/ Blogok / LÉLEK / ~Ezel idézetek~

~Ezel idézetek~

Idézetek az Ezel-Bosszú Mindhalálig című sorozatból.

uborka 2014.01.16. - 16:29 27766 látogatás 1 bejegyzés
Új bejegyzés létrehozásához jelentkezz be!

24.rész

2016-08-25 08:39:26
A magány nemcsak akkor érződik, ha elszakadunk a másiktól. Sokkal jobban fáj, ha nem búcsúzhatunk el. Megálmodhatunk mi bármit, a végén mindig magányban ébredünk. Magányosan. Ami persze nem jelent egyet a sötétséggel, néha ragyogó ékkövek képében is megjelenik. Magányosan. És azt hisszük mindenki elfordul tőlünk, pedig mi engedtük szabadon a hozzánk láncolt lelkeket. (Ramiz)

Fiam. Ne dönts elhamarkodottan! Ha te most egyedül maradsz, akkor azokat is egyedül hagyod, akiket szeretsz. Két barát, bármit is tesz, egyszer eltávolodik egymástól. Két ellenség viszont mindig találkozik. Így van ez. Egyikük amíg él, keresi majd a magányt. Míg a másik árulóhoz méltón magányba fog menekülni. Így van ez. Mindig az marad egyedül, akit a legjobban szeretnek. (Ramiz)

Hiába a két jó barát, nincs más megoldás, az egyiknek meg kell halni. Mert a magányosság jegye csak egy személynek adható. (Ramiz)

A lesben álló vad mindig pontosan tudja mikor és milyen prédára vadászhat...és türelmesen kivárja, hogy leendő áldozata különváljon a nyájtól. A magány nemcsak akkor érezteti magát, ha magunk vagyunk, hanem amikor a ránk leső vadakkal szemben is egyedül vagyunk. (Ramiz)
Hozzászólások száma: (1)