film szerintem.

 

Ma elmentem pizzázni egyik volt osztálytársammal, rengeteget beszélgettünk és őt is sikerült lesokkolnom drágalátos exem tetteivel, úgy látszik, mindenkit meglep, hogy mekkora szemétláda valójában. Hazafelé megáztam, de most egész jól esett esőben sétálgatni. Ma már nem nagyon csinálok semmit, egy brit lánynak segítek gépen keresztül magyart tanulni meg zenét hallgatok, beszélgetek stb. A hétvégi sráccal azóta is dumálok, még mindig baromi édes, néha olyan dolgokat ír, hogy csak olvadozom.:D

 

Egész sok programom lesz mostanság, pár régi ismerősöm is megkeresett, ezzel a sráccal is találkozni fogok (juhuu*-*), valamint albérletet megyünk nézni és a többi, úgyhogy egész eseménydús napok várnak rám.:)

Hozzászólások száma: (0)

Gerinctelenség

2015-07-26 15:37:27

A helyzet nem javult sokat, exem továbbra is idehozza a nőjét, amit nem igazán értek, hiszen basszus akár elmehetnének a csajhoz is vagy sétálni a városba vagy beülni valahova. De neeem, feltétlenül itt kell lenni bezárt ajtó mögött és az orrom alá dörgölni, hogy valószínűleg épp "malmoznak"...gusztustalan. Még mindig nagyon fel tud húzni a gondolat, hogy komolyan az az ember teszi ezt velem, aki állítólag valaha szeretett. Az egyik korábbi beszélgetésünk alkalmával még ki is volt akadva azon, hogy én feltételezni mertem róla, hogy képes lenne idehozni a barátnőjét, ha lenne neki úgy, hogy még én is itt lakom, erre tessék..ennyit ér a szava.


Egyébként tegnap este voltam városban, iszonyat jól éreztem magam. Van egy srác, akit már viszonylag régóta ismerek, de csak mostanában kezdtünk el többet beszélni, mert hasonló cipőben járunk kapcsolati téren, mindkettőnknek egy rohadt tetű az exe.:D Tegnap este találkoztunk, iszogattunk, beszélgettünk, aztán a vége az lett, hogy az egész este csókolózással telt el, majd kézenfogva kísért haza. Persze még egyikünk sem áll készen egy új kapcsolatra, valamint sajnos megint jól belenyúltunk, ugyanis sokan nem örülnének, ha összejönnénk, többek között a leendő lakótársam sem, így kissé necces ez az egész. De majd lesz valahogy, ez azért sokat lendített a kedvemen, nagyon édes srác és tényleg érdeklődik irántam.:)


Ma legjobb barátnőmmel tartunk egy csajos estét, nála alszom, aztán hálistennek már nyugtom lesz itthon is egy darabig, mert exem 2-3 hétig nem lesz itthon, utána meg megyek Pestre, szóval sikeresnek tűnik az elkerülő hadművelet. :D


 


 


Hozzászólások száma: (0)

Infóáradat

2015-07-24 18:36:30

Na így két hét után visszatértem, a kimaradást pár érdekes infóval pótolom.:D


Exemmel lezártuk a "kavarós" ügyünket nagyjából a nyaralás előtt két nappal. Ezzel nem is volt semmi gond, bár kicsit fájt, de végül is jobb volt ez így. De az út során kiderült, hogy egy gerinctelen tetűvel van dolgom, ez egy kicsit betett.:) Összejött azzal a csajjal, aki már akkor is hajtott rá, amikor még jártunk. Mindig azt mondta nekem, még amikor most kavartunk is, hogy nem beszélnek gyakran, csak barátok, őt nem érdekli és a többi. Még a nyaralás elején nekem tolta a perverz poénjait, filmezni akart velem ha majd hazaértünk, valamint bámulta az összes lányt a strandon úgy, hogy már volt barátnője. Szép húzás, nem igaz?:D Időközben megtudtam azt is biztos forrásból meg a viselkedése alapján le is esett, hogy csak azért kell neki most valaki, hogy legyen kit dugni.Nem gondoltam volna róla, hogy ilyen, de senki más sem a környezetemben, szóval színészkedésből jár neki az ötös. Ma idehozta a csajt, igen, komolyan képes volt ilyen gerinctelenségre, és hát megnyugodtam, hogy egy ocsmány, tipikus tinipicsával akadt össze. Soha nem voltak az esetei az ilyen lányok, de megfektetni pont alkalmas lesz, szóval csak gratulálni lehet neki hozzá.:D


Persze nyilván rossz érzés, hogy átvert és, hogy egy olyan embert szerettem egy éven át, akit még csak nem is ismertem, de részben így könnyebb is, hiszen nincs szükségem arra, hogy egy ilyen alak része legyen az életemnek, ez könnyebbé teszi az elengedést. :) Egyébként felvettek egyetemre, úgyhogy szeptembertől vár az anglisztika Pesten! *-*


Kissé lerövidítve, de ennyi történt az elmúlt két hétben. A nyaralás amúgy jó volt, Görögország gyönyörű hely, bár számomra túl meleg és napsütéses, a bőröm nem igazán szereti az ilyesmit. Szóval összefoglalva, csalódtam, de ezáltal könnyebb is lett, valamint már közelítek az egyik kitűzött célom felé, szóval nincs nagy probléma.:)


További szép napot mindenkinek!:)


 


 


 


 


Hozzászólások száma: (0)

Görögország

2015-07-11 00:10:46

Most egy ideig sajnos nem fogok tudni írni, mert elutazom Görögországba, de utána mindenképp tartok egy nagy beszámolót!:)


Addig is további szép nyarat mindenkinek!


