/ Blogok / LÉLEK / A változás szárnyain

A változás szárnyain

Egy tinilány mindennapja,netes naplóba írva. Egyik mottóm: Nincsenek véletlen találkozások az életünkben.Minden ember az életünkben vagy egy TESZT,vagy egy BÜNTETÉS, vagy egy AJÁNDÉK.

uborka 2013.12.07. - 19:24 95818 látogatás 161 bejegyzés
Új bejegyzés létrehozásához jelentkezz be!

Omm

2014-01-17 21:13:43

 


 Holnap lesz az írásbeli.Bízom magamban és a nyolcévnyi tudásomban.Semmi félsz,semmi para....különös.Tökéletes nyugalom uralkodik a lelkemben.MÉG!


Hozzászólások száma: (0)

Az év legfontosabb célja

2014-01-16 16:12:31

 


 Elmenni TÖRÖKORSZÁGBA,ISZTAMBULBA a mamámmal!


Miért pont Törökország?


Mert egyszerűen mágnesként vonz.Imádom a török kúltúrát,a török embereket,a török sorozatokat,török zenéket,török nyelvet...egyszóval mindent ami TÖRÖK.


Nagyon boldog lennék,és a szimpla gondolat,hogy ,,megyek törökországba".Húh hát már az is őrjítő lenne.


A mamám viszont Görögbe szertene menni a nyáron(igaz,hogy már tavaly volt...),de azt mondta,hogy ODA is szívesen elmenne, én meg csak ODA mennék el.Valahogy meg kell győznöm.Hálátlan lennék akkor ha azt mondanám neki nem megyek vele Görögországba,csak akkor ha Törökbe visz el?Igen az lennék.Itt lenne egy lehetőség,hogy végre életemben egyszer átléphetem Magyarország határát,és elutasítanám?Ha megkérem szépen... talán beleegyezik.


Hozzászólások száma: (0)

Nee!

2014-01-16 15:45:36

 


Homályosan látok távolba.Ma voltunk szemészeten és..szemüveges leszek :/ Nem akarooom.Inkább a kontaklencse,de az még drágább,szóval marad a szemüveg.Ha nem hordom akkor romlani fog a látásom?Már pedig suliba tuti nem fogom felvenni.Nem akarok még rondábban kinézni.


Hozzászólások száma: (0)

Tehát folytatás...

2014-01-16 09:38:02

 Péntek,fizika óra:


Feladatokat kellett megoldani a digitáblánál.Óra elején elmondta,hogy:EZEN AZ ÓRÁN NEM LEHET RONTANI MÉG AKKOR SEM HA NEM TUDJUK MEGCSINÁLNI AZ ADOTT FELADATOT,CSAK AKKOR RONTHATUNK HA NEM VISELKEDÜNK JÓL..Először még ő csinált meg egy-két feladatot a táblánál,aztán elkezdte lapozgatni a naplót és az én nevemnél kötött ki.Menjek ki és oldjam meg a következő feladatot.Miért én???!!!-mondtam halkan az LB-mnek.Mentem a könyvemmel..hát először azt se tudtam,hogy álljak neki.Kezdett ideges lenni a tanárnő,elkezdett kiabálni.Mondta,hogy ha nem állok neki,akkor ki küld a teremből.Már majdnem azon voltam,hogy azt mondom jó akkor inkább kimegyek.Egy darabig még szerencsétlenkedtem,akkor azt mondja az egyik osztálytársamnak: Ez a lány ilyen ostoba??___Végül a helyemre küldött és azt mondta:Nem érdekel megkapod a hármast!!!Feladat megoldásból nulla vagy!(És még kétszer elmondta ezt).Írd be az egyest!-Figyelj ide:Nem fognak felvenni a Babitsba!!-Nem is oda akarok menni..-tátogtam magamban,mikor már a sírás határán voltam.Majd kihívta az LB-met is a digitáblához és ő is megoldott egy feladatot nagy nehezen,de őt is lerontotta egy jeggyel.Ez a tanár egy idióta.Jó megérdemeltem a hármast..de akkor is.


Hozzászólások száma: (0)

5 hármas

2014-01-15 20:47:01

Matek,biosz,földrajz,angol és fizika .Több nem lesz.


