A változás szárnyain

Egy tinilány mindennapja,netes naplóba írva. Egyik mottóm: Nincsenek véletlen találkozások az életünkben.Minden ember az életünkben vagy egy TESZT,vagy egy BÜNTETÉS, vagy egy AJÁNDÉK.

uborka 2013.12.07. - 19:24 106636 látogatás 162 bejegyzés

Fordulópont

2016-10-09 20:27:41
02.29.

A bevonulásom napja.

,,Vannak napok, amikor kicsit minden a helyére kerül. A bűnök, a hibák megbocsáttatnak, és még az idegent is nagy ölelés fogadja. Ilyenkor elégedetten dőlünk hátra, mondván: túl vagyunk a nehezén."

Vittem a kék sporttáskát telepakolva...Igazából a laptopot is be akartam csempészni, hogy majd ott végre blogolni is fogok tudni de aztán hagytam a francba. Persze, én majd ott előveszem a laptopomat, azt mindenki előtt blogolni fogok...Ráadásul lehet, hogy meg sem engednék. ( A mama is felvetette az ötletet, hogy addig oda adná a benyelt tabletemet, de anya passzolta a dolgot.) Helyette tankönyveket pakoltam anya miatt, merthogy pótolnom is kéne majd az elmaradt tanulnivalót. Oké, bedobtam néhány könyvet, meg egy naplót is, ahova majd le tudom jegyzetelni a napjaimat. Aztán igazából egyszer nem nyitottam ki tankönyvet, a naplóba se írtam minden nap mindent.

Gyerekkórházba mentünk, át az épületen, balra, jobbra egyenesen, majd megint jobbra és egyenesen, végül balra egy kicsit, és befordultunk jobbra. Felmentünk a lépcsőkön. Két ajtó volt.

Bal oldalon:

Gyermekpszichiátria

Jobb oldalon:

Neuropszichiátria osztály

A baloldali ajtón csöngetett anya.

Egy rövid, fekete hajú nő nyitott ajtót. Beljebb tessékelt minket.

A nő vezetett, kaptam egy szobát, ahol már volt egy lány.
eddig 1 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
roselyns4u írta:
Dátum 2017-09-20 09:49:35
Hello
I will like to establish mutual friendship with you please you can contact me through/ [email protected]