 


Hozzászólások száma: (0)

Újra itthon

2015-07-06 21:42:37

Tegnap délután jöttünk haza apától, nem semmi utunk volt. Tele volt a busz, ráadásul iszonyatosan meleg volt, a légkondi meg nem igazán akart működni, szóval szó szerint szédítő volt a hazaút. :D


Exem vitt haza a buszpályától kocsival, a haverjával jött, végig káromkodta az utat és bömböltette a zenét, elég kiábrándító volt, ráadásul este elment valamelyik haverjához és csak az apjától köszönt el, mi meg le voltunk szarva. De megbűnhődött érte, mert ma beletört a kulcs a fürdőszoba ajtajába, amikor próbált kijönni és nekem kellett kiszabadítani, szóval megkapta a magáét. :D Ma reggel felajánlotta nekem a pizzája felét meg próbált beszélgetni és amikor megemlítettem neki a tegnapi köszönős esetet, kitalált valami hülye kifogást, hogy ő nem vett észre minket. Aztán felhívott a szobájába videókat nézni, majd megint eltűnt jópár órára és csak most esett haza valami haverjával. Normálisan nem volt még esélyem dumálni vele, pedig lenne miről, de mindegy is. 11-én indulunk Görögországba, úgyhogy a héten már ekörül fog forogni minden, remélem semmi gáz nem lesz úgy, hogy most olyan ingatag odakinn a gazdasági helyzet.


Ma amúgy nem történt sok izgalmas dolog, pihentem egész nap és élveztem, hogy nem sülök meg az itthoni klímának köszönhetően. A héten megyek még fodrászhoz meg pszichológushoz, azt hiszem, ennél izgalmasabb dolog nem nagyon fog történni velem, de majd kiderül.:)


Szép estét!


 


 


 


Hozzászólások száma: (0)

Eger

2015-07-02 12:16:27

Eddig nagyon jól telik a nyár, barátnőmmel a szállodában eltöltött pár nap Parádfürdőn fantasztikus volt. Egész nap ettünk, fürödtünk, pihentünk, majd esténként koktéloztunk a bárban és biliárdoztunk, lazítottunk kicsit. Két napja apánál vagyok Egerben, itt is jól érzem magam, pedig különösebben sok programot eddig még nem szerveztünk.


Persze negatívum is van, természetesen exemhez kapcsolódóan. Utazás előtti nap összekaptunk kicsit, mert megmondtam neki ismét, hogy nem bízom benne és félek, hogy végül ki fog derülni, hogy át lett baszva a fejem és végig csak valami hátsó szándék miatt viselkedett velem úgy ahogy stb. Aztán végül is kibékültünk, de valamelyik nap, amikor dumáltunk kicsit facen, elég távolságtartóan viselkedett, úgyhogy kíváncsi leszek a viselkedésére ha hazamegyek. Azt mondta, hogy képes lenne hagyni ezt az egészet, ami most köztünk van azért, hogy nekem ne legyen rossz. Lehet, hogy emiatt  viselkedik most velem így, persze ez nem biztos, de pár nap múlva valószínűleg ki fog derülni.


Ezeken kívül nem nagyon történt semmi különös, csak pihenek meg mindjárt folytatom a Pretty Little Liarst, nagyon ráfüggtem erre a sorozatra.*-*


További szép napot!:)


 


 


 


Hozzászólások száma: (0)

Bizalomhiány

2015-06-26 14:34:48

Nem tudom, hogy a rossz idő vagy mi okozza, de két napja elég szar kedvem van. Tegnap még nem is volt olyan gáz egészen addig, amíg tesóm rám nem írt este, hogy exemnél alszom-e vagy a mi szobánkban. Nem is értettem a dolgot, de eléggé felhúztam rajta magam, főleg mert az utóbbi időben olyan furán viselkedik velem nővérem, szerintem valami oknál fogva böki a csőrét, hogy jóban vagyok a volt barátommal.


Exem is kibukott rajta, amikor mondtam neki este filmezés után, én még sírtam is később a fürdőben kicsit, miután elköszöntünk. Ma is együtt töltöttünk pár órát, de megint szarul érzem magam, dühös vagyok meg minden bajom van, mert néha kis dolgoktól is rám jön az, hogy amúgy rohadtul nem bízom benne még mindig és ez kikészít. Holnapután elutazom legjobb barátnőmmel, aztán megyek apukámhoz, jót fog tenni ez az egy hét különlét, azt hiszem. Beszélnék vele erről, talán fogok is még ma vagy holnap, de borzasztó érzés ez. Nem akarom ezt a hullámzást, de nem tehetek róla, hogy felmerül bennem néha. Utálom, ha ez van, mert egyszerűen fogalmam sincs, hogy mit kéne tennem. Nagyon jól érzem magam vele természetesen, de most kb úgy érzem, hogy megőrülök tőle...akkor is, ha velem van és akkor is, ha távol van tőlem.


Amúgy ma este megyek városba barátnőmmel meg exem is bulizik, kicsit ki kell engedni a gőzt, úgy érzem. Lehetne már jobb idő, nem túl nyárias eddig errefelé. :/


Szép napot mindenkinek! :)


 


 


 


 


Hozzászólások száma: (0)

  <<  1 2 3  >>