Hát matekból küzdeni fogok a négyesért(amíg lehet).Biosz menthetetlen.Az LB-m valszeg megfogja kapni a négyest bioszból.Mivel az ofő szólt a tanárnőnek az érdekében,hogy azért mégse legyen már hármas.Ami tök jó de azért jó lenne ha nem kivételezne.Meg nem mintha olyan szakra jelentkezne ahol számít,hogy milyen bioszból..Na mindegy.Földrajz: ez is menthetetlen.A tanárnő meg síralmas.Mindenki utálja.Angol: szintén.Fizika:....-.-  


Hát ez úgy volt,hogy először megkaptam a négyest,úgy,hogy azt hazudtam a tanárnőnek a Babitsba megyek bio-fizikára.Kérdezte,hogy hova akarok menni,a Babitsba?(Legelőször azt mondtam neki Babits,aztán Kero és itt is maradtunk,de ezek szerint akkor elfelejtette).-Igen.-És mit jelölsz meg másodiknak és harmadiknak?-Még nem tudom.-mondom.-És mi akarsz lenni?..Orvos?-Háát taláán.:D-______Gondolkozik.....Hát jól van, azt mondja:Én megadom neked a négyest.Ne add fel az álmaidat!


Másnap boldogan meséltem anyumnak a szitut....csak nevetett.


 


Holnap folytatom...:)


Hozzászólások száma: (0)

Sulifélév

2014-01-14 19:52:56

 Szombaton írásbelifelvételi :// HURRÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!  -.-   45 perc lesz a matekra és a magyarra is külön-külön.Mindenki választhat,hogy hol fogja megírni.Én a sulinkban fogom(Nevkó).Mint a legtöbben az osztályban.


A félévi jegyeim nem túl fényesek.Hármasom általában nem szokott lenni,most viszont van 4-5 is. :( Anyukámnak még nem mondtam.Remélem nem fog nagyon kiakadni,nem lesz számítógép/telefon/tv megvonás.Azt nem élném túúúl :D


Hozzászólások száma: (0)

Új év

2014-01-14 16:12:14

Remélem mindenkiek kellemesen telt a karácsony és az új év.Nekem a Szilveszter nem éppen olyan lett,mint szerettem volna.Felesleges előre tervezgetni,a sors úgy is majd valamit közbe vág.:D


2014....Új év=új élet?


A legtöbben szerintem így gondolják,mint ahogy én is.Aztán mindig csak a csalódás vár. "Áh ez is ugyanolyan volt,mint a többi".-mondom.


Jó dolog a fogadalom...ha betudod tartani :DÉn most megfogadtam,hogy leszokom a körömtépkedésről..hát meglátjuk.Ha egyszer már sikerült,sikerül még egyszer.


Hozzászólások száma: (0)

Bizonytalanság

2013-12-19 13:11:45

 Egyre inkább bizonytalanabb vagyok a továbbtanulással kapcsolatban.Az iskola meg van,a szak is.Jók az esélyeim arra,hogy felvegyenek...Az van,hogy a legjobb barátnőm is oda megy meg még egy másik osztánytársam is(lány) aki mellesleg a nem a szívem csücske.A legjobb baraátnőmnek viszont ő a második legjobb barátnője.És pont miatta(meg a barátnője miatt) hidegültünk el egymástól, én meg az LB-m.Már nem olyan szoros a barátságunk,mint régebben.Szóval nem sok kedvem velük + még 4 évet eltölteni.Mi van ha rosszabra fordul az egész?Nem akarok másik suliba menni,mert én ezt akarom csinálni,engem ez érdekel.Meg hát ugye nem mindegy,hogy a kezdetekben milyen emberekkel van körülvéve az ember.Vad idegenek,vagy legalább egy-két régi osztálytárs,még ha annyira nem is kedvelem az egyiket....Nem tudom.


Pedig lassan ideje lenne eldönteni..


Hozzászólások száma: (0)

Folytatom az előzőt..

2013-12-18 13:45:49

 Hmmm...paradicsomos húsgombóc..nyami.Az egyik kedvencem. :)


Visszatérve a karácsonyra:Nem tudom ti hogy vagytok vele,de én utálom a műfenyőt.Nekünk az van sajna.


Hozzászólások száma: (0)

Közeledik a karácsony

2013-12-18 13:11:22

 Hát igen,de mégsem vagyok valamiért ráhangolódva.Várom,meg minden,de már nem olyan nagy erőbedobással készülök rá...Legjobban a nagy kajálásokat szeretem meg persze azt hogy együtt vagyunk :) Szenteste természetesen itthon leszek,a másik két nap pedig a nagyiékkal,és a többi rokonnal(nagynénik,nagybácsik,unokatesók).Hát egyenlőre ennyit a karácsonyról.


Tegnap elkezdtem olvasni egy tök jó könyvet,300 oldalas,de már a 115.-en tartok.Meglepő,ugyanis én nem vagyok egy könyvmoly.:D Ez az: Alyson Noel:Evermore.Egy csajról szól aki szellemeket lát,aurákat,meg olvas a gondolatokban.Néha én is elfogadnék ilyen képességeket.Jó lenne.:)Vagy mondjuk megtudnám állítani az időt...nah az lenne a legjobb.:D


Most goo ebédelni..


Hozzászólások száma: (0)

  <<  1 ... 14 15 16 17  >>