/ Blogok / LÉLEK / A változás szárnyain

A változás szárnyain

Egy tinilány mindennapja,netes naplóba írva. Egyik mottóm: Nincsenek véletlen találkozások az életünkben.Minden ember az életünkben vagy egy TESZT,vagy egy BÜNTETÉS, vagy egy AJÁNDÉK.

uborka 2013.12.07. - 19:24 106674 látogatás 7 bejegyzés

Omm

2014-01-17 21:13:43

 


 Holnap lesz az írásbeli.Bízom magamban és a nyolcévnyi tudásomban.Semmi félsz,semmi para....különös.Tökéletes nyugalom uralkodik a lelkemben.MÉG!


Hozzászólások száma: (0)

Az év legfontosabb célja

2014-01-16 16:12:31

 


 Elmenni TÖRÖKORSZÁGBA,ISZTAMBULBA a mamámmal!


Miért pont Törökország?


Mert egyszerűen mágnesként vonz.Imádom a török kúltúrát,a török embereket,a török sorozatokat,török zenéket,török nyelvet...egyszóval mindent ami TÖRÖK.


Nagyon boldog lennék,és a szimpla gondolat,hogy ,,megyek törökországba".Húh hát már az is őrjítő lenne.


A mamám viszont Görögbe szertene menni a nyáron(igaz,hogy már tavaly volt...),de azt mondta,hogy ODA is szívesen elmenne, én meg csak ODA mennék el.Valahogy meg kell győznöm.Hálátlan lennék akkor ha azt mondanám neki nem megyek vele Görögországba,csak akkor ha Törökbe visz el?Igen az lennék.Itt lenne egy lehetőség,hogy végre életemben egyszer átléphetem Magyarország határát,és elutasítanám?Ha megkérem szépen... talán beleegyezik.


Hozzászólások száma: (0)

Nee!

2014-01-16 15:45:36

 


Homályosan látok távolba.Ma voltunk szemészeten és..szemüveges leszek :/ Nem akarooom.Inkább a kontaklencse,de az még drágább,szóval marad a szemüveg.Ha nem hordom akkor romlani fog a látásom?Már pedig suliba tuti nem fogom felvenni.Nem akarok még rondábban kinézni.


Hozzászólások száma: (0)

Tehát folytatás...

2014-01-16 09:38:02

 Péntek,fizika óra:


Feladatokat kellett megoldani a digitáblánál.Óra elején elmondta,hogy:EZEN AZ ÓRÁN NEM LEHET RONTANI MÉG AKKOR SEM HA NEM TUDJUK MEGCSINÁLNI AZ ADOTT FELADATOT,CSAK AKKOR RONTHATUNK HA NEM VISELKEDÜNK JÓL..Először még ő csinált meg egy-két feladatot a táblánál,aztán elkezdte lapozgatni a naplót és az én nevemnél kötött ki.Menjek ki és oldjam meg a következő feladatot.Miért én???!!!-mondtam halkan az LB-mnek.Mentem a könyvemmel..hát először azt se tudtam,hogy álljak neki.Kezdett ideges lenni a tanárnő,elkezdett kiabálni.Mondta,hogy ha nem állok neki,akkor ki küld a teremből.Már majdnem azon voltam,hogy azt mondom jó akkor inkább kimegyek.Egy darabig még szerencsétlenkedtem,akkor azt mondja az egyik osztálytársamnak: Ez a lány ilyen ostoba??___Végül a helyemre küldött és azt mondta:Nem érdekel megkapod a hármast!!!Feladat megoldásból nulla vagy!(És még kétszer elmondta ezt).Írd be az egyest!-Figyelj ide:Nem fognak felvenni a Babitsba!!-Nem is oda akarok menni..-tátogtam magamban,mikor már a sírás határán voltam.Majd kihívta az LB-met is a digitáblához és ő is megoldott egy feladatot nagy nehezen,de őt is lerontotta egy jeggyel.Ez a tanár egy idióta.Jó megérdemeltem a hármast..de akkor is.


Hozzászólások száma: (0)

5 hármas

2014-01-15 20:47:01

Matek,biosz,földrajz,angol és fizika .Több nem lesz.


Hát matekból küzdeni fogok a négyesért(amíg lehet).Biosz menthetetlen.Az LB-m valszeg megfogja kapni a négyest bioszból.Mivel az ofő szólt a tanárnőnek az érdekében,hogy azért mégse legyen már hármas.Ami tök jó de azért jó lenne ha nem kivételezne.Meg nem mintha olyan szakra jelentkezne ahol számít,hogy milyen bioszból..Na mindegy.Földrajz: ez is menthetetlen.A tanárnő meg síralmas.Mindenki utálja.Angol: szintén.Fizika:....-.-  


Hát ez úgy volt,hogy először megkaptam a négyest,úgy,hogy azt hazudtam a tanárnőnek a Babitsba megyek bio-fizikára.Kérdezte,hogy hova akarok menni,a Babitsba?(Legelőször azt mondtam neki Babits,aztán Kero és itt is maradtunk,de ezek szerint akkor elfelejtette).-Igen.-És mit jelölsz meg másodiknak és harmadiknak?-Még nem tudom.-mondom.-És mi akarsz lenni?..Orvos?-Háát taláán.:D-______Gondolkozik.....Hát jól van, azt mondja:Én megadom neked a négyest.Ne add fel az álmaidat!


Másnap boldogan meséltem anyumnak a szitut....csak nevetett.


 


Holnap folytatom...:)


Hozzászólások száma: (0)

Sulifélév

2014-01-14 19:52:56

 Szombaton írásbelifelvételi :// HURRÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!  -.-   45 perc lesz a matekra és a magyarra is külön-külön.Mindenki választhat,hogy hol fogja megírni.Én a sulinkban fogom(Nevkó).Mint a legtöbben az osztályban.


A félévi jegyeim nem túl fényesek.Hármasom általában nem szokott lenni,most viszont van 4-5 is. :( Anyukámnak még nem mondtam.Remélem nem fog nagyon kiakadni,nem lesz számítógép/telefon/tv megvonás.Azt nem élném túúúl :D


Hozzászólások száma: (0)

Új év

2014-01-14 16:12:14

Remélem mindenkiek kellemesen telt a karácsony és az új év.Nekem a Szilveszter nem éppen olyan lett,mint szerettem volna.Felesleges előre tervezgetni,a sors úgy is majd valamit közbe vág.:D


2014....Új év=új élet?


A legtöbben szerintem így gondolják,mint ahogy én is.Aztán mindig csak a csalódás vár. "Áh ez is ugyanolyan volt,mint a többi".-mondom.


Jó dolog a fogadalom...ha betudod tartani :DÉn most megfogadtam,hogy leszokom a körömtépkedésről..hát meglátjuk.Ha egyszer már sikerült,sikerül még egyszer.


Hozzászólások száma: (0)